12

Анонимен

преди 2 години

"Пандемията" ВИ няма да приключи, защото ще продължите с тестовете, за да го открите този "пусти вирус", за си пробутате хапчетата, след отваряне на пътечка по НЗОК. А ваксините пак ще гледате да ги пласирате. Друг тип ваксини .... дрън-дрън. Алъш-вериша да върви ... Толкова сте предвидими!

11

Shshs

преди 2 години

Пандемията ще приключи когато всички като това професорче спрат да дават интервюта с цел лична облага.

10

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

Следващите тестове ще са к А Н а л н и. Ковида с мушенгиите край него удари в земята целият криминалния бизнес. Всички измамници вече са Ковид експерти и анализатори

9

Анонимен

преди 2 години

Многофакторен анализ

8

Ken

преди 2 години

Цитирам две фрази от статията: 1. Сред най-ефективните медикаменти за лечение на COVID-19 са моноклоналните антитела 2. Видният инфекционист посочи, че и при Делта варианта, за разлика от Омикрон, много успешно за лечение се прилагат моноклоналните антитела. WTF ?

7

Ха

преди 2 години

Ще има смъртоносни зарази. - Лука 21:11

6

Медик

преди 2 години

Пандемията ще свърши като спрете да тествате сополите на хората! Хайде стига измислици, има къде по-страшни болести, че да се занимаваме с една хрема и кашлица.

5

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ще приключи когато ритне камбаната последният БЪЛГАРИН

4

Само питам

преди 2 години

Русия вече имат 7 препарата за ваксинация, 3 вида лекарства и 2 вида спрей за пръскане в носа и всичко против ковид. Защо все още нито едно от тези не е одобрено в БГ? Ония западняците да си продават техните айна?

3

Анонимен

преди 2 години

ПЕНДЕМИЯТА НИКОГА НЯМА ДА ПРИКЛЮЧИ! Хората се тестват поради много причини: първо лапетата не искат да ходят на даскало. Второ, лабораториите за тестване печелят пари от лапетата по този начин. Трето, ако не се лъжа дори и предлагаха преди година пари само и самод стоиш под карантина. 5-то лабораториите за тестване просто регистрират случайни цифри, въпреки, че никой не е ходил да се тества, а на всеки положителен тест взимат по 700 лева мисля

2

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Абе "професоре", то лекарството срещу кашлица и течащи сополки отдавна е открито!

1

ааа не така

преди 2 години

Въх ни думай професоре, ами милиардите ваксинки!