136

Анонимен

преди 2 години

До Минаващ завиждаш на хора останали без дом и родина ли? Впрочем, тия пари заминават за хотелиерите, не за украинците, тъй че пак българи ги получават. За разходи украинците получават около 380 лева, което, като се има предвид, че някои са с деца, и какви са цените в България, си е направо малко.

135

Какви пет лева

преди 2 години

Днес украинка ме попита в коя посока е Мола - показа ми на телефона си точно кой Мол, и взе такси за там. Във Варна са навсякъде - точат се и за морето, а нас ни плашат с цените на чадъра и шезлонга.

134

Българ

преди 2 години

Ще дарим по един журналист по един *** и по един калпав политик на всяка урка дошла в България,че само от тия имаме в излишък за цлият свят!Защо мислите,че тука са само тия със новите тесли и мерцедеси докато сънародниците им *** за зеленски в партизански войни или биват разстрелвани като престъпници ако решат да идат да живеят нормално някъде другаде!Политик АКБАР!

133

Анонимен

преди 2 години

не разбирам що за политика е тази на нашите управници. Ние длъжници ли сме с нещо на Украйна, гузни ли сме, що ли ----///----- Никой не те задължава, по желание и лично убеждение е.

132

Плачели по хотелите

преди 2 години

Бежанците плачели по хотелите. Без джакузи и сауна, без шведска маса и басейн не искали да са бежанци. Заплашвали че щели да си се приберат в Западна Украйна, обаче нямало море и им било мъчно да напуснат нашия бряг.

131

Анонимен

преди 2 години

И гол *** не давам за Украйната. Ай стига вече сте ни занимавали. Милиарди се наливат там от Бидона, ние заплатите си ще даваме, дето едва деяним с тях.

130

Анонимен

преди 2 години

Харвардския тьпан ще си извлече си поука от цялото упражнение?

129

Анонимен

преди 2 години

Всичките фашисти обртно при Путин ,гадове и слуги на сащ

128

Сата НАТО

преди 2 години

Мачкай Вова!! Заравяй ги нацягите жге

127

Анонимен

преди 2 години

Кире, усещаш ли вече колко си нелеп? Можеш да си изчислиш общественото одобрение по броя на индивидуално дарените заплати.

126

Минаващ

преди 2 години

Съчувствам на украинците и съм против войните в целия свят. Но не разбирам що за политика е тази на нашите управници. Ние длъжници ли сме с нещо на Украйна, гузни ли сме, що ли, че чак да отделим по една заплата, да настаним бежанците й в 4 и 5-звездни хотели на морето с всичките му там екстри - 1200 лв. месечно на човек, безплатно хранене, спане, почистване от камериерки, плаж, пазаруване по моловете?! Че то българите могат само да си мечтаят за такъв "живот с капела".

125

Анонимен

преди 2 години

Тези ни се подиграват...

124

Сата НАТО

преди 2 години

Хотелите по морето са на гербаджии и ченгесари, най-общо. Да фалират, през к.рра мие! Призовавам да се пусне "реклама" на хотелите, които гонят бежанци. Да видим колко и какви туристи ще легнат в леглата, от които са изгонени жертвите на рашизма.

123

С мисъл

преди 2 години

Даренията за украинците са доброволни. Никой никога не е казвал, че е задължително да се дарява. Даряват тези, които вярват в каузата, и имат възможност да дарят. Това е. Аз лично съм дарил досега над 800 лева, но предпочитам да ги давам за хуманитарна помощ на украински бежанци. Други даряват за украинската съпротива и така нататък. Думите на Петков не трябва да се разбират буквално. Трябва да се чете с мисъл.

122

До 140

преди 2 години

Не само, че се сещам ами точно това казвам - не е било Русия а всички заедно които са били под нея и най-вече Украйна. Там е бил големият духовен подем да се помогне на братята българи-христяни. Украинците са събрали в дарения ПОЛОВИН МИЛИОН РУБЛИ - субсидия за войната в България!!!

121

Анонимен

преди 2 години

Дарих 1500 лева, но едва ли има смисъл... За да се изтребят руските фашисти трябват, много, много пари...

120

Веско

преди 2 години

До Анонимен 133 . . . .Може ли да запълните пропуските и заблужденията ми? Имаше ли въоръжена съпротива в срещу Милошевич в един регион на държавата? Набиха ли им канче.то от НАТО с доста цивилни жертви? Затвориха ли законния премиер на суверенна държава в килия до смърта му? Къде ми куца аналогията?

119

Анонимен

преди 2 години

Сата НАТО е турски гражданин! Никаква вяра на такива еничари! Дарил е пари за войната и за да продължава! НИЩОЖЕСТВО! СРАМ!

118

Аз пък дарих една

преди 2 години

заплата в плик на бай П-у-тя и даже получих благодарствено писмо. В него Вова освен всичко пише, че бил получил и на Кирча заплатата и благодари и за нея. Оказа се, че Зеленката с парите от Киряка бил купил нови джанти за G-класата, а пък получените пари Дойчовците обърнали в рубли и купили ГАЗ да си стоплят вода да се изкъпят, че понамирисвали. И така заплатата на нашия евроатлантик накрая влезнала в джобеца на бай П-у-тя.

117

Анонимен

преди 2 години

Искам да даря една заплата за Русия.