284

дженди

преди 2 години

Я представителите на мюслитета да изразят позиция щото в Турция ще презареждат натовските самальоти

283

Ной

преди 2 години

Щом имат авиация за унищожение да пращат украина ще стане полигон за унищожение на всички военни амбиции и наи после ще настъпи мира с нов световен ред и един лидер

282

До 385

преди 2 години

Не и ако са Миг 29! А ние имаме такива...

281

Марин

преди 2 години

Заедно със самолетите ще трябва да предоставят и пилоти.

280

Асан

преди 2 години

Веднага излизане от е врогейския съюз! Урсула обявява война на Русия а ний сме на първи на мушката :)))

279

Анонимен

преди 2 години

Какъв го дири ЕС в държава, която дори не е член на САТАНАТО ... ???

278

Дедовия

преди 2 години

Моля крайната риторика да бъде отхвърлена в коментарите. Обзалагам се, че coпoлaнкoвцитe драскащи в коментарите не знаят какво значи военни действия и никога не са участвали в тях, НО са много сербез в коментарите като анонимни. Относно мен, аз си изпълних военните задължения отдавна и за мое щастие нямаше военни действия. Много моля всички които пишат за военни действия ПОНЕ да са ходили в казармата, а за учения и горещи точки по света да не споменавам даже.

277

Анонимен

преди 2 години

Глупав ход. На първата минута ще са на земята.

276

Анонимен

преди 2 години

Брех, много силни на думи и емоционални застъпници на Украйна! Заповядайте, вече оръжия да се борите срещу престъпния враг Русия има! Какви киснете по форумите и се пенявите, заповядайте в Украйна! Зайчоци, не поскоро мишоци!

275

Анонимен

преди 2 години

Изпратете им нашите предплатени, но не произведени още изтребители. Ще изгорят чертежите и големите ни братя ще кажат, че са ги унищожили и да предплащаме още 9 милиарда за нови.

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонименсъщото кому/ненце, добре са те научили да откланяш темата и да сравняваш несравними неща. глупавите ще ти се вържат, но който има акъл е разпознае какъв бок/лук си

273

Анонимен

преди 2 години

В Япония загубиха живота си стотици хиляди японци от двете атомни бомби. А последиците са живи и до днес. Какви ми ги дрънкате за демокрация? Не оправдавам нападението над Украйна и цивилните жертви, но и не съм съгласен със замитането под чергата н злините извършени от америка, когато се прави на световен полицай с пуделите си. Ще поживеем и ще видим.

272

Divide et impera

преди 2 години

Това е противопостояние на аргументите. Съжалявам украинците, защото се оказаха поляците на 21-ви век. Много съжалявам за тях. Но светът вече НЕ е еднополюсен. Русия не й пука от америка и техните слуги от нато. америка изпотрепа Виетнам, Ирак, Афганистан, Югославия и кой ли още не за нуждата на собствените й цели и интереси и още не е получила възмездие за това. За местните индиански народи даже не споменавам. Светът вече Е друг.

271

Анонимен

преди 2 години

ПЪЛЕН БОЙКОТ НА РУСИЯ ДОКАТО НЕ СИ СВАЛЯТ ЧЕРВЕНАТА КГБ МАФИЯ ОТ КРЕМЪЛ!!!! ТОТАЛНА БЛОКАДА НА РУСИЯ И РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ! ПАЛЕТЕ КЪЩИТЕ И КОЛИТЕ ИМ, НАПАДАЙТЕ СЕМЕЙСТВАТА ИМ! ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ НИКЪДЕ ПО СВЕТА С ТЕХНИЯ ДИКТАТОР!!!!!!

270

Анонимен

преди 2 години

До ЛДНРсъс следващата ракета те връзваме и право към космоса - да те няма тука бок/лук!

269

абе готин тъпанар си

преди 2 години

каскет смачкан.

268

Анонимен

преди 2 години

До ЛДНР - Твоето осиротяло ИДОЛЧЕ - русия, се бие с всеки срещнат за да си намери братче, но никой не се навива треба да е луд .

267

Готин

преди 2 години

Откачена работа! Как ще изпратят самолети с натовски настройки и оборудване на не натовска държава!? Пък дори и да могат да управляват самолета ще им трябва подготовка. Тя тая работа не е като "оная". Или си мислят: " Ори, мели, яж" (колко му е трудното в земеделието, нали). А до тогава войната ще свърши. Който и да победи, проточи ли се над две седмици, тази война ще ни вкара в "купи ***". Няма газ, няма ток, няма папо! И накрая мизерия в ЕС.

266

Анонимен

преди 2 години

Вместо да има преговори и да се спре войната в Украйна много държави изпращат оръжие, изтребители, ЕС отпуска средства за въоръжаване на Украйна. Уж сте за мир, а изпращате патрони и подклаждате войната и два братски народа да бият. Всичките сте ***.

265

До 352

преди 2 години

Не го мисли пумпал, може и да не разбереш какво ще стане. Алах те чака кукло.