36

Идентичен случай

преди 2 години

Скарали се мравката Пешо и слонът. Решили да си уредят проблемите с бой.Събрали се всички мравки и почнали да викат: - Удуши го, Пешо, удуши го, Пешо! Боят почнал. Слонът тръгнал към Пешо, обаче се спънал паднал и го размазал. Мравките въздъхнали и казали: - Ехххх, за малко...

35

Анонимен

преди 2 години

"но е лесно само на приказки" добре че начело имат експерт по приказки... и нищо друго, ако не броим друсането и криенето като лалугер докато хората измират...

34

Анонимен

преди 2 години

Какви ги мислеха Украйна само те си знаят. За 3 седмици толкова оакаха гащите, че дори забравиха да обявят война на Русия.

33

Анонимен

преди 2 години

Тука един се пъне да ни обяснява как всички държави помагали, само ние не. И с какво помагат? Полша какво даде, Германия дето е бъкана с оръжието на ГДР какво даде? Ай сиктир бе! И защо да даваме смотани руски оръжия, при условие че има толкова модерни и велики американски? Да ги дава Америка. Защо набутва горките украинци с демоде оръжия? Нали са им приятели? Да си дават техните модерни оръжия. Ние сме бедни и имаме малко. За това си го пазим за нас.

32

Анонимен

преди 2 години

Докато тече войната, изобщо не си въобразявайте, че ще даваме на Украйна въздушната си отбрана. Пропускате факта, че родните войски също не работят с Пейтриът, така че няма никакъв шанс да останем голи като пушки с американски железа, които не знаем как да ползваме.

31

Анонимен

преди 2 години

Украинците са много надъхани във фейсбук, ама гледам видеа в тубата как са изоставили всичко бягайки от чеченците. Няма джавелини, стингъри, мингъри даже храната си зарязват в горите само и само да са на минимум 10км от "АлахуАкбарите". Война не се печели като въоръжиш 1000 фена на трима анимационери. Едно е до воюваш професионално, друго е да си Украинец в окопа и вече 2 седмици да се восят слухове, че половината Запад ти се смее и няма да ти пратят нищо освен още оръжия.

30

Анонимен

преди 2 години

Военно погледнато нямат нужда от 10-20 комплекса. Нищо няма да решат с тях. ПВО на страната е комплекс от доста елемента и съвместното им управление. ВСУ нямат съвместно управление в свръзка с различните родове войски.Единственото което може да се случи с увеличена бройка С300, е малко повече свалени руски самолети, с което няма да променят изхода от военните действия. Отделно все още имат около 50 установки С300, което не предотврати разбиването на базата на международния легион.

29

Анонимен

преди 2 години

"Но тези страни все още зависят от С-300 за собствената си сигурност и изискват заместител - с други думи, Patriot - преди да дадат своите на Украйна."__________Заместители ще търсим като приключи войната. Тези тънки финтове да ни вкарате във войната си ги запазете за безмозъчната биомаса в САЩ.

28

Анонимен

преди 2 години

Хората умират в Украйна всеки ден, ние си чоплим носовете. Мисля, че е ясно, че НАТО ще осигури нашата сигурност и ще ни достави заместител на руските дрънголници. След като падне Украйна, е наред Молдова и после бог знае кой още, колко повече загуби претърпят Руснаците в Украйна, толкова по-добре за мирния свят. Русия, трябва да разбере, че света е против агресията.

27

Турчин

преди 2 години

толкова за великата руска армия. Хапнаха си кьотека и сега се оглеждат. Добре че имат атомни бомби иначе незнам какво ще правят с тези музейни експонати. Украйна вече има скрап желязо за 2 млрд долара

26

Ястребител

преди 2 години

Авганистанската аванюра на пияното мужик завърши с разпадането на СССР. Украинската ще завърши с разковаването на Российската федерейшън на республики и респутчици, на дъски и пирони. Де ги тия росийски дженерали де ни разправяха как щели да превземат Украйна за 72 до 96 часа. Ей, российският генералиттет са нааахакааа до козирката. Напстъплението им спря. Според разузнавателна информация, от вчера российската армия започна да се окопава. Питайте някой знаещ от военни дела какво значи това.

25

Байрактара как е?

преди 2 години

нали това вундервафе щеше да попилее руската армия? Какво се изпари - никакви новини за успехите му. Само две-три клипчета и край!

24

Анонимен

преди 2 години

Е не е зле да се обясни на деди, че не може с чужда пита помен да прави. Ние не сме собственост на САЩ, че да обещава наши охранителни оръжия за Украйна? Къде ни е независимостта и суверенитета, щом някой говори от наше име и подарява наша собственост без да ни е питал?

23

Анонимен

преди 2 години

Според мен е наивно да се мисли, че украинците не били обучени за американско оръжие и че то било сложно. По-скоро, дали са им, обучавали са ги, но е фръкнало още първите дни.

22

С други думи:

преди 2 години

ЩЕ СТАНЕ, АМА ДРУГ ПЪТ!

21

Анонимен

преди 2 години

Изкараха украинците аборигени. Не можели да се справят с американските технологи хахах

20

Анонимен

преди 2 години

Вече не е актуално. Вече плачат за средства и оборудване за разминиране. Сериозно. По публикация в централна немска медия. Сами се хванаха в капана: Ако "победят" , трябва да почистят, ако "не победят",ще загинат от минитеи ще бъдят обявени за мъченици на Украйна.

19

Анонимен

преди 2 години

Теста днес мина с официалното присъдиняване на България към путинофилските държави заедно с Унгария която единствена друга не прати боеприпаси както и Сърбия. За разлика от тях обаче, Киро гламавото не го разбра явно това и ние нямаме евтин газ като другите две държави, тоест пуснахме му безплатно.

18

Анонимен

преди 2 години

Твърде опасно е да им се дават ракети! Може да направят провокация и да стрелят към натовски съюзник за да се включи НАТО в играта. Не вярвам, че няма да се справят с американските ПВО. Просто с тях няма да се получи провокацията. Те не са руски все пак. Ако искате ядрена война в ЕС, продължавайте да им изпращате оръжия

17

баба мара

преди 2 години

при толкова оръжие няма да настъпи мир в украина докато не я заличат от лицетона земята няма да се успокоят сега се наливат основите на новия световен реддоминиран от сащ