203

Математематик

преди 2 години

Колко много?

202

НАЦИОНАЛИСТ

преди 2 години

Последните думи на Фюрера са :..."Деца , радвайте се на войната , защото комунистическия мир ще е ужасен.."------ЕТО ЧЕ ДУМИТЕ НА ФЮРЕРА СЕ СБЪДВАТ !Ето как ---нацизма се рестартира от бившия съюзник на "фашистка Германия"---"путинова Русия"...!

201

Азовци

преди 2 години

са расисти... Никакво "герои" не са.... Маргинали простички...които US използва, знаейки че ще умрат като кучета.... Въобще не им пука... Украинските граждани са облъчвани 24/7 през последните 15 години.... До степен да забравят кои са...и като тук нашите съседи да се мислят за ....изцяло независим етнос... Това е абсурдно и смешно

200

Червенчичко с дисаги

преди 2 години

Правете скекс а не вуйнаъ. Слава украинким.

199

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ТЕ СА СИ ГЕРОИ НА УКРАЙНА......ВАС НЕЩО ПРЕЧИ ЛИ ВИ...??!

198

Ламята

преди 2 години

Нацизма е в ренесанс.В Германия премиер е внук на генерал от СС.

197

Антикомунист

преди 2 години

Разбира се че са герои. Всеки който си защитава родината и е готов да умре за нея е герой. И всеки който напада друга държава за да анексира територии е агресор.

196

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ТО ТОВА ДА ОБИЧАШ СТРАНАТА СИ , И ДА БЪДЕШ ЧИСТ "НАЦИОНАЛИСТ" ---ОСОБЕННО , КОГАТО СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СОБСТВЕНАТА ТИ НАЦИЯ И РОДИНА Е ПОСТАВЕНА ПРЕД ИЗПИТАНИЕ И НА КАРТАТА НА УНИЩОЖЕНИЕТО........БОГ С НАС И АЗОВЦИТЕ НА УКРАЙНА!

195

Анонимен

преди 2 години

За сега загиват геройски. В битки с други украински банди.

194

Край

преди 2 години

Надявам се Путин да реализира мечтите им да загинат за каузата си. Ако искат нека е геройски.

193

Анонимен

преди 2 години

Не са нацисти, обикновени банални расисти са. Като ККК.

192

Анонимен

преди 2 години

В щатите масово лепят стикери по бензино колонките с надпис " i did that " с лика на байдън в гугъл излизат само този стикер като го загуглиш

191

Анонимен

преди 2 години

Героите на Нато се чудят как да излязат от азовстайл но може да си останат като плъхове в тунелете. Санкциите за това се увеличават срещу Русия. А случайно ако се предъдът ще има да ревът запада.

190

Журналист

преди 2 години

Какво значи супремасист, бе, писателят. Стига сте ми превеждали статии с гугъл и да ги пишете ваши.

189

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ВСЯКА СТРАНА ПОДЛОЖЕНА НА АГРЕСИЯ И ТЕРОР ---НАМИРА ОПОРА В НАЦИОНАЛНОТО ОБЕДИНЕНИЕ И ЗАЩИТА НА НАЦИЯТА !!!!!!!...ТОВА Е ТОЛКОЗ , ПРОСТО И ЛОГИЧНО...КОЛКОТО И НА КОМУНИСТЧЕТАТА , И ПРОСТИТЕ РУСОФИЛЧЕТА ДА НЕ ИМ СЕ ХАРЕСВА....ХА,ХА,ХААААААА.... ЩЕ ТРЯБВА ДА СВИКВАТЕ ВЕЧЕ....!!!!!..НЕИЗБЕЖНО Е...!!!

188

Анонимен

преди 2 години

Еми значи Путин е тотално прав. И още нещо, ако не беше тая лоша руска армия, дедото на Зеленски да беше излетел през комина в Аушвиц.

187

Анонимен

преди 2 години

Пак ми изтриха това за 60-годишния украински шпионин.Значи е част от редакцията.Ясно...Много по-здрави на Зеленски да предаде!Много е опасен,защото убеждава в нацизъм и ще ревете после.

186

Анонимен

преди 2 години

Азов=фашисти точка

185

Ма то само

преди 2 години

Азов да беше... Там има поне 50 фашистки, милитаризирани организации и политически движения... Днепър, Свобода, Тризъбец, SNA, Айдар.... списъкът е много дълъг... Основни фигури там са прости момчета, футболни ултраси, бивши милиционери и военни... Въобще най маргинализираната част от обществото.... Разбира се и много хлапета, които ги вербуват още от ученическата скамейка... Това е държавата "Украйна" днес, 30 години след своето възникване.... Насилие, агресия, ксенофобия и преврати.

184

Анонимен

преди 2 години

"белите супремасистки отряди" - мъъъъъко мъъъъъко..... Учете го тоя английски бе! Точно за бяло превъзходство да се говори в Украйна е най-малкото смешно - че те там всичките са бели бе! Че и миксирано с взривове в джамии на другия край на света....Подбирайте си източници те бе, това е за западна консумация, у нас звучи леко смешно.