73

Анонимен

преди 2 години

Абе Кирчо, нали бе голям мъж? Говореше простотия сред простотия, ама като опря ножа до кокала, ти и останалите евроджендъри друга песен запяхте. Без Русия не може да пръднете, само може да се намерете.

72

Анонимен

преди 2 години

Кирето, както и през предните 2 седмици, на мига подема НОВИТЕ тактики на европейците. Преди бяха за санкции и всички институции у нас, чак до обикновени училища, се надпреварваха кой с какво да клънце Русия. Сега вече се вИдЕ, че наложените санкции повече бият налагащите ги и се реши те да не са в/у нефта и газта. Амаааа..... ако Русия все оше иска да ги даде на европейците. Инак - ако нема руски нефт и газ - кел файда, е пазара ни е отворен за тях. Ех, Кире, Кире, не те ли научиха в Харвард?

71

Анонимен

преди 2 години

Г-н Петков вашият транспортен министър от ЕКОНТ нали искаше да се забрани руски кораби да неп акустират на български пристанища. Това не е ли съгласувано с вас. Ако нее защо не му поискате оставката както случия с г-л Анев?

70

Йонна Таблетка

преди 2 години

От къде тая злоба? Толкова ви страхува Кирчо, че вече не можете даже да съчлените едно елементарно изречение. Спокойно! Няма страшно, Киро е просто един от нас. Нормален човек. Това е просто Киро. Защо ви страхува?

69

Анонимен

преди 2 години

Е казаха ви го горива ще има ама по 5 лв.,хляб и другото дето ще поскъпне покрай него пак ще има ама на двойни цени!За заплати и пенсии нищо честито на ИП сектора и праламентарния контрол за останалите брадва!

68

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, сега разбра ли защо не се лае против Русия? Не хапи ръката, която те храни. Сега ще трябва да се молиш на руснаците да не ни спират петрола и газта. Кирчо, запомни от мене следното: Предателите никой не ги уважава и никога, ама никога не се плюе по Русия. България проблем с Русия няма! Ние можем само да цоцкаме от Русия газ и петрол и не се иска много. Прави като бай Тошо, малко мазни думи, че сме славянски братя, ала бала, не ти коства нищо, но можем да спечелим. Това беше умен политик.

67

Анонимен

преди 2 години

Кириле, дрънкаш научени глупости в стил "Дойче Зеле", *** да се извиниш на руската посланичка и да върнеш нещата в нормални отношения, включително и търговски! Повтаряш като папагал пропагандата от медии, без да мислиш дали не е вредно за България и гражданите!

66

Гъз Мелсън

преди 2 години

....Е...БАВНО--- НО СИГУРНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖЕМ И НИЕ ОТ РУСКИЯ ПЕТРОЛ И ГАЗ---СТАВАТ СКЪПИ И НЕПРОДАВАЕМИ...ХА,ХА,ХААААА....ВЕЧЕ ВСИЧКИ СТРОЯТ ГАЗОВИ ТЕРМИНАЛИ ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ!--НИЕ АКО СИ НАКУПИМЕ ЦИСТЕРНИ ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ И ПЕТРОЛ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ БЪРЗО....И НАРОДА ДАЖЕ ЩЕ ЗАБОГАТЕЕ ОТ ПАЗАРА ИМ--КАТО ПРИ ТИР-КАМИОНИТЕ...

65

Анонимен

преди 2 години

Това е трета световна война . Просто технологията на войната се промени . Има сблъсък на две империи . Евроатлантическата империя и Руската империя . В световните войни империята която загуби войната се разпада . Евроатлантическата империя губи войната а това са САЩ и ЕС . Тези двете ще се разпаднат след войната . Тест конфронтацията ще се засили до скъсване на доставките и икономически колабс . Война на изтощението .

64

Анонимен

преди 2 години

Избирателни санкции....хаха! Това е "демократично"...

63

Анонимен

преди 2 години

Кики, ти пита ли първо пряката си шефка - Мустафато, какво да плещиш тоя път?

62

Честит Празник!

преди 2 години

Честит празник на Тома Биков и Георг. Ще излизате ли с приятелките довечера, момчета?

61

Анонимен

преди 2 години

Истински т ъ п .. н а р и - Кико и подгласниците му - натовските из т ривалки, първо джавкат с хора на големите кучета отстрани, после скимтят, видели късничко, че не могат да изтраят сопата. Никаква мисъл. Нищо! Само едни празни глави и огромни уста - да плещят и л а пат комисионки. Нищо друго!

60

До Охрана на Живков

преди 2 години

Коалицията е Просто *** дераси и Герб. Явно ли ти е несретнико. Само Възраждане мисли за България. Затова под логи като тебе умират от ужас и страх

59

Анонимен

преди 2 години

Бъркате участник в масиран заговор с несхватливост.

58

Анонимен

преди 2 години

До вчера снежни топки, скоро и павета.

57

Аз

преди 2 години

Ех Киро, Киро, коооооеше ми зерно. Нали желе много отворен бе у битак

56

Охрана на Живков

преди 2 години

Новата коалиция ГЕРБ-Възраждане не харесва това.

55

Анонимен

преди 2 години

Кире, след снежната топка, явно хардуера ти е заработил. Да вземем още една ли да ти метнем

54

5ку

преди 2 години

Нещо усмивката ти замина. "Ще работиме ..." кво стана? До същите изводи и ти ще стигнеш като предните, трябва време. Те не са яли доматите с колчетата.