36

Анонимен

преди 1 година

Ако версията на ФСБ е вярна остава въпросът как опитни ченгета от старата школа са допуснали украински шпионин да вилнее насред Москва с коли, бомби и т.н.

35

Анонимен

преди 1 година

Скоростта, с която разкрили случая била подозрителлна, а за мен е отвратителна скоростта на появата и съдържанието на този пропаганден пасквил. Пълна лъжа е почти всичко, което публикувате от този вид, но това не ви смущава.

34

Анонимен

преди 1 година

Цялата история е съшита с бели конци от КГБ и това е ясно и на малките деца.

33

Анонимен

преди 1 година

В Украйна всеки ден умират майка и деца, какво ни интересува неква, която в най-добрия случай косвено подпомага това да се случва? Още по-малко баща й Йоло Денев. Въобще на кой му пука за тия степните бе?

32

Шерлок Путин

преди 1 година

Според мен дъщерята е била мозъка на операцията майката няма умствения капацитет тя е била мълчалив изпълнител.

31

Космонавт

преди 1 година

До 34 Пак ли сънувате ракети, другари русофили, монголопоклонници и национални предатели?

30

Петров

преди 1 година

федерална русия била изостанала държава, а американска българия от един силен дъжд се разпадна, нещастници

29

Петров

преди 1 година

украинската хунта убива собствения си народ за американски долари. 700 хиляди мобилизирани които са пушечно месо за руските атаки, а хунтата се крие зад химарси и джавелини и убийства на беззащитни жени.

28

Анонимен

преди 1 година

Феодална Русия е изостанала държава точно заради лъжите и корупцията, която е в колосални размери.

27

Анонимен

преди 1 година

Това е *** вътрешна чистка, която удобно ще припишат на украинци. Около Путин има хора, които всеки ден губят пари заради военната му лудост, подклаждана идеологически от Дугин.

26

Анонимен

преди 1 година

Абе краваре, тая като е толкова невинна , тогава що бяга ? Вчера даже я беха засекли в Австрия под фалшиво име !

25

Анонимен

преди 1 година

Самия факт че има 50 статии на ден, в които ту ОркКрайна поема отговорност, ту отрича - е показателен.

24

Петров

преди 1 година

лично онзи бухал зеленски е дал заповед за това див шк о убийство от безсилна злоба за празните му обещания и фантазии за "връщане на крим", "контраофанзива" и подобни. трябва да се отчита пред байдъновците иначе няма пари а няма ли пари, ще му вземат главата за дни собствените му главорези

23

Анонимен

преди 1 година

"Скоростта, с която случаят бе разкрит, е подозрителна" Много подозрителна беше и скоростта, с която файзер и астра разработиха "ваксините", но това не попречи на широката реклама и пропаганда.

22

Morski

преди 1 година

Петров, какви глупости си написал? "Няма случай в историята държава да убива собствени граждани"!!!!???? Така е било от векове и във всяка държава без изключение! Даже и в любимата ти Русия! Използвай нещо друго за "опорка"!

21

Анонимен

преди 1 година

какъв немцов ..азиатски шейх с 10 жени и 20 деца , окрал много докато беше на власт и накрая все в киев седеше, да им имам платената опозиция от ленин още като нашата досущ

20

Анонимен

преди 1 година

Теориите на Дугин , убедителното им лансиране и реализацията взеха да струват доста скъпо на Путин и антуража му. Елементарните манталитети действат точно така, за душевно успокоение и за предупреждение към другата част от колектива, като същевременно подпомагат пропагандата. Няма да е единствен случай по този казус. Поняли?

19

Петров

преди 1 година

Няма случай в историята освен в Украйна службите да убиват свои граждани. Украинската хунта уби Олес Бузина украински журналист и още се хвали с това. Да убиваш беззащитни цивилни е украинска специалност още от времето на фанатизираните ид и о ти Банддера и Шухевич.

18

Анонимен

преди 1 година

като има камери всичко е бързо *** Христова , тая много и не се пазила , до ръководителите в москва не можеш да стигнеш затова взрив по философа за мисли и идеи, а ти *** не ни преразказвай приказки от гардиан

17

Анонимен

преди 1 година

По коментарите разбираш, че някви хора още си живеят в комунизма и го чакат да се върне. За това ще са бедни и прости до живот и никой няма да ги знае и помни. росия, сесесере и тем подобни изродии са чао.