9

Анонимен

преди 1 година

"Газпром е намерил начин да ограничи финансовите щети" За какви финансови щети става дума? Нали руснаците вече си бяха осигурили супер дупер договри и всичко от Европа отива за Китай и Индия? Или лъжите взеха да излизат една по една?

8

Факт

преди 1 година

***.отски.те Санкциите срещу Русия удариха Европа и тя е в тежка криза има страни с по висока инфлация от Русия.Но ЕС крие истината и налага цензура но това не оправя положение то.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 "Мислите че ако свърши войната, пак ще има обилно руски газ за Европа ли?" Европа пое курс към пълно отказване от руските енергоизточници, тъй че ако руснаците се надяват, че след войната ще си продават пак енергията в Европа, ЖЕСТОКО СА СЕ ОБЪРКАЛИ.

6

аZ-ът

преди 1 година

Аууу... Чай сега... Нали идеята беше Запада да оказва натиск на Кремъл? Т.е. признавате, че всъщност е обратното така ли ? Абе либераЗите, обърквам се, честно ви казвам... Нали побеждавахте?

5

сина

преди 1 година

Много ясно, евро.ейците какво очакват - да налагат санкции, а отсрещната страна да си мълчи - тепърва ще видят кон боб яде ли тия ялови евро.ейски "политици", барабар с народите им!

4

Анонимен

преди 1 година

""Газпром" е анализирала възможното въздействие на спирането, което ще продължи през следващата година, според човек, запознат със ситуацията, и е намерила начини да ограничи финансовите щети благодарение на скока на цените и приходите досега тази година." Хихихи. "Да ограничи финансовите щети" Да ще изкарат няколко десетки милиона, вместо нула. От милиард. Голямо "ограничаване" ще падне.

3

Таня

преди 1 година

Никога повече руска зависимост! НИКОГА!

2

Цирк ЕС

преди 1 година

Ама нали Европа не иска Руска газ и петрол,какъв натиск?!

1

Анонимен

преди 1 година

Мислите че ако свърши войната, пак ще има обилно руски газ за Европа ли? Европа извърши ритуално самоубийство и сега сме обречени да изживяваме предсмъртните гърчове с години.