22

Анонимен

преди 2 години

Ще им купим колело на макетата,ама някой друг път.

21

Анонимен

преди 2 години

Липсва работна група по езиковите въпроси за да се одобри македонския език към групата на бг езиците и диалекти.

20

Анонимен

преди 2 години

Продавам "История на България" за 9 клас от 1975 година в която пише, че "чавдарци" заедно със съветския окупатор са ни освободили от "монархо-фашизЪма" и "капитализЪма", и са установили "диктатура на пролетариата" ! За русофили - с отстъпка. Побързайте докато не са ми я откраднали македонците !

19

Тероризъм в България

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

18

Анонимен

преди 2 години

Да удържа фронта там, няма значение какво гражданство е имал, да защитава интересите на държавата и народа ни, щото тези от другата страна добро не ни мислят.

17

Анонимен

преди 2 години

Този така ни го наби, че този път незнам дали България ще може да стане. Хората се борят години наред и с хиляди свидни жертви, за да могат да се нарекат българи и едно *** отива и с една усмивка предава на враговете ни . Показава една лека България, една лесна България. А какви песни имаме само. "Един Завет оставили са нам дедите, велик завет написан с кървав меч. Деца, пазете си земите от подлий враг отблизо и далеч". Тази нещастна пионка Петков би бил премазан от духа на дедите ни за сек.

16

Анонимен

преди 2 години

Българите и Македонците са най-близките народи и така трябва да бъде,а не да се създава омраза и обида между тях.Ако наистина направят това,което казват премиерите ще е добре за всички.На първо време да се направи закон с който да се наказва говора на омраза,даже и в коментарите в интернет.Глобите да бъдат сериозни финансови и затвор.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Кирчо нищо не е обещал, просто следват БЕЗКРАЙНИ срещи, казах ви че докато се правят на интересни макетата, нема да видят бел свят :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Петков е канацки гражданин и е незаконен премиер. Оставка и затвор за лъжлива декларация!

13

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро заряза пенсионери, високите цени на ток, вода и горива и започна тънки разходки!

12

Анонимен

преди 2 години

Айдеее,гербавите пак налазиха форума Още няма никакви резултати от срещата и те вече пророкуваха,че К.Петкон ти е предал.Вие луди ли сте,бе?Кой би се прострелял сам в крака?

11

Анонимен

преди 2 години

То бива слугинаж, но кирчовия надминава и този на фигуранта! Срам за тези, които гласуваха за шмекерите кирчо, асенчо, лорер и техните приятелчета! Ще ни продадат за жълти стотинки и ще офейкат!

10

Анонимен

преди 2 години

Знаех си че ще му *** канчето на Кирчо, сега следва едно безкрайно мотаене за макетата :)))

9

Венцислав величков

преди 2 години

Вие знаете нашето отношение към това лице лично сме против този човек никога не сте ни слушали винаги живеете с кавга с нас дотук а бъдете здрави и дано оправите климатиците словото за смях станахте с колите на тоя човек че полицаи в системата текатни каквото там се сетите от мен толкова бъде те здрави и в пандемия събрания се не правят запомнете го от мен

8

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ОБЕЩА ЛИ ИМ КАТО НА НАС ПО-ВИСОКИ ПЕНСИИ?

7

Cuddy M.D.

преди 2 години

ще търпим ли поредното национално предателство? ОСТАВКА

6

Венцислав величков

преди 2 години

Уважаеми приятели на жилищен блок Мелта уважаеми домоуправител Цветан Средков.Презпоследните години ви търпяхме редица унижения не желаете да комуникирате с нас или не искате сие ваш проблем.Лично смятам не сме ощетили никого нито сме ви пречили и понеже слагате на ред това което наи не му е мястото за решаване вие не искате да разберете това което трябва за в бъдеще ви обещавам да ви търся сметка за всичко след като правите дори избор за не ли игитимен домоуправител поддържаш конфликт

5

Край

преди 2 години

Да подписва Кирче Петковски каквото иска - ние после ще се отречем - той е канадски гражданин.

4

Анонимен

преди 2 години

Хората са без ток, ти нормален ли си?Ква Македония бре ?

3

Анонимен

преди 2 години

Къде е документа че не си канадски гражданин?Показа ли го ?