82

чвор

преди 2 години

И какво излезе!? Сащ в момента треперят, щото ще им лъснат задните части пред света! До онзи ден се отричаше за американски биолаборатории в Украйна, вчера вечерта в конгреса се притесняваха,че руснаците ще ги намерят! Който не вярва, клиповете с изказванията са в тубата!

81

Анонимен

преди 2 години

Най-страшното, е че руснаците няма да могат да изживеят американската мечта с бургер и диетична кола

80

Анонимен

преди 2 години

Решението не било подписано

79

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен тия почналите с една маса на битака, артик, не ми ги хвали. видел съм ги отблизо. на повечето собствения бизнес е да връзват телове за булсатком

78

IQ 3.14

преди 2 години

До Дедо Либен дедо, влака с рублите се храни от оригиналното бело а не от фосилните горива. западните държави искат да премахнат на 80 процента и повече употребата на въглеродни горива до 2030. така че е обяснимо бензиностанцията с ракети да напада съседите си, които имат ниви, курорти, инфраструктура. е виж поляците, дадоха си старите щайги на сащ и ще получат почти нови самолети, а наще от тарикатлък се докараха до стойка къци

77

Наци

преди 2 години

Нали искаха денацификация. Е на им сега.

76

Дедо Либен

преди 2 години

До Нео Нефт, газ, литий, алуминий, пшеница, царевица, ех банани няма, но за това нали си има "бананови републики."

75

Анонимен

преди 2 години

До IQ 3.14Аз пък имам собствен бизнес и няколко апартамента а почнах с една маса на димитровград а мои съученици изхвърлят *** в италиански ресторанти в ЕС или обслужват стари хора!

74

Анонимен

преди 2 години

още ли се съмнявате че се стартира Great Reset-а?

73

IQ 3.14

преди 2 години

До Всичко е пропаганда от моите съученици кой се сети да избега овреме кара кадилак и има лодка. аз имам подагра и началник дето ми краде премиалните и ми пропуска по 2 надници месечно щот забраил. не знам тия вашите от некво тву ли са събирани *** нещо баш не е така как го разправяш

72

Дедо Либен

преди 2 години

Ефекта от тези санкции най-напред ще разберат балъците от ЕС и най-вече Германия. Путинчетата, исках да кажа Пуделчетата в България ще духат много яко не супата, а ТАРАТОРА, в който няма да има ни краставица, ни кисело мляко, защото устата на Кирето е по-голяма от разчекнатата уста на хипопотам спрямо "бензиностанцията с ракети"!!!!

71

Всичко е пропаганда

преди 2 години

Ех пропганда на 40 още си спомням рекламите на куку руку вафла чудна дето ни ги пускаха на макс и НБА дето не го харесвах ама на трябваше ако искаш да си в крак с другите и задължителният английски!Колко добре е в САЩ ама за 1 процент дето го дават по тв колко наши отидоха и се върнаха защото живееха по зле от ***!Гледайте филмите на Чаплин за да видите истинското име на пропагандата те за това го изхвърлиха от там!Хубава е америка ама за най-изпечените мошенници и пост соц олигарсите!

70

Нео

преди 2 години

Избройте, моля, кои са висококачествените продукти, които изнася Русия!

69

Анонимен

преди 2 години

Браво, дано литър бензин стане 10 лева та всичко да си дойде на мястото. До тогава българското правителство трябва да подпомага нео-нацистите в Европа.

68

НАП

преди 2 години

Колко са благородни руснаците, загрижени са за САЩ и за Украйна!

67

Евроатлантик

преди 2 години

Повече санкции за руските бедняци! Но не пипайте цените, че като си супя цигари и не остават пари за хляб от пенсията на баба.

66

Анонимен

преди 2 години

Альо маргиналът с манифеста в ръчички що не идеш да се о бе сиш, или по-добре у да виш в сонствената си жлъч? Времето ти изтече.

65

A

преди 2 години

Хайде да продава на Китай,че да видим,Ще се кланя на китайците години наред и после те ще го завладеят като ***

64

Анонимен

преди 2 години

И после какво и ако и тези мерки не подействат,какво още или това беше....руснаците от 8 години живеят в санкции и се оправят ама ние какво ще правим като ни стане бензина 5лв,олиото 10лв и т.н.

63

Анонимен

преди 2 години

НАТО, ПСВ хахахаххахахаххахайахайхаа. А стига ве. Даже и трети клас не сте завършили. хахахахахаха. Край отказвам се от светлото евроге ско бъдеще. Отивам нейде из Африка да бича дъски по-далеч от гладкостволното население, или по-добре нейде по Амазонка.