24

Татул

преди 2 години

Руснаците от три дена по всички медии умоляват да се даде възможност на хората държани за заложници в градовете да се евакуират и осигуряват свободни коридори за това. Само че украинските фашисти какво ще правят ако се опразнят градовете, за тях това означава безмилостна смърт. И до последно ще се опитват да съботират напускането на тези градове от обикновените хора. Гледам вчера и миналия ден войници от ДНР извозват изоставени възрастни хора на безопасно место с цената на собствения сиживот

23

Анонимен

преди 2 години

Накрая руснаците да не обвинят Украйна, че са ги смачкали и да се разсърдят. Муахахахаа

22

Анонимен

преди 2 години

Русия за втори път ще спаси Европа от фашисти!

21

Анонимен

преди 2 години

Руснаците от три дена искат коридори за мирното население. Днес украинците дадоха съгласие. Кое още не е ясно? Може би това, че бойци от националистическото формирование "Азов" саботират евакуацията, крият се между мирното население, та руснаците да не ги атакуват. Това ли не е ясно?

20

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нахлули и обвиняват другите, че се биели. Наглост на н-та степен

19

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да ги чака да се предадат и почва. 10 пъти им предлага и отказват.

18

Анонимен

преди 2 години

Време е за изпържване,явно тая война където се разрешава на украинци да се качват по руски танкове и да развяват украински знамена е на път да приключи!

17

Анонимен

преди 2 години

Който остане следва че ще се бие и ще понесе удара..

16

А

преди 2 години

Те тия Украинци дойдоха тука на курорт 3месеца,на спа,изхранване,ол инклузив.Та даже искали шопинг и развлечения.

15

Анонимен

преди 2 години

В нета има кадри от телефони как фашистите спират хората обаче пропагандата . Блокилара за обикнолвения чевек възможноста да го види това

14

Анонимен

преди 2 години

Азов, защо не започнахте с това! Защото трябва да признаете, че са нацисти нали? Нацисти, които взимат невинни за заложници и не им позволяват да излязат от домовете си под угрозата за директен разстрел. Защо не питате в Донецк същите тия неонацитсти какви са ги вършели и как са се защитавали в сгради пълни с деца, за да не се стреля по тях. Щом Азов са там значи нацитата използват невинните за щит. Бас държа, че нацистите в момента минират пътищата, че да не може никой да напусне града.

13

Анонимен

преди 2 години

Фашистите нямаше да се крият като *** толкова дни сред блоковете.....кой пазя? Кой? така че аз бях писимист на тях им трябва щит за пропаганда в нета има клопове как мирни хора спират руски колони и армията не ги закачат кой пазят фшистите ,кой ?

12

Анонимен

преди 2 години

Рассия е агресор.

11

Анонимен

преди 2 години

,,в России эсть безумнйй дед,которий править столько лет...нокруг эго всегда война...,,

10

Анонимен

преди 2 години

Много се мотат украините и знаят че напускат завинаги към доброото НАТО.

9

Някой

преди 2 години

ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО!!! Сега дано всички нормални хора в цял свят разберат колко е важно когато има избори в страната им да си изберат правилните управници. Само за няколко дни една шайка начело с Путин и няколко откачени в правителството на Украйна предришиха съдбата на близо 200 милиона нормални хора. Украинците останаха без домове и са пренудени да емигрират а 150 милиона руснаци ги чака мизерия следващите 10 години след всичките тези санкции. Правителствата и на двете държави извършват геноцит на собственото си население.

8

Укронацистите

преди 2 години

Укронацистие взимат цивилни за заложници и за жив щит!

7

Анонимен

преди 2 години

Войната е близко .Какво правим ние ?Киев унизи 13 български знамена (разкъсахани ).Човек които е давал клетва и целувал националното знаме няма право на предателство според военните ни закони.Ако обаче сме за Украйна по този начин не запитаме нашето знаме и родина .Какво правиме ?А не да ми си се обединяват в студия кой какъв е .Ако избираме Украйна директно да махаме знамето и името на родината .Неоспорим факт .

6

Анонимен

преди 2 години

Два пияни братски народа могат да се избият взаимно под хитрият поглед Бай Тън !!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 2 години

След операцията по принуждаване към мир и спазване на човешките права на фашистка Украйна следва втората част - операция по принуждаване на НАТО и САЩ към изменение на своята дислокация в съответствие с предложенията на Русия за безопасност от декември 2021.