45

Анонимен

преди 2 години

Македонската тъпотия тепърва започва, само да влезнат един в ЕСЕС който си е фашизоиден съюз така ще се развихрат, още нищо не сте видели.

44

Анонимен

преди 2 години

кои сте вие в бг ще диктувате в с макодония те са македонци а вие българи а плювате на русия че иска да диктува на укропите всеки си търси изгодата на него да му е добре безсрамни ***

43

Ти

преди 2 години

Луди хора, молете се на бог македон да убие гадната жолто татарска съседка за да влезете в ЕС. Бягайте от нея, че татарите пекът на шиш бялата раса македоноиди и ги продават на пазара Шанхай.

42

Динев

преди 2 години

Какво да се българизират че всички архиви и турски и византийски пътешественици минали край вардарът все тук говорят че българи са живеели там и Гоце Делчев се определя там затова ли счупиха всички плочи по цирковите там където се споменава за България,,заначи ако казваме истината ги българизараме ако казваме лъжата тогава сме добри никакъв християнски народ не е това

41

Анонимен

преди 2 години

Ами просто е или Европа през крив макарон или правите това, което трябва по договора:)))))))))))

40

Анонимен

преди 2 години

Ето каза си го в прав текст! Иска отмяна на договора от 2017-а, отмяна на парламентарната резолюция подкрепена от всички партии в България, прекратяване на разглеждането на историята и работата на Историческата комисия, прекратяване на искането за твърди териториални граници на Македония и всичко това срещу вписване в конституцията на Македония, че там може би и да имало някакви хора дето може би и да са били Българи!

39

мдам

преди 2 години

На никой не му пука какви ще бъдете. Ако искате и клингони се наричайте, все ни е тая. От вас се иска само едно - да кажете "Македония започва съществуването си от 1991 година и нейният национален герои за сега е Зоран Заев поради липса на друг на този етап."

38

Анонимен

преди 2 години

Тез нагли като украинците.

37

Анонимен

преди 2 години

"До тогава не виждам защо въобще прегоравяме". Е затова всички сме съгласни. Нито един Българин не вижда защо изобщо се преговаря по темата, нито какъв е смисъла от такива преговори. Ние се опитваме да преговаряме с хора, които отричат факти, какво повече има да се коментира? Съвременици на исторически личности ги описват като Българи, самите те са се описвали като Българи. Макетата твърдят, че са всичко друго но не и Българи. Говорят ти на чист Български, че не са Българи. Какво да преговаряме?

36

Венелин

преди 2 години

В Северна Македония нормални хора няма.

35

ПРОФЕСОР Х

преди 2 години

Неприемливо било искането да се спазва договор,който са подписали?Супер нагли лъжци в една незначителна държава,дето не може дори да се намери на картата.Кой иска някого да българизира?Макета,ние не ви искаме,не искаме да сте българи.Вие сте клошарите на Европа,а със самочуствие все едно сте построили Айфеловата кула?Кой ви знае вас,какво сте дали на света?

34

Анонимен

преди 2 години

лъже.

33

Morski

преди 2 години

Ми че то това си е най-явното признаване, че българите там са мнозинство! Става ясно какви некадърни политици са в РСМ, но и още по-некадърни у нас, че да използват точно това!

32

Анонимен

преди 2 години

колкото повече вият на умряло фиромянските политичари, толкова повече населението им разбира, че ги лъжат. много малко от тях приемат истината, но дори и онези 'користещите с бугарски пасоши', дето уж за европа ги взели. на втория пък като им стъпят на мазола в родната им страна, стават по българи и от гоце и яне. защото имат избор и могат да се зъбят на собствените си селяци с подкрепата на България. това е бавен процес, 100 години са извършвали геноцид срещу българите, пет цели поколения.

31

Анонимен

преди 2 години

Тоя го използват като мюре, колко лошо било българските искания да влязат в преддоговорна рамка за ЕС. Нима? Да не би да не се е случвало ЕС да си затваря очите за неизпълнени критерии, а в случая обещания. Ние на обещания се наслушахме.

30

Българин

преди 2 години

Г-н северномакедонец ние след 3 дни няма да имаме правителство и скоро престоят избори, така че ще трябва да почакате в момента няма как да ви се вдигне ветото. Предвид очакваните резултати от изборите на есен не очакваме в скоро време някой от тук да ви вдигне ветото. Предлагам ви да търсите други решения. Аз лично се извинявам че така стана и смятам че това вето е голяма грешка.

29

baй Кiре

преди 2 години

Слава на бог Македон.....

28

do 25

преди 2 години

тези 'опорки' върви ги разправяй на британците - че е добре да са в ЕС. за северна македония не знам, ама половин лондон е изкупен от руснаци, както и доста от футболните им отбори. накарй първо тях да се върнат в ЕС, за да спрат руското 'влияние', после ще си говорим за мънкедоняните

27

hasmokar

преди 2 години

"и в НАТО, и в ЕС" все инструменти на САЩ, за военна хегемония.

26

Анонимен

преди 2 години

Значи, зорът е в тях. Ние си имаме други проблеми. Но явно толкова ни натискат от запад, че май май пак зорът е в нас. Албанците ако са много на зор да се отделят и да си влизат.