261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 379 "Сега схванахте ли? А така :)" Те по принцип "схващат" следварително. Това им помага да се концентрират върху фантазирането, докато не дойде катастрофата и тогава вече "схващат".

260

до 381

преди 2 години

Да, така е. Само да допълня: още от Лениновото време половината (по памет) народни комисари, т.е. министри са евреи. Никакъв Израел не е имало тогава.

259

Анонимен

преди 2 години

Казва се самосъзнание.Когато Родината е в тежко състояние.Това са руснаците.

258

Истината

преди 2 години

Русия стана държанката на Китай.

257

Анализатор

преди 2 години

Прави ли ви впечатление, че Путин никога не заплашва Израел, въпреки, че евреите управляват САЩ и ЕС? Отделно в Израел има голяма руска общност и много от руските олигарси влагат пари там.

256

Анонимен

преди 2 години

Един въпрос към радетелите на руско-китайското приятелство. Пичове, заформя се Китай да е единственият, подчертавам - единственият потребител на доста руски суровини. Ако вие сте единственият купувач на нещо, предлагано ви от притиснат до стената човек, каква ще е цената - каквато ви дадат, или каквато вие определите? Сега схванахте ли? А така :)

255

българина

преди 2 години

ето за това Русия вече е на 1100 гоини, а България се опитва да запази от изчезване третото царство... тоя път ще е последно

254

Божий раб

преди 2 години

До Анонимен В Украйна няма нацисти. Дори президентът им е евреин.

253

Анонимен

преди 2 години

Путин жертва Русия в името на комунизма. Всички комунисти са национални предатели.

252

Анонимен

преди 2 години

До 361Факт е, че Путин не е Елцин. Факт е, че няма как да има еднополюсен сват диктуван само от САЩ.))))Верно не е Елцин! Оня може и да е бил пияница, но руснака е живял мирно.За този едно полюсен свят, само в Русия се говори.Да ти спомена, че Бангладеш 180 млн. отдавна мина по население Русия, а Етиопия вече е 110млн. и на тях ли да даваме полюс? Единствената разлика с Русия е, че уша нките имат природни ресурси.

251

Анонимен

преди 2 години

България е добре има и доста по зле от нас.

250

Кирил Петков

преди 2 години

Русия е като бензиностанция с ракети.

249

Ганьо успя

преди 2 години

Природният газ, петролът и пшеницата поскъпват рязко на международните пазари вследствие от войната в Украйна и ескалацията на западните санкции срещу Русия.Природният газ поскъпна на европейския пазар с 24 процента.Петролът сорт Брент поскъпна с 8 процента за деня и вече е над 106 долара за барел.След като един от основните износители на пшеница - Русия, започна война срещу друг - Украйна, цената на пшеницата достигна днес най-висока цена от 14 години

248

Анонимен

преди 2 години

Всички се страхуват от украинските нацистки банди - украинци, руснаци, мирни жители, Зеленски,децата, дори един американски журналист ,всички, раздали са оръжия и сега бандитите-нацисти мародерстват и ограбват дори собственото си украинско население и го тормозят и ограбват, тормозят и децата, разчистете тези нацистки банди, какво се ослушвате? Или оставете руснаците да въведат ред в Украйна и хванат и осъдят тези нацистки групи,защото те използват украинците в градовете, като жив щит, психопати

247

Анонимен

преди 2 години

До "био 19" - Вас сигурно са ви "заченали" с използване на ДНК материал от извънземни с комбинация от РНК на руски пленници от Марс;) Попитай майка си къде са те "правили" бе лиг.льо!!!

246

Анонимен

преди 2 години

Напишете нещо позитивно, стига с тая война.

245

Истината

преди 2 години

Вярно е твърдението в няколко поста. Русия става напълно зависима от Китай, Си държи жужето в ръцете си, без значение колко ракети има. Русия беше бензиностанцията на Европа, отсега нататък ще е бензиностанцията на Китай!

244

Анонимен

преди 2 години

До 350 Напротив, носят отговорност, но само пред американски съдилища. И може да бъдеш сигурен, че ще бъдат съдени.САЩ по принцип нямат доверие на съдилища в държави извън Запад. Европа, Канада и Австралия.

243

До 362

преди 2 години

Ами моето още става. Пия си ракията и си пиша некакви неща тук:-))

242

Миролюбив

преди 2 години

Пичове, как е зелето? Стана ли добро тази зима, имате ли още? Дайте подробности.