37

За смях!

преди 2 години

Краварите никога не са воювали със нормална армия - затова оценките им предизвикват смях.

36

мазепа

преди 2 години

До Подкрепаш Зеленски Не е нужно да лъжеш, защото си изнервен

35

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Сега е друго вече" Така, е, сега е друго, но не поради причините, които си мислиш. :)))) На Путин му остава да се опитва да умори обсадените украинци от глад и да срива градове. Всичко останало се провали. Ако и това се провали 100% ЩЕ ЗАГУБИ ТАЯ ВОЙНА. Той и така ще я загуби, но имам предвид, че ще я изгуби И военно още сега.

34

ГРОБАР

преди 2 години

Смешници

33

Подкрепаш Зеленски

преди 2 години

Подкрепяш убийството на Български деца, изгарянето на български знамена и хора. Подкрепяш фашистка държава, подкрепяш държава която започна смяната на българските имена с украински. От теб зависи дали ще станеш съучастник на тези зверства и убийства.

32

Анонимен

преди 2 години

40 и ние сме суверенна държава, но ни изнудват да им даваме самолетите си, нали? Днес ще ни извиват ръцете и ще ни избиват зъбите да си дадем ПВОтата дето са ни единствената защита от ракети. Ние не сме ли суверенна държава? И за твое сведение, повече ми пука за суверенитета на България отколкото за суверенитета на Украйна. Който нахъса зелените чорапогащи да скачат на мечката, да си се грижи да тях. Защо набутват и нас в конфликта? Ние не сме ли суверенна държава да решаваме сами?

31

Метачовек

преди 2 години

Както казах по-рано, имаме нужда от пълномащабна ядрена война и прочистване на световното население от биологичните отпадъци. Плановете са спуснати, поне 6 милиарда са излишни.

30

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Преди 20 години Американците с 1500 ракети превзеха Багдад за 19 дена, който е на 600 км от точката на атака, а Америка беше на 10000 км от собствената си територия." ЕХХ ДА БЕШЕ ПОПРОЧЕЛ НЕ САМО ЗАПАДНИ МЕДИИ. Страните Телодвижения и Кавалерийски атаки свързани с жертви в засади много учудиха целия свят. Руското разузнаване се ПРОВАЛИ. Не успя да подкупи "местните елити" както направи ЦРУ е Ирак. Напразно загинаха руски военни първите 5 дни от кампанията. Сега е друго вече.

29

6205

преди 2 години

На тия не ли им стана ясно, че не искат да убиват цивилни най-вече деца, кво се правят на ударени . А някой от вас можел ли !... Трябва да свърши това безумие но не като се пращат ракети

28

Шах

преди 2 години

Лесно е да запалиш пожар в гората . Трудно е да го спреш .Спира когато изгори всичко .

27

Лека корекция

преди 2 години

Подкрепяш убийството на сирийски, иракски, либийски, виетнамски деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш САЩ, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци........... когато пишете, не забравяйте че с една лека корекция на имената на държавите се получава неочаквано точно твърдение!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "29 това никога нямаше да се случи, ако Украйна беше подписала договор, че няма да влиза в НАТО. Никога!" Украйна е суверенна държава и може да подпише какъвто си иска договор с който си иска. Факта, че руските нацисти си помислиха, че могат да й нареждат или да я принуждават със сила, е само доказателството, че няма никаква разлика между тях и Хитлер. Така и ще свършат.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "Макар и с половин уста този опровергава брътвежите на Зеленски. Нормално е армия с неголяма численост при разпръсване на такава територия малко да спре и да се приведе в ред." Руската армия като численост е съпоставима с украинската, а не само руснаците, но и украинците са разпръснати върху цялата територия. Не е това причината за спирането на напредването, а тежките загуби и смяната на тактиката и преминаване към сриване на градове и спиране на храната на обсадените.

24

Притча за лисицата

преди 2 години

Гледала лисицата гроздетео което никога не можела да стигне, облизвала се и заключила Гроздето на 90% е кисело!

23

Анонимен

преди 2 години

29 това никога нямаше да се случи, ако Украйна беше подписала договор, че няма да влиза в НАТО. Никога! Но ЕС дъртите уроспии поставят условие за членство в ЕС, то е членство в НАТО първо! Да ги питаш от кога ЕС е роб на САЩ, че трябва първо да се закълнеш във военна вярност към задокеанския господар. Е, сега да им пари под дъто като приемат безропотно робската си позиция.

22

Анонимен

преди 2 години

В Киев окупаторите са отхвърлени на 70 километра от града. В момента няма опасност за Киев тъй-като в направление Киев Русия няма с какво да атакува. Мариупол е единственото място където Русия може да постигне успех, но той ще е толкова кървав че ще предизвика гняв и отващение от Русия по цял свят. Ако Русия иска да напредва към Одеса просто може да заобиколи Мариупол и да продължи напред, но явно че маняка в Кремъл се нуждае от кървава вендета срещу Азов.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Хора я използвайте ума си по предназначение. Ако беше толкова розово положението на Зеления клоун, щяха ли да ни искат оръжията и самолетите." Ако положението му беше толкова лошо, каквото путинофилите описват, Зеленски нямаше да има нужда нито от самолети, нито от тежки оръжия. Факта, че иска такива означава, че украинската армия е боеспособна и може да ги използва. Знам, че ви боли, но руските фашисти не са доникъде и всеки ден става по-зле И за тях.

20

Анонимен

преди 2 години

90% ама няма пари за леб, рупат патрони.

19

Анонимен

преди 2 години

Макар и с половин уста този опровергава брътвежите на Зеленски. Нормално е армия с неголяма численост при разпръсване на такава територия малко да спре и да се приведе в ред. Все пак там има или поне би трябвало да има около 200 000 украинска редовна армия, плюс десетките хиляди бандеровци и онези "доброволци" от запада, които не знам защо не ги броят. Най-важното обаче е, че Зеленски не може да накара украинците да се бият масово за него. Тоест, руснаците практически не са на вражеска територия

18

Анонимен

преди 2 години

До Тъпите янки Нямаш никаква идея за какво говориш. НАТО в момента пълни Украйна с оръжие. Рано или късно украинците тръгват на контраатака срещу обсадилите ги части и тогава ГОСПОД да им е на помощ на руските терористи.