389

Поздравления

преди 1 година

ЗА СТАТИЯТА!!

388

Анонимен

преди 1 година

По-вероятно е партиите да се обединят и да свалят Румен Радев.

387

Отлично

преди 1 година

Поздравления!

386

redordead

преди 1 година

Европа не може без руския газ, светът не може без него и ние ще сме първите, които ще използват славянското братство с Русия, за да получим право да ползваме евтина газ, както и да препродаваме на други страни. - не бе, хич не си пристрастен - браство, равнество, преподаване - пак тази болна черта на великославянство да се доказва, че е о-велик от някой си...бачка - расняците просто копаят нещо, което е в земята им, дори не го копаят със съветски машини...

385

Да живее ЕС

преди 1 година

Да живее НАТО? Долу, Копейкин, Трифонов. Нинова, Радев, Йотова, Волгин, Сидеров, Малинов, Дърева.... Няма да ми стигне мястото!

384

Анонимен

преди 1 година

Радев е същото про-американско мeкepe.. *** не би допуснал независимост, до преди 33 години се натискахме за зависимост от Русия сега целуваме краката на сащ.. *** свобода не желае, гaньо е щастлив само да има нещо в тумбака и комшии, които да са по зле... Това е мечтата на един некъпан гaньо..

383

избиратели

преди 1 година

Българи се надяват на президентска република с Бойко Борисов вице Кирчо Кокрчов

382

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Имам въпрос към анонимен, колко ти плащат краварите, че пишеш толкова много и към кого да се обърнем та и ние да изкараме някой цент за белото , което той Донка!

381

анонимен

преди 1 година

на някой му се ще диктатор та да не можем да се отървем десетилетия

380

Кьосев

преди 1 година

Определено модела с парламентарна държава не работи! Трябва да се търси друго решение! - Като начало да се започне със забрана на партиите! Примерно 250 депутата, кандидатства ли за депутат и избрани и работещи дружно за България без партии!)

379

Анонимен

преди 1 година

радев е един от българските предатели !

378

Германец

преди 1 година

Четох до "славянското братство с Русия"... Клоун :)

377

Пич

преди 1 година

Пълни глупости. България е парламентарна държава от 1879 и сега видите ли идвала тежка зима и хоп ще искаме вече президентска република. България е парламентарна демокрация, част от евро съюза. Мислете преди да напишете нещо.

376

$$$??? провалил се

преди 1 година

Видяхме до къде ни доведоха различните партии които ни управляват толкова години Всяка си правеше това да граби народа и да се оправдава че не е разбрана от народа и лидерите и в парламента да стават все по богати.( да го ду...ат бедните) Сега да пробваме и президентската система на управление.и като се провали ни остава само да дойде един Пападополус,Пиночет, белкем се оправи е ако има вече население в тази територия

375

ха ха

преди 1 година

Слави щял да инициира референдум за прецедентска република.Разбрали са се Буда да стане прецединт до дълбоки дъртини,а славчо ще го обслужва с "референдуми".Тоя не разбра ли,че времето му свърши на политическата сцена.

374

ДААА, СЪГЛАСЕН!

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО БОРИСОВ!

373

redordead

преди 1 година

уж нямал пристрастия и само обяснява как без руският газ не можелов мерцедес имало материали за 2-3к евро - ами, г-не, да ви дам една купчина ламарини и кабели, па направете Мерцедес и го продавайте за 15 000 евро, пак е сте 5 пъти на печалба...

372

Анонимен

преди 1 година

Президентска република? А дано, но промитите мозъци на некъпаните и техните господари няма да разрешат..

371

George Gergiev

преди 1 година

До Анонимен Ако нямаме нито образование, нито професия - прав си, на Запад мием чинии и тоалетни. Но ако имаме образование и/или професия, на Запад живеем добре. За сравнение - в ***, ако нямаме нито образование, нито професия и сме деца или внуци на комунисти, сме милионери. А ако имаме образование и/или професия, в най-добрия случай сме безработни и/или работим и мизерстваме.

370

МАЙОРА

преди 1 година

Блян на всеки сkлерозирал чeрвен Тъпaнар е да му се върне Живков и СОЦъ! В случая ще им се върне само Mунчо пожизнен сатрап и евразийска Mизерия!