111

Анонимен

преди 2 години

Тази дали все още е сгодена, как мисли

110

Анонимен

преди 2 години

По ирония на съдбата имаше преди време една жена до Борисов Цветелина Бориславова, но Борисов беше отдавна щастливо разведен и свободен мъж. Сега по ирония на съдбата има една друга жена до министър председателят Кирил Петков с същата фамилия- Лена Бориславова. Това ако не е ирония на съдбата-здраве да е! Който сее компромати с измислени шкафчета и копае гроб на друг човек, ще бере компромати със сеkс афери. Този път Киро го сготвиха неговите хора. Пак по ирония на съдбата.

109

До 118

преди 2 години

Е, айде сега, колкото е тя виновна, толкова е и той. Все пак има цип на гащите!

108

Анонимен

преди 2 години

Браво на ПП. Млади, образовани, можещи. Хубаво е, че от тук драскащите глупости нишо не зависи. При нови избори отново ПП на власт, но без ББ и вампира Трифоновски.

107

Анонимен

преди 2 години

ПП доведоха до хаос държаеата,а сега други им били виновни.

106

Анонимен

преди 2 години

Развратницата да не дава акъл.На път е да развали семейство с три деца.Как им викаха на такива?Уpocпии.

105

Анонимен

преди 2 години

Види се между Петков и Бориславова тече голем Диалог, ама извън този кръг, т.е. извън това кръгче - диалог йок

104

Анонимен

преди 2 години

Платете си полетите за любовните вечери и чупка!

103

Анонимен

преди 2 години

Киро Парапета сам си носи отговорност за всичко. Не се правете на ударени с мокра кърпа! Лено, тоя парапет където го носиш под бикините излезе златен за данъкоплатците. Пратете си полетите за любовните вечери и чупка!

102

Анонимен

преди 2 години

Ленче, Ленче... Носят и от ИТН отговорност и затова си подават оставката от това правителство

101

Анонимен

преди 2 години

Тебе никой не те е избирал, Киро те доведе да си му началничка на кабинета. За каква сума??. Ние видяхме Киро, Линда, децата му, а не теб. Къш

100

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите е ясно каква селяния е в България. По тези форуми масово *** хора от селташки произход. Бъркат с езиците си в гъзовете на Слави и ББ. Лапат жадно и искат още.

99

Така

преди 2 години

Момичето е в пъти по умно от разни Бойковци и Славевци, които само далавери са им в главите. Гледах цялото интервю. Мега класа над бръщолевенията на Славе. И не е вярно, че не е посочила причина за напускането на ИТН. Посочи я и то много ясно. Каза, че не е Македония в никакъв случай, защото такова решение ще се вземе от НС. Каза че истинската причина са далавери разкрити от шефа на БАБХ. Каза, с кой "бизнесмен" Славуца е обвързан. Мафията и ДС са оше на власт. Вижда се ИТН, ДПС, ГЕРБ.

98

Хубав въпрос

преди 2 години

Тая не разбира ли, че моралът им като хора е поставен под въпрос. За какъв нов обществен морал ми говори, ако са морално деградирали като личности. Да обясни що дири на стълбището с киро.

97

Хаха

преди 2 години

ПП застават зад Кирил, а Кирил застава зад Лена ;)

96

до 74

преди 2 години

Преди това е пристигнала с бежови дрехи и с одеяло над главата си. Има кадри в Гугъл. Пристигнала е с дрехи в чанта. Тези дрехи са облечени преди интервюто. Преди това се движи с 3 автомобила 2 еднакви Форд и една Шкода, за да заблуди журналистите. Прическата е направена преди интервюто от слугинарската телевизия и гримьорите им.

95

Анонимен

преди 2 години

Доган да си каже кой иска да е министър-председател на България за да не си играем постоянно на избори.

94

анонимен келеш

преди 2 години

Славчо чалгара изкърти кочинката на БСП и Градската Десница в лицето на ПППП и ДБ:):):)Стоп на кражбите:):):)Идва Гешев:):):)

93

е3

преди 2 години

Винаги бих предпочел ленчето да ме управлява, пред тоя изцъклен смахнат психопат Слави.

92

Анонимен

преди 2 години

Оня министър после финансов министър после кмет после пак министър ???? И докога ще ги въртим така докато не уцелим джакпот? А вас кога ще ви направим министър на бръснарите госпожице мустачева