131

Анонимен

преди 2 години

Алоуууу....,Йорданова, сиренето 8лв ,кво ни занимаваш с Гешев ?????

130

до 124

преди 2 години

Те може би, но други ще са повече представени. А пък вие въобще няма да сте представени:) Чува се, че намерили начин да блокират софтуера, нали знаете?

129

Проблемът е

преди 2 години

Че всички,хайдуци и техните адвокати,та стигнеш до тези глобени в градския транспорт,а това са много хора,винаги се съюзяват,срещу прокуратурата ,защо ли?Който ги гони става враг номер1!Дано Гешев устиска!

128

Анонимен

преди 2 години

А мотивите за искането Ви, г-жо министър? Медийни публикации? Нали сте наясно, че клеветата извършена от длъжностно лице е престъпление от общ характер? Не е като при клеветите от адвокати, стажант-адвокати и мисири, за които явно се прие, че това им е работата - да лъжат.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223.Недей така, че ще сте още по-малко представени

126

Анонимен

преди 2 години

Българския народ иска предсрочно прекратяване на мандата на Кокорчовците, цените по магазините не са по джоба на 90% от българите.

125

ссс

преди 2 години

Нямат поводи да махнат Гешев,и сега ще си измислят някакви *** сигнали,от типа,"той не ми обърна внимание",да се опитат да го свалят.И като не се получи кво правим???

124

до 217

преди 2 години

То ако беше до спазване на законите, тюлените отдавна да са прибрали Киро, Асан и другаря Рашков. А, и ушатия, да не го забравя. Наистина не съм виждал управници, които така откровено и безочливо да газят закона.

123

ГолямЗор

преди 2 години

Ей, най - важното в държавата е Гешев и зелени сертификат... Срам и позор са новите болшевики.

122

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че тук кипи усилен труд на черепахи. Обаче няма нужния мисловен капацитет - повтарят се едни и същи неща по всички теми и то по няколко пъти. Заплахи, клевети и пцувни, това е промяната. А пък цените се качват и някакви хора крадат от газ, ток, магистрали, горива, закуски, от всичко. Същите те искат оставката на главния прокурор. Не знам кое и как, но си мисля, че незабавно трябва да започне промяна на тази промяна.

121

сталинизъм на max

преди 2 години

След Гешев са на ред и работещите в неудобните за властта медии и сайтове, да поемат пътя към Белене.

120

Анонимен

преди 2 години

Къде ше прекратяваш мандати м а ??Борисов есента се връща и ще го назначи ;) ;)Не се занимавайте с Гешев !Пътници сте !!!Народът иска ясни и конкретни -АДЕКВАТНИ и КОНСТРУКТИВНИ действия и актове ,пряко повлияващи на социално-битовия му статус !К19,Македония Украйна/Русия са важни казуси,но стига вече с тях ! Насочете се срещу беднотия и инфлация !! Губите контрол,философчета !!!Стига саму думи !!Давайте да ви видим с какво сте по-добри от Борисов ! Времето е срещу вас ! ;)

119

Анонимен

преди 2 години

До Беновска пипаВъпроса единствено тук е, Гешев престъпно действал и бездействал ли е.Ако си адекватен няма как да те махнат. Ако си престъпна ***, не ти е мястото там

118

Анонимен

преди 2 години

Тази е ясна, ама къде е Радев? Май се засрами от протежетата си и се скри! На предизборните му плакати пишеше "С вас сме!", напоследък не ми изглежда да е с нас, а повече е против нас. Дали не е била печатна грешка на плаката?

117

Анонимен

преди 2 години

До Беновска пипаИ точно това ще стане, ВСС ще разгледа, че предния път удобно не разгледаха, понеже не знаеха дали могат. Сега като им казаха, че могат ще разгледат. И ако не искат кариерите им да бъдат приключени, ще действат по съвест. Най-вероятно няма да се стигне дотам и Гешев ще направи финта на Цацаров.

116

Беновска пипа

преди 2 години

До Анонимен 207. Изпълнителната власт винаги слага свой човек за Главен прокурор и свои хора в съдебната власт. Това е проблемът срещу който трябва да се борят. А те искат да постигат независимост чрез нова зависимост. ВВС ако иска сам може да си реши и да свали Главния прокурор, не му трябва изпълнителната власт да го натиска.

115

Анонимен

преди 2 години

Независимост на властите в никакъв случай не означава безконтролност. Какво правим когато мутрите овладеят съдебната власт? Бягаме от България ли, защото мутрите били независими?! Основата на разделението на властите е контрола , който всяка една от тези власти упражнява над останалите две власти.

114

СССР

преди 2 години

Яко гърч за герберунгелите ,тиквеника сигурно събира багажа за юаре ,щом не квичалллл днес по телевизията.

113

Анонимен

преди 2 години

Ако някой смята НЕплащането на данъци,осигуривки,такси и т.н. определени със закон в тази държава,за нормално нешо,естествено ,че Гешев и държава го рекетират !!!!!Доста работодатели "изгърмяха" за измами срещу държавата,но те го наричат РЕКЕТ от Борисов,защото си поискал данъците и таксите.

112

Анонимен

преди 2 години

12 години имахме еднолична власт на Борисов и в трите власти. Дано сега постигнем нормално разделение на властите, при което всяка една власт контролира другите две власти.