178

Анонимен

преди 2 години

Само земетресения,вируси,ваксини и п-дали..преди 1 час Пловдив и Пазарджик ни разтресе..21 век!!

177

Решението!

преди 2 години

Разделяйте страните на Боцнати и Нормални хора. Който иска да се боде да заживее при феновете на експерименталните ваксини, а другите нека си живеят по НОРМАЛЕН начин, без Маски и ограничения.

176

Анонимен

преди 2 години

Не изметем ли новите управляващи, слугите на Запада, в утрешният ден ще се получи катастрофа и за нас. Такива като Киро лъжата и Кокорчо, които са поставени лица и обслужват интересите на други, но не и на своя народ, ще ни доведат до пълна разруха . Помислете поне са бъдещето на своите деца- от това какво правим сега, зависи тяхното бъдеще! Не навеждайте глава, защото в утрешният ден може и да я нямате вече!

175

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани, но заразени защо и кой точно крие истината е въпроса. Голяма част от хората виждат, че това което се случва с тях не граничи с нормалното.

174

Анонимен

преди 2 години

Оня ден една позната умря от тромб след втора ваксина,а преди това си беше здрава на 51години.

173

до анонимен

преди 2 години

В Ирландия над 60% от приятелите, колегите и познатите ми преболедуваха Омикрона, без проблем и усложнения, просто настинка! Една колежка от Италия дори не разбра, че е с Омикрон докто съпруга й, който беше с лека настинка, не си направи домашен тест (тук продават такива тестове), който се оказа положителен, та и тя реши да се тества - положителен резултат. Никакви симптоми! След това, за да са сигурни направиха PCR тест, положителен. Дадоха й седмица болнични и туй-то. Тъй, че Споко.

172

Анонимен

преди 2 години

Заблудата е голяма!

171

Заблуден си!

преди 2 години

До Solar PowerТо тези ваксини ако бяха поне на 30% ефективни, всичко да беше се нормализирало. Но нищо бий си по 1 бустер на седмица.

170

Анонимен

преди 2 години

Ако бях в бизнеса с психоанализата и личностно консултиране щях да се насоча към предстоящата златна ниша със зарастването на емоционалния butthurt на всеки пренабол се :DЩе има много пациенти, клиенти и мющерии за онодане !

169

Реалист

преди 2 години

И сто бустерни дози да си сложите, ефекта е нулев. Виц за мишки, но не и за ваксинирани:- Две мишки си говорят :-Ти сложи ли си ваксина с/у ковид? Ами, да не съм луда. Чакам да видя как протичат експериментите при хората сега, и после ще решавам какво да правя! Този път хората изпревариха мишките в изследванията, и защо ли? Ваксинираните да не се притесняват за здравето си повече, те вече не са здрави!

168

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Кажете им да се консултират с нотариус и да си подготвят внимателно завещанието, защото следващото заразяване с грип може и да е последното за тях.

167

Анонимен

преди 2 години

Смятам , че плацебо ще е по ефективно от файзераЗнаете проучванията за човешкият мозак ако представим вода за чудодейно лекарство и човек го приема ще усети подобрение заради самовнушението че се лекува

166

Честито и на Австрия

преди 2 години

Законът за задължителната Ваксинация беше приет. Очаквайте скоро и в цялата Европа.Тия нямат спирка, докато има наивни хора като набоцканите, ще си играят с нас.

165

Solar Power

преди 2 години

До Ефект от Ваксини?: Защото всеки си преценява риска. Риска от тежко каране и смърт без ваксина е 9 пъти по голям. Така е и със смъртността. Лошото е ,че масово възрастните се вързаха на мангъра и резулата имаме смъртност почти като през първата световна война.Това е :) Простичко и ясно :)

164

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да кажеш на хора, които не са достойни дори за презрението ти. Посочваш им вратата и да ходят да реват на кунчо, канадеца, кантара и толкоз.

163

Истукан

преди 2 години

Аз защо не хванах коронавирус досега? Спазвам вегански диети и от 98-*** година не ям месо. Останалите да му мислят.

162

Диря няма

преди 2 години

Тъй наречените ваксини водят до мутации и така до безкрай.Най-ваксинираните страни са с най-много заразени.Хора с бустерна доза са стигнали до болница, но продължават да им набиват мантрата, че ще го изкарат по-леко.От какво пази тази ваксина,щом трябва да си я биеш през четири месеца докато ти се скапе имунитета?

161

Анонимен

преди 2 години

Просто ваксинираните които са се заразили са се прецакали.

160

Хахха

преди 2 години

Много ясно. Тя цялата измислена пландемия е заради ваксинираните. Милите те - набоцкани с някаква течност, болни и с маски, па и тестове им правят. Не им е лесно.

159

от Кауфланд

преди 2 години

В момента напазарувах и е пълно с хора, всички каси са заети. Но тука никой не те пита за Зелевата хартия. Попитах управителя и отговорът: " Нашата верига сключи сделка с вирусът и той не ни закача".