68

Анонимен

преди 2 години

Високата смъртност се дължи на това, че българите не виждат надежда, че живеят в една мрачна обстановка и пълната липса на емпатия и човечност в страната.Това разболява,както тялото така и душата.Плюс това се плаща и огромен кръвен данък на новите господари,взимат ни децата.

67

do kris

преди 2 години

Ще си ги продават един на друг. КАкто вече писах, българите масово имат пари да си позволят да купуват апартаменти, като същевременно нямат нужда да ги продават. Още повече в малките градове жилищата са на символични цени. Това че 20-30тина процента не могат да си позволят и викат, че всичко е скъпо не променя нещата. останалите 70 компенсират.

66

Анонимен

преди 2 години

По умните българи в момента продават всички имоти, събират парите и купуват апартамент в Западна държава. Комплексарите набиват 200 хилки евро за коптор в София, а някои напълно загубили ума си дори вземат кредит за 20-30 години!

65

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

След още 30 г Американско робство изобщо няма да съществуваме!

64

Анонимен

преди 2 години

Деца няма, но важното е, че има банани и тоалетна хартия.

63

Анонимен

преди 2 години

До krisЕ КАК КОЙ?НЯКОЛКО МИЛИОНА АЗИАТЦИ И АФРИКАНЦИ НИ Е ПРИГОТВИЛ ЕРДОГАН,КОИТО ЧАКАТ САМО ДА СЕ ОТВОРИ ЩЛЮЗА ПРИ СВИЛЕНГРАД.

62

Анонимен

преди 2 години

Великобритания в съюз с Турция казва и САЩ унищожава българите .Разбира се това става и с безродниците във всяка партия .Не ми говорете за ЕС и НАТО след като няма никви развитие Тези организации унищожават българи .200г от византийци българите са успявали 500г българите са успявали ,но трети път ако не се събудят и сами да си съградят и не изгонят всички чужди прошка няма да има .

61

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че СДС крадяха и продължават да крадат, като много от тях минаха или са в други крадливи партии като ДСБ, което сега е в ДБ, в НДСВ, а и в ГЕРБ.

60

kris

преди 2 години

Населението на БГ намалява не с дни, а с часове. В същото време се строят апартаменти, сякаш е обратното. Интересно кой ще живее в тях и великите мозъци, които ги купуват за ''инвестиция'' на кой ще ги продават или дават под наем?!

59

Анонимен

преди 2 години

Как да се родили 7 милиона бебета за последните 50 години?! По-скоро са около 4 милиона, като много са се родили в чужбина и не знаят български. Преди 1990 за 19 години са се родили около 2,2 милиона след 1990 за 31 години още 1,8 милиона.

58

Анонимен

преди 2 години

Има ли иновации в България, има ли инвестиции, движим ли се в крак със запада, икономика има ли, има ли справедлива законност? Половината народ си изхвърля *** където му падне, замърсява собствената си страна...Ето това е пълна деградация.

57

Анонимен

преди 2 години

дИмУкрация, сър ! И благинки от ЕС и САЩ !

56

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че от БКП се накрадоха....

55

Анонимен

преди 2 години

Как ще има приръст когато си е чисто икономическо и морално самоубийство да се развиваш тук

54

Анонимен

преди 2 години

Раждаемостта в България почти се занули сред българите след 1989 година. После когато българките наближиха 40-те, от немай-къде се решиха на дете. Сега е пак същото - българките раждат доста късно, ако изобщо родят. При турците раждаемостта се запази на ниво около три деца, а при онези от маалите децата станаха източник на препитание и фактически сегашното ниво на раждаемост се дължи на тях. Над 2/3 от родените деца не са от българския етнос.

53

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов ви опростачи с ориенталска чалга 30 години, за да го изберете да ви управлява, той ви докара и машините за гласуване, той ви докара Кирчо и Кокорчо, той ви докара и Чалгарския райх. Ето как единПростак може да разруши цяла държава. ПростоСте уникалноПрости. Не търсете умишлена вина, когато всичко може да се обясни сГлупост иПростотия.

52

Анонимен

преди 2 години

За последните 50 години са родени към 7милиона бебета, за същия период са направени 6.9 милиона аборта. Жените и докторите са най големите убиици.

51

п.п.

преди 2 години

преди време един професор беше казал: българите ще изчезнем, както са изчезнали траките...за жалост това е горчивата истина...колко цивилизации са идвали и изчезвали

50

Анонимен

преди 2 години

На повече от 50% първолаци матерният им език не е български. Някои буквално не го знаят. След 20 години това вече няма да България която познаваме.

49

Анонимен

преди 2 години

Щото качеството на живот, заплатите и всичко е ок. Харесвам да взимам 500евро заплата, да ми вдигат всеки месец ВСИЧКИ цени на всичко и заплатата ми да се вдига с 10% на 2г. Харесвам да пестя от отопление за да има за храна и политиците да ми казват как всичко е ок, имаме най евтиния бензин в Европа и просто те не са виновни, виновни са обстоятелствата. Готино е да ти обещават и после като вземат властта да гледаш как забравят. Чудя се защо се топи населението?