61

Анонимен

преди 1 година

Дания изцяло премина на зелени възобновяеми енергии и на електрически коли. До 2-3 месеца цяла Европа минава на зелени възобновяеми енергии и спира доставките на газ от Русия и с Путин е свършено.

60

Анонимен

преди 1 година

Реколтата от картофи в Русия тази година е провалена. Милиони гладни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

59

Историята

преди 1 година

Путинюгенд ще го сподели съдбата на другия югенд, а клетите членове ще станат хронични алкохолици, когато се сблъскат със света извън кошмара, който ги чака.

58

Анонимен

преди 1 година

До амаГоляма "изолация" на Русия, няма що, шест държави от Европа се съгласяват със санкциите и то , не защото го искат, защото ги натискат да го правят, никой не иска да си разваля търговията с Русия, даже и щатите, неотдавна американците излетяха заедно с руснаците в Космоса и т.н.

57

Анонимен

преди 1 година

Нека да си кажем отрано. Като свърши гнусотията с путин в Родината ще се наложат някои промени. Национални предатели като Костадин Костадинов, Радев, Янев и тям подобните ще си понесат съответната отговорност за злодеянията срещу България. Ще търсим отговорност!

56

Анонимен

преди 1 година

Талантливата певица Альохина от "Пуси Райът": Путин трябва да бъде съден от трибунал. Това казва в интервю за Euronews Bulgaria Мария Альохина, която е част руската пънк-рок група "Пуси Райът". Тя е известна е и като политическа активистка. През месец май пънкарката успя да напусне Русия, въпреки поредната присъда срещу нея.

55

Анонимен

преди 1 година

Мариупол - руски град.

54

Анонимен

преди 1 година

Ескорт от 16 конника на расови атове от най-благородна порода съпровождаха лимузината на Путин от летището до кралският двореца в Рияд където беше настанен руския президент. Да видят всички кой тук е уважавания човек. Путин е настанен в кралския дворец, не в хотел, както Тръмп и Байдън. Докато Байдън дори не го посрещнаха, принц Салман само вяло се "ръкува" с него с юмрук стил "ковид поздрав". А на Байдън много му трябваше нефт от Саудитска Арабия.

53

а

преди 1 година

Що сигурно в Русия няма джендърчета ли ПЪЛНО Е конят е изпуснат

52

Анонимен

преди 1 година

До БАНко - то някъде из документациите в рашистан пише, че С300/400 могат да пазят от HIMARS, ама се оказа, че е лъжа, нали. хахаха

51

Анонимен

преди 1 година

Руската империя ще умре скоро и това вече е съвсем очевидно, казва пред Дойче Веле писателят Виктор Шендерович.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Глупости, хората бяха най-задоволени от всичко през социализма, имаха домове и вили, коли и много безплатни неща, като медицинско обслужване, образование, вещи и удобства за работниците, свръхниски цени за транспорт, храна, почивки и т.н. Но най-важното беше, че бяха добре обгрижвани, държавата се грижеше за хората, защо един човек да си прибере милиарди от народа, който е оскубал, като тези пари. може да послужат за помощ, образование, медицинско обслужване и т.н. за много хора

49

Анонимен

преди 1 година

До rusnak - викаш по-добре зомби, което да го е страх да си каже, ако е хомосексуалист, отколкото...?

48

rusnak

преди 1 година

По-добре пионерчета, от колкото джендърчета със смачкана психика и сменен пол.

47

БАНко

преди 1 година

В УКАЗА НА ПУТИН СА ЗАПИСАНИ ТОЛКОВА ПРИДОБИВКИ И МИЛИАРДИ , МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ЗА ДЕЦАТА , ИДВАЩИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ЗА НЕФТ И ГАЗ , ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ ПРИИСКА ДА СТЕ ДЕЦА!!

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 - но не сме диваци като рашистанците, за да им избиваме населението. Затова по-кротко скрита рашистанска лимонке. Че някой колега ще се обърка от коментарите ти и ще те докладва на Мутрафонова.

45

Българин

преди 1 година

България е суверенна държава и направи своя избор в НАТО. България е силна с НАТО. Ние българите призоваваме Русия да спазва нормите за сигурност в Европа и да спазва международното право.

44

Анонимен

преди 1 година

Мене Дуда много ме кефи - "не трабва да се боим от руското ядрено оръжие, никакви преговори с Русия". Трябва да бъдем смели като Дуда. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме. Русия е гола вода с бевепето, имат БВП колкото Исландия, лесно ще ги бием руснаците, ядрените ракети на Русия са само мит и никога няма да сработят. Гониме посланичката и НАТО да разположат ядрени ракети в България и да ги почваме руснаците с масирани ядрени удари.

43

Анонимен

преди 1 година

Комунистическият диктатор Путин отчаяно се опитва да оцелее останал в изолация на края на силите си и загубил изцяло подкрепата и уважението на руския народ.

42

ама

преди 1 година

Русофилчета не разбрахте ли, че който се движи назад е обречен