189

Анонимен

преди 2 години

Куклата на Радев - Кирчо - предаде българските интереси. На посещението си в РСМ, вече направи отстъпки, които ще окажат трайна промяна в интерпретацията на ролята на България в тези земи. Отделно, че за пръв път български дръжавник на официално посещение, не отдаде почит на паметта на Гоце Делчев и то ТОЧНО когато това посещение съвпада с честването на 150 годишнината му. Комунистическите предатели не само, че повториха преврата от 44та, но и предателството спрямо българските интереси оттогава.

188

Анонимен

преди 2 години

Ей Радев ,истинският проблем е ,че вие нищо не решавате ,нито ти ,нито канадският подставеник , каквото ви кажат господарите - това правите,едно суверенно решение не можете да вземете и ти много добре го знаеш !

187

Анонимен

преди 2 години

Тоя си повтаря едни и същи глупости ,толкова ли му е капацитета ,направо си зацикли ,както и държавата ?

186

Анонимен

преди 2 години

Живота го е доказал- тези които най - много говорят за кражби- корупция са най- големите крадци, най- корумпираните.Просто отклоняват вниманието от себе си и го насочват към хора които мразят

185

ЕДИН ЮМРУК

преди 2 години

НЕКА ИНФЛАЦИЯТА ПРОДЪЛЖИ- ЗАКЛЕХ СЕ

184

ЕВАЛА КИРЕ

преди 2 години

4 КОАЛИЦИЯ И РАДЕВ ВЪРНАХА МЛАДИТЕ ОТ ЧУЖБИНА С НОВИТЕ ЦЕНИ! ПРЕИЖДАТ НА ТЪЛПИ ПОВЯЯРВАЛИ НА НАШИТЕ ТАЛПИ!

183

Анонимен

преди 2 години

Що е това корупция и има ли почва тя у нас - за 9 месеца еднолично управление на Радев 9 милиарда идчезнаха за нула време !?

182

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТА НА КАРТЕЛА МЕДЕЛИН В БГ ПОЛОЖИ КЛЕТВА И ГЕРБ СИ ИЗЛЯЗОХА, КАКВО ДА ПРАВЯТ? НАРКОТИЦИТЕ НЕЗНАМ, НО ХЛЯБА И ВСИЧКО ДРУГО ПОСКЪПНАХА ЯКО?

181

Анонимен

преди 2 години

До До: 197/199 "Руски слуга праща български пилоти в САЩ на обучение на американски самолети? Как става това?Как да го разбирам???" Не ги праща той. Имаме договорености като член на НАТО, а такъв станахме много преди тая руска кукла да се появи на хоризонта в политиката.

180

Луд

преди 2 години

До Мафиоти!Само дето всички президенти на Колумбия, са били тясно обвързани с картелите. Ако си ме разбрал де.

179

Уотсън

преди 2 години

Ясно, с тройните цени източват всичките ни пари, прибират ги у тях и като няма пари в обръщение - няма и корупция.

178

Анонимен

преди 2 години

Едно време комунистите говореха, като Чорапа... Казваха : "Капитализмът трябва да бъде съкрушен!".... Сега същите тези са най-върлите капиталисти... Никой и никъде не е успял досега да пребори корупцията...

177

До: 197

преди 2 години

Руски слуга праща български пилоти в САЩ на обучение на американски самолети? Как става това?Как да го разбирам???

176

Мафиоти!

преди 2 години

Eбacи! Това все едно президентът на Колумбия да обясни че ще се бори срещу трафика на наркотици и представители от картела Меделин да откажат да го изслушат!Защо ли не ме учудва?

175

Анонимен

преди 2 години

Празнословията на тоя руски слуга все още виждам, че се харчат. Колко трябва да обеднеете, за да ви се отворят очите?

174

Анонимен

преди 2 години

ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de И ВИЖТЕ ЦЕНИ В ГЕРМАНИЯ И СЕГА ПОГЛЕДНЕТЕ НАШИТЕ- ТАМ НЯКОИ БАЗОВИ ХРАНИ КАТО У НАС, ДРУГИ ЛЕКО ПО ВИСОКИ, НО ТАМ МИН ЗАПЛАТА ЩЕ БЪДЕ УВЕЛИЧЕНА НА ДВА ПЪТИ С 25% ОКОЛО 2000ЕВРО, ТУК НЯКОЙ ДА ЧУ С КОЛКО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ МИН ЗАПЛАТА- ИНФЛАЦИЯ 7.8%, ПЕНСИИ УВЕЛИЧИХА СЪС 7%, А МИН ЗАПЛАТИ- НО ВЕЧЕ КАЗАХА ЧЕ ИЗГОНИХА ГЕРБ, САМО ДЕТО НЕ РАЗБРАХ ОТ КЪДЕ ГИ ИЗГОНИХА- ДАЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ БЪЛГАРИТЕ ОТ ГЕРМАНИЯ- ТАМ 2000 ЕВРО, ТУК 650ЛВ- ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ- ЕВРАЗИЙСКИ ЗАПЛАТИ- ХА ЧЕСТИТО

173

СЕДЕСАР

преди 2 години

ДБ ЛЕГИТИМИРАХА БСП, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ И ДРУГИТЕ ПОМИ ЯРИ ОТ УЛИЧНИТЕ ПРОТЕСТИ МИНАЛАТА ГОДИНА? СЕГА СА В ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЕДНО С ТЯХ? КАКВО ПАДЕНИЕ. 30 ГОДИНИ ДА СЕ БОРИШ С БСП И НАКРАЯ ДА СЕ ГУШНЕШ С ТЯХ В КОАЛИЦИЯ ЗАРАДИ ТОВА ДА СИ НА ВЛАСТ ЗА МАЛКО?

172

нн

преди 2 години

3-4 пъти спомена за промени в Конкституцията, не е случайно, иска повече власт, знае се. Директно съм избран, полага ми се, но 2/3 от народните представители в НС ще ги вижда през крив макарон. Гордее се за протестите през лятото, знам, ще критикувам наред. Доста непремерено изказване за прежде управлявали те ни.

171

Morski

преди 2 години

Заглавието трябва да е : РадеваТА корупция трябва да бъде съкрушена!

170

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ОБЕЩАХА ДА НИ НАПРАВЯТ ПО БОГАТИ? Е, НАПРАВИХА НИ. ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ НАД ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТТА 413 ЛВ.- ЗА НЯКОЛКО ДНИ. СЕГА ВЕЧЕ, ТРИ СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТТА Е 613 ЛВ.? ОТ ЕДИН МИЛИОН И ПОЛОВИНА, ВЕЧЕ СА ТРИ МИЛИОНА ПОД НЕЯ, ПЕНСИОНЕРИ И РАБОТЕЩИ БЕДНИ?