74

Анонимен

преди 2 години

Ако отворят втори фронт с Финландия, Раша ще издъхне и капитулира :))

73

Анонимен

преди 2 години

Корупцията в Кремъл е основната причина за моралния упадък на Русия в последните 10 години... Затова не им се получава нищо в Украйна. С пандемията беше същото и продължава да е.

72

Анонимен

преди 2 години

Кога пък Русия са били могъщи,за да приключи?Нека си ги има и да съществуват като държава,за да има някакво равновесие на този свят и да не се помислят САЩ за богоизбрани.За да има равновесие трябва да има два полюса.

71

Анонимен

преди 2 години

Пpoc'наците трябва да се гърчат победени преди 7 октомври, рожденния ден на путин ,за да го обесят на 7.X.

70

Да допълня...

преди 2 години

До Равносметка 57 И всичко това "благодарение " на Путин.Русия приключи.

69

Така е ..

преди 2 години

Могъществото на Русия приключи. Да тук беше.Срам и позор.

68

Анонимен

преди 2 години

Напротив, след продажниците Горбачов и Елцин, Путин се мъчи да изправи Русия на крака. Четете повече, нормални анализатори. Стига с тази пропаганда.

67

Анонимен

преди 2 години

Руснаците никога не са можели да воюват....... . . Втората световна война и тази в Афганистан са пример за абсолютна некомпетентност на руските офицери и генерали. Сталин и Жуков погубиха милиони руски войници с неадекватните си решения.На 1 убит германец са отговаряли 10 руски войници. Всичките "успехи и победи" на руснаците са с цената на хиляди ИЗЛИШНИ жертви, заради нулевата стойност на човешкия живот в руската армия. Абсолютни варвари....

66

Ко

преди 2 години

Когато дразниш Русия тогава армията й маршерува в Париж и Берлин. Или изчезва Австрийската империя, Шведската, Монголската. Харектерът на руския народ е роб на своя господар, но не на чужд. А ние който ни хване, на него слугуваме.Джендърство срещу руски олигарси. Ние сме на левия бряг.

65

Анонимен

преди 2 години

Тва да не ви е Холивуд, та да има сценарии. Вас ви знаем, във филмите все Русия са лошите, вие сте месиите. Да ама не.

64

Анонимен

преди 2 години

До факти:Ти си луд.В Русия се обявиха против джендърите и затова те бягат от там.Не защитавам Русия,но не пиши глупости.

63

Хахахаха

преди 2 години

Зелените човечета всъщност не са извънземни,а гости от бъдещето.Това са нашите внуци.С огромни тикви,изъклени като Кокорчо и безполови.

62

Анонимен

преди 2 години

От всички управлявали Русия последните 100 години, Путин е най-простия. Върна ги два века назад.

61

факти

преди 2 години

Русия срещу целия "алчен" свят. Жаден за руски ресурси. Разпространяващ религията на разврата и джендърството отрекли се от християнството. Нацисти окопали сред цвилни. Нападащия винаги губи три пъти повече хора и техника от защитаващия. Русия иска Южна и Източна Украйна явно. Така останалата Украйна ще е бедна от към ресурси континентална държава. Която ЕС ще съгражда. ЕС няма да е повече толкова богато както е било , ако спечели Русия. А Харков е район за отвличане вниманието на ВСУ.

60

Хахахаха

преди 2 години

Има четвърти вариант.Запада налага ДеПутиниЗаНацията.Всички стават ***.После никой не се бие.,за да не му излезнат мазоли на ръцете...САЩ обявява световна империя под неин контрол.Прекръства се на ДСФ(джендърска световна федерация).Понеже всички са обратни и няма раждаемост създаването на бебета е планирано и се извършва в епруветки.По някое време в световен мащаб свършва газа,петрола и т.н. и решават човечеството да придобие зелен цвят и да произвежда енергия от слънцето.

59

Христянин

преди 2 години

Стига с тия варианти - не разбрахте ли,че Путин прави каквото си иска и ще прави,ще струва да разори Украйна и колкото може повече да заграби?!Такъв лаком диктатор све тът не е имал!!! Шизофрения и простотия и ще ни се пише за културен човек - язък,че толкова култура има в Русия !Тъй ли не се научи нещо да твори освен ракети и оръжия?!

58

до 72

преди 2 години

Да прави вечно инвазии по чужди земи... така се брани "руската свобода". От раждането са ви бетонирали мозъците.

57

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че Путин горчиво съжалява и се разкайва за това решение което взе, да нападне Украйна.

56

Анонимен

преди 2 години

Само Русия може да се бори така са свободата си.

55

Анонимен

преди 2 години

Какво НАТО. Россияните не могат да победят нито една натовска армия. Добре, че плашат с атома. Той Ердо затова настоява атома или да е право на всички, или на никой. Тогава *** лер щеше да кротува, защото само една Турция щеше да го приключи за дни в конвенционална война.