47

ХХХ

преди 1 година

За САЩ не съществува думата война .......Това си е просто бизнес ! Поне пращат на Украйна нещо ...на нас ни взеха милиардите и ни казаха просто да си сложим палците отзад за да не сме валат !

46

Анонимен

преди 1 година

Чебурашките не помнят, че САЩ им дадоха 400 хиляди камиона като помощ през Втората световна война. За другото няма да споменавам. В Украйна могат да наливат, и ще наливат докато им е кеф.

45

Анонимен

преди 1 година

Вчера Украйна отново удари по моста на Херсон.Този път и по ремонтната строителна техника на руснаците. Не му върви на този мост и това е.

44

72949

преди 1 година

До Цанко казват му помощ, защото 100 мил. идват в БГ за военната индустрия и ние да изнасяма за Укайна. Помощ е от гедна точка за нас не за украйнците. Че ние останахме единствената страна в НАТО с почти пъле комплект руска екипировка и сме единсвените от пакта, които все още произвеждаме муниции за тези руски морално остарели оръжия.Но скоро в Украйна вече почти не останаха такива и тази помощ за нас ще секне.

43

До Смит и Уесън

преди 1 година

А какво да прави, да остави руснаците да затрият цялата държава ли?

42

Анонимен

преди 1 година

И по какво Колин Кал си прави преценката за убитите руски войници? По количеството на изпратеното оръжие ли? А колко от това оръжие стига до бойната линия? Включва ли това в задачата? Имаме поговорка: "Сто коча - двеста ...".

41

Анонимен

преди 1 година

Украйна е в НАТО.

40

Мяу

преди 1 година

Банкрутиралата, фашиска държава САЩ няма намерение да връща външния си дълг. Той е над 20000 милиарда. Затова тероризира цялата планета.

39

5515

преди 1 година

Много ми е интересно колко от вас реално видяха този 1 милярд, какво представлява? Голяма част от него е за изпращане на бойни машини, защото е по-евтино отколкото да ги рециклират и обучение как да ползват военна техника

38

Анонимен

преди 1 година

Когато се наливат такива пари,това е докато задачата се реши до печеливш край.Тежко им на руснаците - доста редови,запасни и затворници ще си отидат зян.

37

aa1830

преди 1 година

Русия нападна Украйна, но САЩ са инициатора на войната. Тази държава без войни не може да съществува. Трябват им държави като Украйна които да "възстановят" след това - или геополитически или заради ресурсите. Без САЩ такава война нямаше да има.

36

Анонимен

преди 1 година

Не е помощ, а заем. Има разлика.

35

...

преди 1 година

Бойци от Украйна сръжавайте се смело и фанатично срещу болшевишките орди. Трябва цяла Европа да изпрати и последния си патрон в Украйна. Вечна слава на геройте паднали във войната с ***

34

Анонимен

преди 1 година

Сега Зеленски спокойно ще анексира половината Москва

33

Анонимен

преди 1 година

А лавров е договорил като ходи в Африка 50000 зулуси.

32

Цанко

преди 1 година

Защо му казват помощ. Украинците водят война с Русия от името на Америка и с американските оръжия. Оръжията от нас, животните от вас

31

Анти Тяло

преди 1 година

Малко демокрация за 1 милиард да изсипем а???

30

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама и този милиард$ ще е хвърлен на вятъра. Нема да помогнат с нищо на укро-нацистите.Теа излезнаха световни мега-будали.Хамеркнанските ракети само ужким ще да играят "ключова роля в опитите на украинската армия да попречи на руските войски да превземат още територии" - цитат.Значи става дума само за 'опити'...жалки, безуспешни опити, водещи до безжалостни ответни удари. Все едно анаконда да я боцкаш тук-таме с иглички,да се надаш да те отпусне,да ти се извини, че и да подпише примирие :)

29

Анонимен

преди 1 година

Путин ги троши като орехи.

28

Анонимен

преди 1 година

Всеки с дори грам мозък е наясно, че именно САЩ подклаждат и финансират И тази война.