151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152Наистина - вече две години никой "специалист", на когото ежедневно се дава висока трибуна да плаши и да агитира теностите, нито веднъж не даде съвет как да се погрижим за имунната си система. Цинк, витамин Д, оказва се и, че вещество в маслото от черен кимион пък пречи на шипчестия протеин да се закрепи за клетъчната стена и съответно да навлезе в клетката. Ама ако хората прекарват леко заразата, как ще се взимат парите по Ковид пътеките?

150

Анонимен

преди 2 години

Ами, дайте ги тези научни доказателства, де! Дайте проучванията за дългосрочните ефекти на ваксините! След 5 години? След 10 години? Да видим дали трябва да оставим "конспирациите настрана" или да се прекъсне този *** експеримент.

149

Е, па...

преди 2 години

До Основи на статистиката: Точно така е, обаче да не мислиш, че един тук, който се подвизава с ник Анонимен, би те разбрал? Абсурд. От известно време му чета откровените небивалици и непрекъснато се дивя колко неграмотно население има все още. Наивно, немислещо и невероятно агресивно-арогантно.Иначе-поздравления за логичния анализ, дано повече хора го осмислят.

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 Статистката, която показва каква беше смъртността преди ваксините и след ваксините. Ефекта е видим в страните с висока степен на ваксинация. В България е видим, но по друг начин - по продължаващата разгромна смъртност. Останалите ти приказки са общи, за да се намираш на разговор.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 Колегата имаше предвид другите държави. Опорки имате само ваксатроловете.

146

Istinata

преди 2 години

Бяга, че ще играе ТОЯГАТА. Лъжливи свинеее. Ваксинираните се заразяват и умират 10 пъти повече от неваксинираните. ФАКТ.

145

Анонимен

преди 2 години

Източник - фирми с голям персонал под шапката на едно от министерствата.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 Коя статистика? Общата? Преди "великите ваксини" 85 % го караха леко или безсимптомно. Ваксина беше нужна на 15 %. Дайте, да видим при тях какъв ефект постигнахте! При Кунчев, например.

143

Основи на статистика

преди 2 години

При 100% ваксинирано население - 100 процента от заразените, боледуващите и умиращите биха били ваксинирани.При 80% невеаксинирани и 20% ваксинирани - ако 80% от заболелите са неваксинирани и 20% са ваксинирани това НЕ доказва, че ваксинираните са по-добре защитени. Доказва, че ваксинираните са точно толковеа защитени колкото и неваксинирате, са просто по-малък брой в общата съвкупност.

142

Анонимен

преди 2 години

До до мъжете А ти как разбра за това?

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 "Статистиката с която разполагам показва доста различна картина. Реална такава. Не спусната от "правилните" фирми и органи като въпросния БЛС." И с каква статистика разполагаш. Дай да я видим/източник?

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 "ова доста зависи и от лекарите, които ги лекуват." Поредната опорка, която е лишена от елементарна логика - лекарите лекуват по един и същ начин и ваксинирани и неваксинирани. Това, че неваксинираните прекарват много по-тежко Ковид/узмират много повече, не се дължи на проблеми с лекарите или начините им на лечение.

139

Анонимен

преди 2 години

150 - Статистиката с която разполагам показва доста различна картина. Реална такава. Не спусната от "правилните" фирми и органи като въпросния БЛС.

138

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Между другото, в годината с ваксините смъртността е по-висока от годината с епидемия преди ваксините.

137

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниране не пазят останалите напротив те безсимптомно разнасят вируса навред Ако държавата инвестира в тестване ще има по мслко разходи за лечение

136

Анонимен

преди 2 години

Защитата от корона и другите вируси е добре работещата имунна система на човека. Самата ваксина също разчита на нея, като я активира предварително. А как да укрепим имунитета си с природни средства, лекарите или не знаят, или им плащат да не знаят. И в двата случая не можем да разчитаме на тях. Ще трябва сами да се справим. Елементът цинк е много ефективен, а също и кверцетинът, прополис и чесън - прости и достъпни средства. Срам за БЛС, че при този крещящ провал на т.нар. здравна система, все д

135

Анонимен

преди 2 години

Всичките спорове тук не отговарят на въпроса КОМУ е нужна насилственото бодене и защо "стъжняват" живота на инакомислещите.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 Няма нужда да го "разправям". Статистиката е неумолима: ваксинираните се справят много по-добре с вируса. Изключенията само потвърждават правилото, не го опровергават.

133

Анонимен

преди 2 години

Няма спазване на мерки а у нас за да има спазване контрол трябва но няма и контрол елате да видите какво става в автобусите във Варна 50%са без маски или само закачени на ушите освен това автобусите не се дезинфекцират дезинфекцираха ги в началото станаха чисти и миришеха на белина сега може да видите пръсти и засъхнали капки по прозорците

132

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

След като тройноваксинираният председател на НС се зарази и вкара президента, премиера, половината правителство и депутати от всички парламентарни групи под карантина, тия продължават да ни убеждават как ваксинираните пазели останалите от заразяване. Вакс-наркомани, оставете ни на мира, че ще гринете дръвцето!