229

Анонимен

преди 2 години

Кат не сте живели при соца, диктатура, дефицит на храна и стоки от първа необходимост, цензура....защо говорите колко хубаво било? Беше ама за отбрани хора!

228

Анонимен

преди 2 години

Можем да им пратим хартиени самолетчета ако искат. Друго за раздаване нямаме.

227

Анонимен

преди 2 години

с Путин се разбрахме ние от провинцията сме русофили и сме с него но може да пусне една пиратка над София но вие ще търпите в името на демокрацията терябват жертви тъкмо ще паднат цените на жилищата и др. надути цени

226

Забележка

преди 2 години

Прехвърлянето на съветска техника на Украйна ще даде възможност на нейните военни да извършват провокации, водещи до проливане на кръв сред своите и, поради това, толкова желани както от режима в Киев, така и от неговите западни покровители, защото отговорността за такива провокации много по-лесно може да бъде прехвърлена върху Русия.

225

анонимен келеш

преди 2 години

Войната в Украйна нагледно показа,че всички бягат от Русия и Путин като от прокажен:)

224

В

преди 2 години

Конституцията :НС е представителен орган на държавната власт,който изразява волята на народа и неговия суверинитет.

223

Тъпанар

преди 2 години

До 253 хохо. Да, ама тук не върви да продават, нали са готини и демократични. То ясно - взимат нашата, а пък след 20 г. ако нещо им излезе от употреба, ще ни го дадат срещу "приятелска" сума

222

Просто

преди 2 години

Ние за нас нямаме та взехме да раздаваме

221

Анонимен

преди 2 години

На врескалата за референдуми ще им кажа следното - беше ли попитан българският народ иска ли Червената армия да окупира България през 44г. Беше ли попитан българският народ дава ли си златния държавен резерв на Кремъл?Беше ли попитан българския народ съгласен ли е държавният архив да бъде натоварен на влакове за Мацква?Ако се проведе референдум по който и да е въпрос днес, кой ще гарантира, че резултатите няма да бъдат манипулирани? Щото вече сме и с машини. Знаете ли кой ще бърника софтуера им?

220

Анонимен

преди 2 години

Насъскат ли САЩ евреите да ги напукат от Изток, брой Раша за 2 дена аут.

219

Обединени Балкани

преди 2 години

Даваме му ракети земя луна дето Слави щеше да изпраща македонци със нея!Пък на Путин му изпращаме Корнелия!Петков и Борисов предлагам да минат под венчило преди да идат при бай Ставри и там на Доган и Волен да им спретнем едно любовно гнезденце да си гукат както навремето!

218

xoxo

преди 2 години

#250В Ирано-Иракската война Америка продаваше оръжие и на двете страни...

217

Анонимен

преди 2 години

щом евреите са в неутралитет смятайте ....така че по леко с наколенките

216

Анонимен

преди 2 години

Всички помогнаха и помагат на нападнатите от Мордор, само ние и Орбан се ослушваме. Нападнати помагачи на Украйна от джуджето Ботокс няма. И не може да има, защото са членки на НАТО. Нападне ли една страна членка на НАТО, това означава, че напада целия съюз. И тогава - тесен ще му се види светът. А ние сме пак болшевишки ми_житурки - както при събитията от 1968 в Чехословакия. И да не се чудим защо вместо демокрация имаме олигархичен режим - просто съветското е още тук, същото като в Русия.

215

Тъпанар

преди 2 години

Ама аз не мога да си обясня тази схема. Да дадем наша бойна техника и ще получим Пейтриът. Е, не може ли ония каракольовци от чичо Томовата колиба да направо да дадат Пейтриът там където трябва, а е необходимо да се прави врътката. Да речем, че украинците не могат да работят с друго освен с руска техника. А Путянин е закъсал за кинти. Ами да купят каракольовците от Путянин и да дават, вместо да искат от най-големите скъсаняци на Европа, т.е от нас. Ем ше е по-модерна.

214

Анонимен

преди 2 години

Хората са си хора, има добри руснаци, има и лоши, това са човешки черти! Няма добър или лош народ като цяло! Преклонението пред руснаците е идеологически наратив от фалиралия соц!

213

Анонимен

преди 2 години

Никакви С300 няма да помогнат на зелениа да спаси Украйна. Даже напротив, ще увеличи агонията, и ще има още повече жертви всред личния състав. И удоволствието да свали някой и друг в повече руски самолет, или да унищожи някоя и друга колона в повече, няма да спре операцията по демилтаризация.Свърши ли оръжието на зеленски, и руснаците ще спрат да стрелят.Изпращането на българско оръжие ни вкарва в тежък списък. Ще мине време и ще се обърнем към Русия за суровини, и ще плащаме скъпо и прескъпо

212

SS

преди 2 години

Да припомня ли на позабравилите ,че Бг беше набутана в ЕС и NATO без референдум ?

211

Имате глави

преди 2 години

Ще ни попилеят, ако изпратим. И то 100% заслужено.

210

Teo

преди 2 години

Отговор на заглавието - не! Ако Русия атакува България - НАТО- член 5 - гъбки от онези, големите! Стига сте нагнетявали истерия с такива статии!