32

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата каквото повикало такова се обадило. Разпадането на СССР беше грешка но много удобна за всички останали но не и за Русия. Всички бивши републики взеха от нея но нищо не дадоха. Е това не може да продължи вечно. Жалко...

31

Анонимен

преди 2 години

Товарищи, превзехме ли вече Берлин? Малко съм задрямал, да не би да съм пропуснал това?! Ха, превзехме ли го вече??!!

30

Анонимен

преди 2 години

Американоробството може да е генетично. Като профилактична мярка погребете американоробите, или поне ги скопете, защото ще тероризират и вашите деца и внуци.

29

Анонимен

преди 2 години

Русофилството може да е генетично. Като профилактична мярка погребете русофилите, или поне ги скопете, защото ще тероризират и вашите деца и внуци.

28

Ето

преди 2 години

Ето колко с гадни украинците... Всеки, който се мисли за руснак или е настроен са бъде такъв е враг и трябва да бъде елиминиран. Що за хора са това, наистина фашисти. Добре е, че Путин реши да премахне фашистите в Украйна. Дано да премахне всичките. Запада си мълчи, понеже имат те изгода от тази война. Те я подклаждат. Майната му на колеба. Бас ловя, че той е дошъл защото така мишу е било наредено от сащ. Да въвлекат и България. Но няма да стане. Така да бъде!

27

Анонимен

преди 2 години

За умствено скопените е идеална приказка, само където не знам към Андерсен или от 1001 нощи на Шехерезада да се припише?

26

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще се бият с Русия до последния Кондрацки.

25

Милчо

преди 2 години

Кирцата предлага всеки българин да дари по 1 месечна заплата на Укрите. Дайте по една заплата, русофобски маскарички. Дайте си заплатката, фашистки душички!

24

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление коментара на 22 .Видно е ,че в състояние на агресивна шизофрения.Изпада в състояние да иска смърт на чужди хора в чужда държава .Психодиспансера трябва да се самосериза и журналистите на днес бг също .

23

Роза

преди 2 години

Често срещано явление.Като деца са били приятели,защото всички деца са невинни и непокварени.После като възрастни тръгват по различни пътища и се отчуждават.Много тъжно,но такъв е животът,за съжаление!

22

Анонимен

преди 2 години

Американците ще изядат едни големи шамари което ще накара укрите да си седнат на дупетата . Това ще бъде само поредното разширяване на Русия на запад . Няма да е последното щото сега или след Путин Русия вече няма да купува скъпи парцалики и да продава ресурси срещу хартийки . Много работи ще се променят а Европа и без тва унищожава населението си и ще трябва някой да вземе опразнените територии .

21

До 22

преди 2 години

Вие да не сте на кокаин ?Нещо ви избива на жестока агресия която да доведе до смърт .Идете да се лекувате при вас има психоза .Нормален човек никога няма да напише подобни неща.

20

Анонимен

преди 2 години

Заради войната и кремълския пcиxoпат целия свят ще гледа на руснаците и русофилите , като на пpoкажени... С погнуса и отвращение...

19

Анонимен

преди 2 години

Злобни, отмъстителни укро фашисти, ще застреля братовчед си, защото е руснак и не харесва как се убиват руснаци, които не са от чистата им раса. И закон имат за това тия ***.Нищо не могат да направят вече. Гледайте в you tube видеото за бабушка в Украйна. Вече е и в ООН този клип и стана световна известност. Чуйте и коментарите на хората от целия свят.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е разделение породено от желанието на Путин на всяка цена да запази властта си. Всъщност не е желание, а нужда, Путин извън Кремъл няма да оцелее както много от неговите партийци. Жалко за Русия, оффчия и народ отново се остави да бъде поробен от собствения ск диктатор!

17

Пола Бадоса

преди 2 години

Днес бг дайте нещо за България .За живота на хората за пенсиите по 400 лв за заплатите .За вносната храна която разболява .Дайте за добрите дела на хората .Стига с чужда война .Вие с тези свои действия показвате че сте винаги против народа а не с него

16

Анонимен

преди 2 години

Скоро и Путин ше ги призове да даряват и те. Ама те нямат какво. Все едно да си иска обратно парите за троленето.

15

Анонимен

преди 2 години

Не се и съмняваме,че ще го застреляш.Всичките промити мозъци от Азовци, Бандеровци и всякакви подобни откачалки сте такива.За съжаление Европа и НАТО си затварят очите за зверствата ви години наред,че и ви въоръжават на всичко отгоре!А и ние барабар Петко с мъжете явно ще ви пращаме,с това правителство нищо добро не ни чака.

14

Анонимен

преди 2 години

Ние даряваме, къв е проблема?

13

Анонимен

преди 2 години

Пcиxoпатът в Кремъл е в напреднал стадий на *Паркинсон * и скоро ще бъде самоУбит от своите... С това ще приключи и войната.