166

Анонимен

преди 2 години

Що да се топим бе, буци не си ли оплоди поддръжниците за 12 години управление? Или те се разбягаха щото той все бие комунистите, а половината му партия е от такива?

165

Анонимен

преди 2 години

Купувайте имоти бе, ще свършат...

164

Тъй, де!

преди 2 години

Канадецът се прибра в България преди 14 г., още преди крадците от ГЕРБ да вземат властта. И след като за тези 14 години плати 5 милиона данъци му писна те да отиват за хрантутене на гербави калинки и гешефтна прокуратура. Канадката роди в България още 2 деца, пък и научи български. И както е видно не лежи на гърба на мъжа си и работи.

163

Анонимен

преди 2 години

За 33 г. демокрация и ЕС и НАТО НРБ стана РТБ (ромскотурска България) и се чудим що върви към дъното.

162

К

преди 2 години

Гарантирано от ГРОБ

161

България

преди 2 години

3 милиона роми 2 милиона турци 1 милион българи

160

Анонимен

преди 2 години

Всички европейски държави са с отрицателен прираст или с малък отгоре, но с уговорката, че това се дължи на прираста на мигрантите които се развъждат в новите си роднини. Класически пример са Франция, Испания, Великобритания.

159

Анонимен

преди 2 години

Бойко помогна на България да намалее с 1 милион млади хора.Това ще доведе до по-бързо стопяване в следващите 10 години.Ние имаме над 2,8 милиона пенсионери.Браво на политиците,но и браво на всички мутри,престъпници,убийци по пътищата,побойници,крадци,лъжци,мушенници и всички нарушители на законите,корумпиранк прокурори,корумпиранк съдии,корумпирани лекари, корумпирано полицаи,шумни съседи.Всички вие допринасяте за това.Не е само Бат Бойко.

158

Бай Иван

преди 2 години

На ви демокрация и евроценности сега ;) !!!

157

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно американците да ни правят децата. Те просто контролират смъртността в България.

156

Анонимен

преди 2 години

До 175 ХамидПравилно си мислил, в България едва ли живеят и 5 млн.

155

fact

преди 2 години

планът ран-ът предвижда 0 българи.

154

до 182

преди 2 години

или безработни тpoлове като теб

153

Анонимен

преди 2 години

Единствените държави,които се топят са балканските държави.Всички останали държави по света имат увеличение на населението.Това е така защото света иска да унищожи най-старите народи.Бъзикам се.Това е така,защото няма правилна политика на балканите.Основния принцип на живот е шуробадцанащина.Име си човек и тук и там и навсякъде.Хората са свободни и вече избират сами къде да живеят.

152

Анонимен

преди 2 години

До 178 РАН-ЪТ Планът на държавният департамент на САЩ е до 2031 г. България да е с 5,5 млн. население.)))Американците ли ни правят децата?

151

Бунгур

преди 2 години

И да изчезне България няма да е голяма загуба за човечеството.Толкова велики цивилизации са изчезнали,а един народ от лъжци и крадци ако изчезне даже ще е по добре за всички на тази земя.

150

ФАКТ

преди 2 години

С толкова антиваксъри е нормално

149

Доктор Сън

преди 2 години

На никой няма да липстваме :) не е лошо

148

ДИНГО

преди 2 години

Чудесно се развиват нещата за нас останалите да работим и живеем в България.Да му мислят капиталистичните работодатели как се държат и да започнат да дават хубави заплати, че след 5 години като отпаднат и работещите пенсионери ще се молят за работна ръка. Разбира се, благодарности и на некадърното управление на ГЕРБ.Фактите показват каква са я надробили-1 милион по-малко за 10 години

147

РАН-ЪТ

преди 2 години

Планът на държавният департамент на САЩ е до 2031 г. България да е с 5,5 млн. население.