124

Продъжавае Падението

преди 2 години

ТОЙ НАША ГОРДОСТ НАЕЛО С ПРЕМИЕРА И ВСИЧКИ НАШИ ДУПЕТАТАТИ!!! !

123

aZ-ът

преди 2 години

Между другото да наричаме тва .. нещо "с*лянин" ние обиждаме хората от село. Аз съм сигурен, че и бат Динко да сложим вътре депутатин, никога няма да направи това. Дори и с*ляните имат вродено консервативно уважение към институциите. Има една порода градски г*зета, градски л*кета, редки градски л*йненца, които са продукт на либерастката култура, че с тебе почва и свършва всичко. Парите не са виновни, наркоманчетата с 2 лева в джоба пред НДК са същите, като тоа.

122

И това петно

преди 2 години

ни представлява в момента? То не че останалите са стока, но все пак си има определени културни норми които не трябва да се прекрачват.

121

Весел

преди 2 години

Мамин златен, как хубаво на мекото кресло си седна...какво ти остана друго освен да се усмихнеш и да покажеш среден пръст на избирателя...така както го правят всички там...

120

Анонимен

преди 2 години

117- И КАК ИЦКО МАЧКА ГЕРБ КАТО ПОКАЗВА СРЕДЕН ПРЪСТ- АМИ ТОЙ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ЗАСТАНЕ ПРЕД НЯКОЙ ГРАДСКИ ТОАЛЕТ И ДА ПОКАЗВА СРЕДЕН ПРЪСТ, А В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ЗА ДРУГО- НАРКОМАНИ И АЛКОХОЛНО ЗАВИСИМИ С 22 ИМОТА КОИТО НИ КАРАТ ДА ГЛЕДАМЕ В ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ, А СВЕТИ ЕКОНТИИ СИ КУПИ ПОСТА С 250 000ЛВ, МИСТЪР МУСКУЛ НЕ ПЛАТИЛ ДАНЪК НА ДЪРЖАВАТА ОТ 1 500 000 ЛВ НО Е ШЕФ НА НАП, КИРЕ НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА НО КАЗВАТ ББ И ГЕРБ СА ВИНОВНИ ФИН МИН ИЗМАМИЛ СЪДРУЖНИК- АХ НИДЕЙ ОСТАВКА НЕГОДНИЦИ КРАДЛИВИ

119

Анонимен

преди 2 години

За тия ли сте гласували бре?

118

Дарвин

преди 2 години

Да сменя дилара..пробутал му е нефелна стока...

117

Танаска Уй възмутена

преди 2 години

Недей тъй, вря танаске, *** си е ***, тебе чека, таа вика паламарка дъще, тебе чека... Ся, наистина, ку ми го изваде Хазарта и аз ша са възмута... Що? Щотое грозен. Грозен маж с крив морков, не си е работа. *** га го умъкне убав маж, ни са дръпай Танаске, късметя за опшаката си дръпаш, чи то адин пат каца пилешко на рамото, ей;)))

116

Анонимен

преди 2 години

Не можем да му се сърдим, явно има квота в парламента по западен модел за хора с по-ограничени възможности, той така изразява емоциите си , с пръсти, иска да покаже революционерски дух по американски може би, горкото дете, нека се радва на постиженията си

115

Анонимен

преди 2 години

Прав е! Впрочем, някой има ли му номера?

114

Анонимен

преди 2 години

Те кифлите най-обичат селфита да си правят. ПП са партия ***.

113

Тоя е баш за Укро НС

преди 2 години

Хем е наркоман, хем културата чу е на ниво! Да заминава за Киев да им помага с тяхното законодателство.

112

aZ-ът

преди 2 години

Искам да кажа само едно - Луна, с която цяла България си правеше гаргара, включително и тревомана, за който говорим - И ПРЕЗ УМ НЯМА ДА Й МИНЕ ДА НАПРАВИ ТОВА !! Това показва нивото на депутатина !

111

Анонимен

преди 2 години

Ицо , благодарим ти че показваш истинското лице на ПП и на най-заспалите гласоподаватели

110

ДЪЛБАЯТ ДЪНОТО

преди 2 години

тези пт партията ПП = ПРОПАДНАЛИ ПЛЪХОВЕ

109

aZ-ът

преди 2 години

Понеже знам,че ;от подкрепящите ПП има и порядъчни хора (малко - но има) ще обясня за тях - вашият депутатин показва среден пръст в залата където Димитър Пешев спаси българските евреи. Където са били Петко Каравелов, Стамболов, Антим I и където още вероятно бродят духовете на наистина порядъчни български мъже. Е оня дето показва пръсти седнат върху ВМИРИСАНИЯ СИ СЕЛСКИ Г*З го прави тази зала. В тази сграда. Доволни ли сте, отговорността е и ваша за случиолото се , вие го пратихте там, не ние !

108

дфа

преди 2 години

Има една песен Христоматия на бившия му авер БУЧ от ъпсурт, чуйте я и ше ви стане ясно

107

Такива са

преди 2 години

на Румен Радев УМНИЦИТЕ,България вече изглежда съвсем друга,вчера БОЙ,днес СРЕДЕН пръс,утре може да гледаме и Порно заедно с правителството.

106

КУЛТУРОВЕД

преди 2 години

го раздава наркоманчето! Няма лошо само че защо трябва да го издържаме ние с нашите данъци и защо трябв да е в НС въобще. На пейката пред блока да се връща и да си показва каквото си ще.

105

ПП

преди 2 години

Самозабравили се наркомани жалко за малкото нормални хора които са останали в БГ