38

Спрете белото!

преди 2 години

Copocоидите тук са както дрогирани, така и порядъчно напоркани.

37

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще диктува условията за мира и в това няма съмнение. Русия още другата седмица ще бъде принудена да се изтегля към границата си. Донецк, Луганск и Крим отново ще са украински...

36

Анонимен

преди 2 години

Да бе ще приключи бързо ама някой друг път,те тия които наляха милиарди Украйна да извади мечката от бърлогата и да могат да я хванат за тоопките точно това си мислят,конфликта да приключи,никакъв шанс морът и ескалацията ще продължат докато Русия бъде сложена на колене или пък на на нея не и писне и реши да почне да "остъклява"наред!

35

Анонимен

преди 2 години

фалшивата сила на САЩ само Украйна я чакат, хахахаха. Краварите в мирно време нямат ресурс да сглобят 2 изтребителя, дето ги чакаме вече колко години. Единствения военен подвид е, че с корупция успяха да съсипят 150 миг-а докато чакаме 5 самольота дето ту завод няма, ту метал няма. Хахаха.

34

Анонимен

преди 2 години

Трябва да бъдем по-снизходителни към равнодушието на руския народ спрямо Путин.Нека се опитаме да не ги заклеймяваме хората като врагове,убийци,/ди()ти и т.н. Много близък мой човек е в Петербург и ми споделя,че има брутално затъмнение около казуса и войната.Понякога дори и фрапантни лъжи.Като цяло народа не е в час,особено по малки градове и села.Не им се казва истината.Хем виждат,че нещата са на зле,хем някак вярват,че няма едва ли не война,а някаква операция срещу крайни украинци.

33

Анонимен

преди 2 години

Мъдрите хора не очакват нищо добро: при Порошенко (собственик на Рошен) не стана сладко, а при Зеленски вече не е смешно

32

Анонимен

преди 2 години

"Дед Бидон заявил, что США на этой неделе передадут Украине военную помощь на $1 млрд, она включает 800 легких систем ПВО и 9 тыс противотанковых комплексов, беспилотники, 7 тыс единиц стрелкового оружия, 20 млн различных боеприпасов." - Кой има изгода от войната?

31

НА запада му се иска

преди 2 години

Иначе в америка ще почнат бунтове!

30

Анонимен

преди 2 години

Михайло Подоляк е подлец и подла мижетурка, а па, да не говорим за военнопрестъпника Турчинов и неговият зелен приятел.

29

Анонимен

преди 2 години

Украйна дава Крим или Крим и двете малки републики. Неутралитет. Повече не трябва да дава. Крим вече е загубен. След примирието, тайни преговори за НАТО и ЕС. Никакви натовски провокации и покани по телевизията и в дипломацията. Двете републики ще пречат на Украйна за НАТО и ЕС. Русия ще иска да ги вкара в Украйна, за да пречат.

28

реалист

преди 2 години

До 25. Голяма част от санкциите ще останат, но за мен най-големият удар за сибиряците ще бъде, че ще бъдат като прокажени из почти целия цивилизован свят и никой няма да иска с десетилетия да има нещо общо с тях. Ще са една голяма Северна Корея.

27

До Боби

преди 2 години

Путин ще спре газта само ако китайците почнат да приемат рубли и не признават Цар Долар. Ако беше толкова голям коз газта, досега да я е спрял.

26

Анонимен

преди 2 години

"по сравнително "Мирен начин" да се подчини Украйна военно и политически" - ми то тва е съвсем нормалното дет се вика и България да се беше опънала на НАТО и ние щяхме да ядем бахура. Единствено Киев не разбраха, че САЩ не са никва мощ. Та те не могат да подчинят остров на 2 часа плуване повече от 50 години - Куба, а Укрите си мислиха, че някой ще им праща войска да се бият. Мозък нямат за 2 стотинки и сега ще ни ги бутат в ЕС. Тоя алианс е бита карта както и НАТОвския.

25

Русофил

преди 2 години

Русофил съм, но Путин сбърка жестоко като влезе в тази война и прецака Русия... Трябва да проучи кой го е заблудил от разузнаването и да има наказания.

24

ПП Възраждане"

преди 2 години

Това са фалшиви новини, няма мир, днес Путин ясно каза, че операцията върви напълно, спокойно и ПЕРФЕКТНО по план! Украйна ще бъде демилитаризирана и денацифизирана и чиста като сълза след като ПРОЦЕСЪТ приключи. НАТО да не се обаждат, а да седят мирно и спокойно.

23

Анонимен

преди 2 години

До 22. Ти пък откъде знаеш точно какви са точките бе, ***? Украйна никога няма да се съгласи да си даде територия, а и това са само предварителни условия, тепърва предстоят отстъпки.

22

който разбира

преди 2 години

штаб украинских боевиков находится в Мариупольском Драматическом театре в подвале, а холл театра полностью забит мирными людьми, которых стерегут 12 боевиков полка Азов, чтобы те не убежали. - това са нацистите!

21

Анонимен

преди 2 години

Бързат, че идва глад за Мечката. А "Гладна Мечка хоро не играе".

20

...

преди 2 години

Руснаците се молят Украйна да победи,за да ги храни и освободи от диктатора...

19

байфидан

преди 2 години

До боби. Айде, пак ли изплува бе, "всезнайко"? И на теб гроздето ти е кисело, нали сибиряк, и ти е гузно да признаеш, че "великата" русия тотално се ос.а в тази война