76

Лъжливи укри

преди 2 години

Лъжат укрите! Нагло и отвратително лъжат! Повече от 200 цивилни са спасени невредими от бомбардирания драматичен театър в Мариупол в Украйна, а една ранена жена е откарана в болница, каза местният заместник-кмет пред репортери в петък. Първоначалните твърдения от Киев изчислиха, че над 1000 души може да са били убити при това, което те твърдят, че е руски въздушен удар.

75

Аноним

преди 2 години

До нонсес да прав си няма те само минават бомбардират и се прибират в русия, ти имаш предвид базата до Лвов където беше ударено от територията на Русия. Ако не дай си боже един ден ни нападнат и убият твой близък дали и тогава ще мислиш така

74

Нонсенс

преди 2 години

До Българин Руски самолети няма на територията на Украйна. Дори и господарите ти отвъд океана твърдят това. Изоставаш с опорките.

73

Анонимен

преди 2 години

До 101 БългаринМиришеш ми на българин "второ качество" и на това отгоре с обратна ориентация !

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Конфликтът в Украйна е резултат от нарушаването на всички международни договори и споразумения от Зеленски. А кой първи наруши договора с Украйна и окупира Крим. Или това не нарушение. Ако на фашистка Русия и трябва нещо, то тя има право да си го вземе и не е нарушение. Всичко друго, което не и изнася е нарушение.

71

сиромах

преди 2 години

На украинците им трябват само едни по-здрави *** за зеления гущер и с темпото с което лъже, то след 3-4 дена няма да има и един руски войник жив на украинска територия,да не говорим,че всички самолети,вертолети и ракети на Русия ще бъдат свалени!Няма нужда да реве гущера,той е най-смелият,най умният и какво ли не,поради това натика страната си в една унищожителна за народа си война,на всичкото отгоре вече предлага сериозно да се водят разговорите с Русия,значи до сега се е майтапил комика?!

70

Георгиев

преди 2 години

Ако искаше САЩ да помогне имаше 8 години. Щеше да има купол, като в Израел.

69

Анонимен

преди 2 години

А българският народ иска ли да им помогне с оръжия? Това е главният въпрос!

68

Анонимен

преди 2 години

Путин и комунизъм! Има някои форумни стратези, които още не са излезли от блатото на отминалата епоха! Нищо общо с изминалия комунизъм, научете си уроците, а и на вече граматиката! Писнало ми е от комунисти да ми обясняват как се борят против комунистите!

67

Мдааа

преди 2 години

Зелински се обажда на Бай дун и казва: Вчера тайно бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин... като един съдия от Хага!!!! Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря Зеленски.

66

Анонимен

преди 2 години

Конфликтът в Украйна е резултат от нарушаването на всички международни договори и споразумения от Зеленски, с активната подкрепа на САЩ и НАТО. В момента, с искането на С300 от Украйна и притискането на държавите да им ги предоставят, отново с пълно съзнание се нарушават договори. Бандитско поведение на световни бандити с цел неограничена власт и безпроблемно ограбване на ресурси. Войната е мир. Лъжата е истина. Невежеството е сила.Либералният фашизъм в действие! Отврат!

65

ууу

преди 2 години

До ВарненецДобре, че вече не пътувам. А имам толкова рейсове до Украйна и Русия. Стискам палци за колегите.

64

ууу

преди 2 години

До МИРОУмните лидери, не навират народите си между шамарите на хулиганите.

63

Нонсенс

преди 2 години

Нали Украйна побеждава? За какво им е тази военна помощ?

62

Анонимен

преди 2 години

Какви системи, да не са топлийки да ги пренесат скришно. Руснаците заявиха, че ще унищожават всеки приближаващ Украйна конвой, за когото се усъмнят, че кара оръжие.

61

ууу

преди 2 години

До Мартин Лутър Кинг .... светът никога няма да стане бананова плантация .... виж, стъклено топче може.

60

Варненец

преди 2 години

Няколко десетки морски мини, заложени от Въоръжените сили на Украйна в залива на Одеса, са се откъснали след буря в последните дни и в момента течението ги носи в посока юг към румънския и българския бряг. Това е заплаха за корабоплаването и директен удар по българската морска търговия.

59

Анонимен

преди 2 години

А бе Турция има ц 400 и то доста. Бай дън да звънка на мустафата и да ги дава. С тях Украйна ще вземе доста предимство. Няма да им трябва затваряне на въздуха, напротив.

58

Анонимен

преди 2 години

А аз искам да има МИР!!!

57

МИРО

преди 2 години

Питам, защо нашият радев не се изказва по никой от серозните проблеми?Той за мен е ПЪЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!И НЯМА НИКАКВО МЯСТО В ПРЕЗИДЕНСТВОТО!!!ДА СЕ МАХА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!