24

АБВ

преди 2 години

Браво самите богаташи ще го премахнат..Никой няма да търпи загуби заради Путин .

23

Анонимен

преди 2 години

Щом не се споменават имена.. Значи ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКИ!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Гледах изказването на Байдъня - ми тоя е приключил бе! Хем плаши със санкции, хем вика, че петрола е скъп и не може да го спре. Вика, че ние американците също плащаме вече висока цена.

21

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Бог да пази не само България, но и цялото Човечество. Заради безумието на някои политици, не трябва да загине нито един човек. Бог сътвори хората за да се радват на живота, а не да бъдат убивани като животни. Господи, спаси Човечеството от лошите хора. Амин.

20

Ангел

преди 2 години

Очаквайте скоро 4 лв бензин и 2 лв за газ .Това е благодарение на ЕС и неговата про Американска политика която ще го погуби като съюз и единна финансова система.Американците тук с един изстрел ще повалят 2 заяка. Хем ,че Русия ще го изпати но и техния пряк конкурент ЕС ще го отнесе още по здраво , а най-хубавото за американците е бедна Европа.Така тяхното влияние на стария континент ще е още по голямо !

19

До 22

преди 2 години

Преди да пишеш ,се информирай ,плащанията към руското правителство ,нямат нищо общо с търговията на газ на световните пазари. Аман от парвенюта.

18

Анонимен

преди 2 години

Ай честито, скъпи руски наследници!

17

Мисля

преди 2 години

Стига съм мислил

16

Марсел Попов

преди 2 години

Русофили, само да ви напомня, че сте отговорни пред американското правосъдие, затова внимавайте какво пишете за САЩ за да не бъдете депортирани!

15

Анонимен

преди 2 години

Памперса съвсем е изперкал.

14

Професор

преди 2 години

Само със санкции няма да стане. Пълна мобилизация в цяла Европа включително и в България. Обявяване на Война и превземане на Русия. След войната временно управление в Русия докато се установят демократичните ценности (гeй бракове, задължителна ваксинация, вкарване на поне 10 милиона бежанци от Африка и Афганистан. Затвор за всеки който се усъмни в холокоста. Закриване на всички предприятия. Внос на 20 годишно месо от Испания и за президент Р. ПЛЕВНЕЛИЕВ).

13

ha ha

преди 2 години

Давай БаДън! Забрани им да носят Каубойски шапки и джвакат дъвки! Може и Малборото да им спреш!

12

Анонимен

преди 2 години

Путин меести от единия в другия краачол!!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Гледайте - ДАЛ:АВЕРАТА в тубата . Долу горе е равно поставен . Медиите са евро - атлантис дърт *** . Няма смисъл да ги гледате.

10

Конспиратор

преди 2 години

Русия била агресор!ОК мистър Байдън,а какво да кажем за САЩ.Сигурен съм,че човек на вашата възраст едва ли може сам да изброи всички военни бази на САЩ по света,и войните които подпалихте последните 20г.

9

CNN

преди 2 години

Публикува пълният списък със санкции ето малка част " две от най големите финансови институции VEB и военната банка нямат вече достъп до глобалната финансова мрежа и спират да оперират, спра изкупуването на руския държавен ,дълг ,рускота правителство е лишено от западните финансови плащания и още ,и още. Страшно е когато индивид с мания за величие остарява, старческата деменция ескалира в мания за величие, което е разрушително.

8

Анонимен

преди 2 години

Жалък, пиклив и смахнaт старец, злобен при това.

7

Анонимен

преди 2 години

Тази зала не е ли крещяща?

6

Рептили

преди 2 години

Налагат Санкции на моргелони. Думи нямам

5

х

преди 2 години

Путин си го премести.