81

анонимен

преди 2 години

Номер 101,не си българин,а руска *** и фашист. Не мърси името българско. Теб и всички руски фашисти от български и руски произход ще изгоним от нашата България. Малко сте,едва 14%. На ваше място имаме и ще имаме все повече украинци,които също ви ненавиждат.

80

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, земи намери некви черни наелонови чували напълни ги нещо и докрай Урсула vor den Leichen да се снима пред чувалите, може и Жозе и Мишел да вземе да се снимат заено с чувалите.

79

Ракка в Сирия 2018

преди 2 години

До Анонимен 104: Изгорената земя е тактика на америкаската армия. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. По време на пика на боевете в края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ за неприемливата цена, която цивилните на града плащат заради бомбардировките. Хуманитарна мисия на ООН, посетила града през април, заяви, че е шокирана от степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.

78

българин

преди 2 години

До Война можеше да няма, преял си се с конспиративни теории и сега връщаш... Пълни глупости! Война можеше да няма само ако Путин не беше дал заповед да се нападне друга държава.Всяка държава им право да си мести войски и оборудване по собствената си територия. Ако някой отвън взима отношение или нахлува в чуждата територия - е агресор и историята ще го накаже!

77

Руските джендъри

преди 2 години

Не щат да се бият! Палят повиквателните...Точно както в САЩ през Виетнамската война!На кой ли разчита лилипутчо ?!

76

Fallschirmspringer

преди 2 години

Рлодължение към 103/Това обаче беше представено като потресаваща загуба за руските въоръжени сили, които се изговарят като унищожени почти до крак от малката, но много смела украинска армия. Киев организира мощна и сложна информационна кампания с остри, понякога дори нелепи елементи по дезинформиране, осмиване и демонизиране на врага: свършило им горивото, танковете им били счупени, войниците не знаели къде отиват, руснаците избивали деца и т.н.

75

Анонимен

преди 2 години

До според мен "Вярно е, че и двете страни лъжат, но гръмко се чуват лъжите само на едната страна." - до сега в какво са излъгали руснаците?

74

Анонимен

преди 2 години

Това е първата война, в която нападнатите се избиват сами, а нападателите са самарянки!

73

Нищо ново

преди 2 години

До Fallschirmspringer: Относно достоверността и фалшивите и лицемерни съчувствия,могат се онагледят с един цитат от Чърчил на среща с журналисти."Добре, след като установихме вече, че сте прос-тит-утки, дайте сега да поговорим за цената ви. Кратко, ясно ,точно и дълбоко съдържателно"

72

Анонимен

преди 2 години

Русия има само една военна тактика ,,изпепелената земя", даже и да вземат тия територии там човек няма да живее още един век!

71

Fallschirmspringer

преди 2 години

Войната в Украйна напълно разголи медиите у нас. Стана ясно, че те са просто канали, по които се движи глобалният информационен ток, предназначен да поразява умовете на населението. Медийното пространство е отровено от откровено невежество по темата Украйна, натрапва ни се повърхностна интерпретация на полуизмислени факти. Например Русия унищожи цялата военна инфраструктура на Украйна и предприе тактика на изтощителна обсада на градовете, за да не бомбардира цивилни.

70

Жестока истина

преди 2 години

Истината за Наци Украйна,излиза вече въпреки цензурата и фейка и все повече хора подкрепят Русия.

69

аз-ът

преди 2 години

В момента, в който Китай реши - със Запада е свършено. Това, което спасява Запада е, че руснаците са готови да им видат сметката, но са слаби икономически. Имат нужда от Китай. Китай обаче гледа от високомерието на хилядолетната империя - ние сме тука от преди вас, ще бъдем и след вас, за нас времето е без значение, няма да се морим - ще ви чакаме да измр*те сами. В момента, в който Китай се обедини с Русия - с англосакса е приключено. Дотам.

68

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Не е баш тъй/ Че така,така е,но тази лъжлива информация,чието име е дезинформация е предназначена за българските *** организации щедро спонсорирани отвън,както и различни НПО-та.Много ми е интересно ,ако им се наложи на напишат Трудова характеристика/СВ/,как ли ще пишат -Работя в НПО и продавам и предавам интересите на България,колко занимателно

67

+

преди 2 години

Той не е разиграва европейските политици ,а те го разиграват , особено американските с английските...те му пишат сценария ,а той чете ...Той без Вашингтон и Борис Джонсън не е фактор. Там има отдел ,който му пише сценария ,а той го озвучава.,а след това американците и англичаните го раздухват по медиите и шарани бол.. .Те направиха обществото консуматор на новини без да мисли и разсъждава..

66

Кой какъв е

преди 2 години

Украинците вършат толкова престъпления в тая война че няма място да се напишат. И не случайно е така. В техните нац. батальони са освободени от затвора престъпници.

65

Кк

преди 2 години

Войната е трудна за Русия по няколко причини: Путин разчиташе, че ще бъде посрещнат с хляб и сол, като освободител, не беше подготвен за война, а за разходка /справка -крим/. Вторият проблем е липса на мотивация на бойците му, не разбират защо са там. И третият проблем е, никой не иска да умира на 20 г.

64

аз-ът

преди 2 години

Укрините са смешна държава със смешен народ.Тук играта е Запада срещу Русия. Запада ще загуби тази война, Запада умира. Те са диновзаври - мощни, силни - но е вече е въпрос на време, процесите не само са започнали, но са набрали скорост, след която няма връщане назад.

63

КЛИЧКО

преди 2 години

Ще водим много дълга партизанска война срещу руските башибозуци и ще отнесат бая юмруци....

62

Моряците ни свободни

преди 2 години

След като руската армия изчисти азовците от пристанището на Мариупол, нашите моряци, блокирани на кораба от украинските националисти, можаха да слязат на сушата и се готви тяхната евакуация. Слава на Русия.