83

Sd

преди 1 година

Ами като се включвате в санкции без да мислите за народа си нормално да я изключи, въпреки, че не са казаха ни да си отворим сметка в руска банка и да плащаме там.Защо нашите марионетки отказват да го направят, а купуват по скъп газ през посредници в ощърб на държавата? Трябва да има пратени в белене ми се струва на мен от цялата простотия, която надробихте !

82

Ужас

преди 1 година

САЩ купуват Руски петрол и го продават на Европа на тройна цена същото е и с газа.

81

до 70

преди 1 година

Казват на Христо не, за да го обиждат, а да подчертаят,че знаят кой е дядо му. Дядото на Христо е Недялко Бойкикев политически имигрант живял в Москва убит по време на Голямата чистка в Берлин. Дядото е женен за лекарка генерал от Червената армия. Майката на Христо е родена в Москва. Идва в България след 9.09.1944г.Влиза в БКП, но я изгонили от партията за десиденство. По-късно 1990 влиза в БСП. Христо дълги години се подписваше като Бийкиеев, но се отказа от фамилията си. Това е истината.

80

Факт

преди 1 година

Няма нужда да се ходи никъде,просто трябва да плащаме с рубли и евтиният газ ще дойде.Унгария да не са по глупави от нас?

79

Истината

преди 1 година

Според него е единствено въпрос на цена как газът ще стигне до БългарияЕто това е номера на китайката!

78

Анонимен

преди 1 година

Мирчев що го е страх сам да отиде в Турция? Успокойте го, че там домуса е харам, нищо не го заплашва.

77

55

преди 1 година

Пратете Тикквата при старият му приятел Ердоган хем да си договорят наркотиците и малко гласове от ДПС

76

Анонимен

преди 1 година

Сви*ня писала се за демократ, но прегърнала и целунала БСП, комунделите не ни я хвали! А бе охранен ***, я се скрий! С лъжите и лакейството до никъде няма да я докарате! Пребоядисани и лъжливи маастии не са нужни в политиката на България !

75

Анонимен

преди 1 година

Охооо ... ти както си пухкавичък и добре избръснат, направо отивай да се кланяш на Ердоган. Няма да се върнеш. Ще те приеме веднага в харема. Тъкмо един предател по-малко в България.

74

Анонимен

преди 1 година

ВЕЦ ?!?Има ли язовири в България ?!Питам за един приятел ?

73

Анонимен

преди 1 година

Хахаахахах още когато спряха газа от Русия на хората с 3 грама мозък им беше ясно, че ще ходат пак при Путин да му го сюучат

72

Мирчо Мирчевски

преди 1 година

За да има газ, трябва да помолим Дедо Мраз.

71

adn

преди 1 година

е, ти като не искаш, тогава да отиде "баш мафиота" Борисов и "небългарския " гражданин Карадаъ.

70

Откачалки

преди 1 година

Какво значи да клекнем. Ние клекнахме на хармериканците, дето не са ни никакви. Само глупости дрънкат тия. Кога е наодния съд?

69

Анонимен

преди 1 година

Банкярския кютукк подкрепи дивашката и опасна идея на умствено изостаналия вожд на ПП в АЕЦ Козлодуй да се слага опасно американско гориво само и само да се изпълни волята на САЩ

68

Гиб Мелсън

преди 1 година

Предлагам за да не клекнем пред Путин да пратим Мирчефф да се пусне на Ердо. Да му извърти пълна програма. Ердо да го забремени и така ще избегнем унижението да преговаряме с Газпром. И така всеки месец за да не си промени решението Ердо. Ще се редуват Асен, Киро и Мирчефф

67

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да се явява с вас на избори, защото ще намалите резултата. Все повече драпате да се коалирате с герпавите, което отблъсква хората.

66

Анонимен

преди 1 година

ДБ, ПП и ГЕРБ ще управляват. Не се правете, че не е очевидният и единствен ход на американците, а наще са послушни.

65

Анонимен

преди 1 година

Тоя шопаp сигурно много газ създава като се наяде. Ако я втечнява може да си греят педеррастката централа зимата. Така ще се диверсифицират.

64

Срам

преди 1 година

Да пратим Радев... Само той е единствената константа в политиката, а и може да говори, да се изказва, мисли за народа си (за разлика от едни дето само шкафчетата пълнят) и не прави тъпотии (като пп с газта - ний сме най-великитве и първи се отказваме от руската газ... абе тъпчооо топчоо. Ние да не би да сме по-успели от Австрия или Германия, че да ги праим тия работи. Ми и за вас няма да гласувам).