115

Анонимен

преди 2 години

До селянин Даже и ти го знаеш. Затова започна автоматично да драскаш за "запада". Поръчката е очевидна.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "В момента единствената държава, която краде ресурси и територия е Русия." - a NATO защо седи като наакана баба и не я възпира? НАТО слабаци ли са? Какво правим в съюз на слабаци?

113

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят ""американска мечта" - нещо умряло 70-те, сега мирише лошо." Човек, който си няма представа от абсолютно нищо,254 си служи с понятия, които не знае какво значат.

112

селянин

преди 2 години

до 130 голям виц

111

Анонимен

преди 2 години

Това което сега се случва в Украйна е само прелюдия. Основната борба за Русия започва после. Ето защо победата на Русия в Украйна трябва да бъде абсолютна и пълна. В Украйна не трябва да остава и педя земя от която враговете на Русия да могат да се възползват в предстоящата борба.

110

Бай Дрън

преди 2 години

Значи... няма какво да се сърдим на управляващите. Те са деца на западната лъжа. Липсват им първите седем години най-общо казано. Затова решението е едно-закон, според който за да си министър в България, не трябва да си учил на Запад, не трябва да си се родил или израсъл на Запад и не трябва баща ти да е бил в управлението на страната като бивш комунист. Нещо като закон за лустрацията, но разширен, включващ и гнилото влияние на гнилия западен капитализъм и либерализъм.

109

Анонимен

преди 2 години

До селянин В момента единствената държава, която краде ресурси и територия е Русия.

108

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят ""руска заплаха" - термин с който запда признава неспособността си да унищожи Русия." Руска заплаха е ставащото в Украйна.

107

Мдааа

преди 2 години

Сега пак запада стана че Москва нападна Украйна, избива мирни жители и води война. Кремъл явно съвсем са изтрещяли за да ги говорят тези неща

106

селянин

преди 2 години

тука има едни 80% дека не са разбрали причинита за войната ресурси господа ресурси и алчнотията на запада къде иска сичко без паре

105

ZV

преди 2 години

Богатството на запада е изградено върху кръв и сълзи

104

321

преди 2 години

До западен крив свят. Типичен кремълски ***, пуски си опорките без да се интересува каква е истината. 18 копейки на пост, са си 18 копейки на пост.

103

4444

преди 2 години

Абе да е.а тея укри. Още ще се занимавате ли с тях? Правете едно масово унищожение на фашистите и приключвайте. Ама така го направете че друг да не ви помисли да подскача срещу Русия

102

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят ""цивилизован свят" - западно определение за висок житейски стандарт базиран безчовено вековно грабене на останалия - трети свят." Човек, зает с това да прокарва пропагандата на диктаторски режими, не знае и никога не е имал досег с това как се е получило благосъстоянието на цивилизования свят. "Трети свят" е политическа концепция, и употребата й показва, че си нямаш представа какво означава.

101

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят ""правата на човека" - инструмент за насочване на цялата западна глутница към целевата страна-жертва." Човек, който изцяло се е подчинил на диктатор, си няма представа какво означава "права на човека". Доказателство за това е , че неговия господар е смачкал всякакви такива в собствената му държава, но слугата такъв факт не е успял дори да регистрира.

100

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят ""западна истина" - нищо общо със истината становище на западнитре мейнстриим медии" Истината е една, не е западна или източна. Западните мейнстрийм медии не "генерират" истина, те само отразяват факти. И се справят по-добре от всички останали в това отношение.

99

Анонимен

преди 2 години

за тези страни ще е добре да се спрат енергоносители от русия това е най добрият вариант ще спрат лавров тези куклички и още се хвалят

98

EL TURQO

преди 2 години

Лавров и Шойгу са на посещение в Турция. Турция ще чисти мините в Азовско море и турските вмс ще ескортират корабите с жито през черно море.

97

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят ""западна култура" - инструмент на егоцентричното западно общество да приспива нациите със ресурси докато ги обира." Западната култура е това, което е донесло най-голям прогрес на Човечеството. Без конкуренция в постиженията. За разлика от "културата" (или по-точно липсата на такава) на северноазиатските варвари, която сее само разрушение и смърт.

96

Така е

преди 2 години

Ако никой не "помага" на Украйна всичко ще приключи много бързо , ще останат само голите приказки на Зеленски. Той само иска, нищо не може да направи със собствени усилия. Не се ли усеща, че е мюре.