56

Ястребител

преди 2 години

И накратко да обясня на великите български форумни стратези какви са целите на Русия. Путин от 15 г. насам се подготвя за дългосрочна война. Нас ни интересува европейската част на този план. Първата фаза на този план е Русия да завладее контрола до р. Днестър. Втората фаза е да контролира земите до р. Дунав. Третата фаза и всъщност крайната цел е да придобие излаз на Бяло Море. Накратко - ако успее в Украйна, следващите ще са Молдавия и Румъния, следвани от България и Гърция.

55

Анонимен

преди 2 години

Украйна да плати комплекса, а ние засега ще им дадем чертежи, а доставката ще им я обещаем за след 7 години - като минат 7-те години, ще им обясним, че ще има малко закъснение от още 5 години.

54

Българин

преди 2 години

Аз искам да спя с Натали Портман

53

Анонимен

преди 2 години

Войната е жътва за оръжейната промишленост и за спекулантите. Искат мир, а зареждат конфликта със смъртоносни оръжия. Украйна е увертюра към Трета световна война. Нов световен ред се налага само с война. Не знам дали обикновените хора могат да спрат това безумство. Уж се борим с насилието. А сега преживяваме най-грозното узаконено насилие - войната. Искаме мир.

52

Анонимен

преди 2 години

Украйна имаше десетки такива комплекси. За тях единствения български комплекс не решава никакъв военен въпрос. Единствено решава въпроса за въвличане на други страни в конфликта. Това е истинската цел на украинците.

51

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е Русия. Украйна намира начини да изгради своята ПВО. И тъй като тя постига тази цел, по-бързо ще е да видим какво може да се даде на тази независима страна.

50

Зуг зуг дабул

преди 2 години

Аз пък искам Тесла, Тойота Mirai водородната от 2022, Volvo T6 бензин 4х4 комби които ги използват полицаите на запад, Харли Дейвидсън и апартаменти един в централен Париж В централен Лондон, централен Санкт Петербург и централен Токио. Искаааам сега на момента.

49

До 68

преди 2 години

Нищо от написаното от теб не съответства на реалноста. С300 е мобилен комплекс при това много добре може да се маскира при придвижване. Време за разгръщане в бойна готовност около 5 мин.А ракетоносците които удрят базите в Украйна, стрелят от Каспийско море.Други филми ще споделиш ли?

48

Lan

преди 2 години

Я, малко да обработим народа, белкем клекне...

47

Вальо

преди 2 години

Важното е България да стой настрана от този конфликт. Твърде малки и бедни сме,за да се бутаме в шамарите.,, Всяка жаба да си знае гьола,,

46

Байрактар

преди 2 години

гледай сега бай ганко какъв е мислител. С тези С300 щял да спре турската армия. Абе ганко каква турска армия можеш да спреш ти с 5 комплекта и 12 мига. та няма да можеш да ги изкараш от хамбара. ти се радвай че просто не ви се обръща внимание, дойдете ли на дневен ред, няма да знаете и да разберете какво се случва. Доде се усетите и вече е с 200 вътре анладън мъ???

45

Анонимен

преди 2 години

Да перефразирам д-р Мартин Лутер Кинг Младши: "Имам една мечта! Че един ден моите деца, и децата на моите деца, ще живеят в свят, където САЩ и Русия не съществуват на картата. Свят, в който само в учебниците по история има една отметка за тия варварски, селски племена, които донесоха само мъка, смърт и разруха на тоя свят. Нека всички се обединим около тази мечта и да я направим реалност!"

44

???

преди 2 години

Да вземат от Афганистан.След цирка,който САЩ спретнаха с талибаните,оръжия колкото искаш.

43

Любен Пандев

преди 2 години

Проблемът не е толкова политически, колкото технически. С300 са голям обект и лесно се засичат от въздуха и космоса. Така руснаците могат да ги дебнат и атакуват щом пресекат границата. Вероятно фокусът сега е върху снабдяването с противокорабни ракети за да потопят ракетоносците в Черно море, от които русите изстрелват ракети към градовете в Западна украйна.

42

Анонимен

преди 2 години

Украйна да си иска помощ няма да и помогнем.

41

Анонимен

преди 2 години

Нашите ракети единствено ще помогнат да ни вкарат във война което е цел на сатанистите. След като са загубили сто установки как нашите две три ще им помогнат. Целта е взаимно унищожение на православието. Бог да пази България от външните и вътрешните врагове. Амин!

40

Ястребител

преди 2 години

До Байрактара как е?---Байрактарът си е добре. И то доста добре. Върши чудеса. Дори могучаята и непобедимаята российская армия с военно-космическите си сили клекна пред негово величество Байрактар! Ако не си забелязал, войната вече е в четвъртата седмица и росийската армия няма никакъв успех и напредъка по всички фронтове е спрял. А планът беше на третия ден пияният мужик да бъде посрещнат в Киев с хляб и сол от украинки с влажни погледи и смъкнати гащщи. Но явно са объркали с българия.

39

НАТО обяснение

преди 2 години

"ИСКАХМЕ ама нямамхне желание!"

38

Анонимен

преди 2 години

След като приключи войната. Няма да ви позволим, да използвате българско оръжие за да продължавате конфликта.

37

Анонимен

преди 2 години

Украйна искаше такива ракети (Пейтриът) от САЩ около 2015-2016 г. но САЩ им отказа. Тогава нямаше война в истинския смисъл на думата, нямаше заплахи от Русия, никой не би възразил. Това е важно да се знае.