66

Бъдещето

преди 1 година

След като се оттегли от политиката, тая ще се стане порно-звезда.

65

Майстора

преди 1 година

Симпатяги, подарявам ви този инструмент за борба с дезинформация, пропаганда и манипулация - видите ли няколко страници текст тук, с отделени абзаци с удебелени подзаглавия - това е произведено в Министерството на Истината и изпратено за разпространение във всички псевдомедии. Ако се поровите, ще намерите 99% идентичен текст и в другите издания. Та, да си знаете - видите ли така форматирана "статия", четете и знаете че истината е точно обратното на написаното.

64

българин

преди 1 година

Чудо голямо е станало, една премиерка купонясвала! Нали пандемията свърши вече?! Борис Джонсън също го бяха снимали как купонясва, танцува на музика със чаша алкохол в ръка!!! И беше станал голям скандал.Но не защото купонясва, а защото той беше разпоредил строг локдаун заради КОВИД.

63

Анонимен

преди 1 година

Аз съм катаджия и не знам колко ми е заплатата. Вие как си ги знаете? Чуда ви се.

62

Анонимен

преди 1 година

Аз паса овце в Канада за 2 Милиарда канадски долара на час.

61

Анонимен

преди 1 година

Аз гледам пиявици и заплатата ми е... Нема да ми стигне полето да я напиша. Но предлагам и мокър песък за изфърляне. В дървени сандъчета.

60

Петров

преди 1 година

аз съм си в България на 10 000 основно плюс бонуси. не знам защо трябва да ходиш да сервираш на чернокожи холандци и да се гордееш

59

Анонимен

преди 1 година

Аз работя на плантация за кокосови орехи в Швеция и печеля по 1 Милион Евро на ден.

58

Анонимен

преди 1 година

А в Люксембург минималната по висока ли е от Швеция?

57

Явно е Лично Господ

преди 1 година

е Натоварил Путин с Тежката Задача да Оправи Грешките и на Ленин и на Сталин. На Ленин за това, че даде Независимост на Финландия и ги направи Държава, на Сталин, че остави на Контитент Европа да съществува държава Германия при положение, че можеше завинаги да ги Закрие! Русия търпя и търпя, но тези Грешки скоро ще бъдат Поправени!!

56

Анонимен

преди 1 година

Аве ей оставете мацката да са клеца, аман от политика, шибидаха за кво й е иначе

55

Анонимен

преди 1 година

Дедо, едно време тъй думаше, фъншуй оправя, фъншуй разваля! Не е предполагал, че таквиз времена ще дойдат, не с фъншуя, а с питkaтa да става таа работа?

54

Анонимен

преди 1 година

Аз съм в Нидерландия на 6700 евро. Уредил съм си живота и живея като западняк.

53

Анонимен

преди 1 година

Какъв позор, гей оргии в правителствената резиденция...

52

Анонимен

преди 1 година

Понастоящем европейските лидери се занимават предимно с оргии и дрога, а вие се чудите защо Европа се срива .

51

Анонимен

преди 1 година

Във Финландия минимална заплата е по висока от тази в Норвегия. В Норвегия е 2720 Евро. Финландия 2992 Евро. Официално нямат минимална работна заплата във Финландия. Средната заплата е от 5 до 20 хиляди Евро. За сравнение в Люксембург е 2142 Евро. На Балканите лидер е Гърция с 758 Евро. България 332 евро. Турция 369 Евро. Армения 151 Евро. И любимата ви Россия 118 Евро. По зле от Армения.

50

Петров

преди 1 година

това че омъжената финландка я сърбяло отдолу непрекъснато вместо да мисли за финландия било виновно фсб пише зелка не знам коя си

49

Анонимен

преди 1 година

"как разголени жени се целуват на партито в резиденцията..." Яяааа, то много яко, бе? Тва управлението на "прогресистите"...

48

КотиТести

преди 1 година

Suomi, ти рсботиш във Финландия, аз Живея тсм, така че по-леко с оптимизма, в момента политическата класа или тези, които са отпред са на нивото на нашите без показната простащина!

47

Анонимен

преди 1 година

"Аз работя в Финландия и съм съгласен само с един от коментарите , образованието им и политическата класа са на светлинни години от БГ , да и стандарта им е висок , от седмица по радиостанции раздухват тази новина за Санна и ???" --------------------------- Ти си фунционално НЕГРАМОТЕН и едва ли може да даваш оценки за образованието. Урок номер 1 - запетайка ',' се поставя без интервал (най-колемия клавиш) след дума и с интервал преди следващата дума. Имаш брутални проблеми с правописа!