37

Анонимен

преди 2 години

Разменете старите самолети за нови и готово. Същото с ракетите и тнт. Подарете няколко в жест на добра воля. Нали НАТО са ни съюзници? Стига с това "дайте да дадем", малко да се договорим веднъж като хората. Това е честна позиция.

36

777

преди 2 години

Никакви оръжия за нацитата. Защо не казвате, колко българи са убити без причина.Не слугувайте на ФАЩ.....те забъркват *** и стоят отстрани и обират парсата.

35

Анонимен

преди 2 години

Много сте смешни, как си личат тежките ви зависимости. Не се и криете от българите.

34

Анонимен

преди 2 години

До Георгиев "Точно в деня на 146-та годишнина от Априлското въстание да пуснеш Стефан Янев по телевизията да разправя, че нападнат и окупиран народ нямало смисъл да се защитава е огромна гавра." Да, обаче русофилите обичт руските им господари да ги гаврят, а Янев е поредния представител на Кремъ в България. Смятайте за какво става дума в "българската" армия, щом такива са ни "генералите".

33

Ай Сиктир

преди 2 години

На Лодкаря не му стига, че накендзи Родината, ами сега и в дришнята в Украйна иска да ни натика. Марш, предател! И събери бандитите около себе си. Махайте се с каквото успяхте да заграбите докато имате тази възможност.

32

ей

преди 2 години

ей, пинокио, да хвърляш тая бяла риза, надявай бронежилетка и ...на фронта да браниш бандитската украйна,

31

Хора

преди 2 години

Сега гледайте кой е продажник и зависим от натиска на посолството на сащ , кой иска да ни вкара в касапницата на сащ и като гласувате мислете този път с горната глава.

30

Бойкикев

преди 2 години

Веднага трябва да изпратиме цялото си оръжие на Украйна и да обявиме война на Русия. Така ще гарантираме пред САЩ победата на евроатлантическите ценности.

29

До 29

преди 2 години

Страд заради рубладжиите. Най-скъпи горива са тук, а не искат на национализират Лукойл. Не искат още азерски газ.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "Ако беше заплашена България, руснаците щяха ли да помогнат с евакуацията на моряците бе, американски гъзоблизецо???" Разбира се, как иначе такива като теб ще могат да напишат това, което написа? Впрочем, българските моряци САМИ са слезли на сушата, никой не ги е "освобождавал", както руската пропаганда написа. А ако включим и това ЗАЩО не можеха да мръднат оттам с кораба си, нещата за "спасителите" стават съвсем ясни.

27

Анонимен

преди 2 години

Сбогом Христо! Никога повече няма да гласувам за теб и твоята партия!

26

Бу-ахахахаха

преди 2 години

Гyрбетчията Станчо се върдна от Масква с 4 торби пълни с тапети Рубла, за радост на стаята на сина му Петърчо. бахахаха

25

Анонимен

преди 2 години

Пуделчето на Херо. Колко пари ви дават, за да продавате интересите на България? Сороски НПО та.

24

Защо ?

преди 2 години

Българите страдат от тежка спекула на цените всеки ден растат,хората обедняват а те се занимават с наци Украйна?!

23

Георгиев

преди 2 години

Точно в деня на 146-та годишнина от Априлското въстание да пуснеш Стефан Янев по телевизията да разправя, че нападнат и окупиран народ нямало смисъл да се защитава е огромна гавра.

22

До Анонимен 8,

преди 2 години

"Какво ще кажеш за тези, които убиват цивилни с вързани ръце, изнасилват и след това колят бременни жени и убиват деца, а русофилска мраз?" - - - Не знам кой какво може да ти каже по въпроса - питай азовските фашаги защо го правят и световната западна "демокрация" защо ги подкрепя.

21

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...*** "Христо,Путин вече спечели като...разнебити Украйна." Тази война тепърва започва. И нямам предвид битките в Донбас, а това, че няма да приключи преди Русия да се изтегли напълно от ЦЯЛАТА територия на Украйна (включително Крим). Докато руснаците са в Украйна, ще има война.

20

Анонимен

преди 2 години

Ако беше заплашена България, руснаците щяха ли да помогнат с евакуацията на моряците бе, американски гъзоблизецо???

19

Анонимен

преди 2 години

Ле пен ще ви измете всички подобни на теб

18

Анонимен

преди 2 години

за ДБ тове е принципен въпрос. За България е въпрос на чест и достойнство. Така , че от ДБ няма какво повече да правят компромиси.Ако предложението им не бъде прието , да напуснат коалицията. да видим как русоробските партии ПП и БСП се гърчат под натиска на Кремъл.