63

noema c kumapama

преди 2 години

за да спасят икономиката на ес, която е в пълен колапс дикторите на ***-режимите решиха да станат международни дилъри на "ваксини"- да струва квото ще. светът не познава подобен, масов, медицински експеримент с най-различни раси и народи при това самофинансиращ се с 500% допълнителна печалба от спринцовки, маски, тестове, сертификати.. нюрнбергския кодекс не е отменен.

62

до 72

преди 2 години

Ти май вярваш в дядо Мраз а?Естествено,че този вирус е пипнат в лаборатория и е нарочно пуснат.тия дето ти ги разправят,че китаец изял прилеп ги разправяй на онзи мармот дето учива шоколад!Акулите и крокодилите не са създадени от хората.

61

и още...

преди 2 години

1) преболедувалите имат по-добър имунитет от ваксинираните, 2) сега преболедуват масово ваксинираните, 3) при омикрон почти няма тежки случаи 4) специалистите мислят различно за ковид от политиците и търговците, 4) в щатите глобяват фирмите, продаващи антибиотици за "лечение" на ковида и наши елитни лекари ще пишат до американските контролни органи за лошите болнични практики у нас, 5) антикоагулантната терапия е задължителна след ковид 6) микробиома ни е аут заради лошия протокол

60

Бил Гейтс

преди 2 години

Пандемията ще изчезне когато аз реша,още не съм постигнал над 70% процента ваксинация в световен мащаб!!

59

Анонимен

преди 2 години

Логиката може да бъде само една и тя е респираторните вируси се разпространявят бързо и обхвящат максимална част от популацията което довежда до бързото им мутиране и отслабване 2022-ра ще е лраят на вируса в опасният му вид.

58

Лили

преди 2 години

Най после човек с мозък и мандарини да каже истината!

57

Анонимен

преди 2 години

този да си събере първо мислите защоти не се разбра сега ще се ваксинираме или ще караме пи Мангъровски със съчки

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Вирусите не са създадени да убиват хора!" ....... А защо са "създадени" и от кого? То и акулите и крокодилите не са създадени, за да убиват хора, ама го правят доста качествено. Вашата "елементарна логика" очевидни не действа в реалния свят.

55

Алекс

преди 2 години

добре е да се чуват и мнения различни от официалната пропаганда.

54

човека каза ...

преди 2 години

"сбърках" .... това е похвално ... признава си ... казва по каква причина ... чак съм учуден !!

53

Анонимен

преди 2 години

Чаво си прави реклама на неговия метод с кръвна плазма.А това,че до 2 месеца ще отмине пандемията ми звучи много логично,стига да са се напечелили тия дето го пуснаха вируса.Но щом пуснаха пак грипния вирус,да се надяваме,че хората ще започнат да се ваксинират срещу грип,за да не пускат корони.Навремето така ни научиха да се застраховаме мутрите.Бой,рекет,трошене,докато не идеш и се застраховаш.Това е същото сега.Пускат вирус,ваксина и после го спират и си пускат грипния.Филмът е гледан в БГ.

52

Анонимен

преди 2 години

Изгледайте интервюто: "Истината е, че трябва да се ваксинират хора..." Това казва.

51

м,да

преди 2 години

Омикрона вирее по ваксинираните. За нас не е проблем!

50

Анонимен

преди 2 години

Айде още един приказва квото му скимне, докато светът чака да види доказателства...и всеки зрител си вярва на това, което иска да чуе...

49

samba

преди 2 години

Тя короната ще си отшуми, никога не е била проблем. Проблема са всички онези тирани и тиранчета, дето искат диктатура, медицинска или каквато и да е ...

48

Анонимен

преди 2 години

Един професор най-после който да се изказва смислено! Замислете се - елементарна е логиката. Вирусите не са създадени да убиват хора! Това е, как да го кажа като сравнение, все едно да си запалиш къщата в която живееш!Е да, например понякога се случва, бездомници се самонастаняват в изоставени или необитаеми къщи и без да искат правят пожар и тя изгаря, докато опитват да запалят огън да се сгреят. Но умишлено да си запалиш къщата е лишено от всякаква логика!

47

Анонимен

преди 2 години

"Хубаво е, че този вариант преминава много леко" ................ Така говорихте и за Делтата. Леко преминава или където населението е младо, или където всички са ваксинирани.

46

Анонимен

преди 2 години

За съжаление 9ти септември, СССР, болшевиките, ВОСР, КГБ, ДС, Путин и внуците на комунистите насадиха пpocтотия и трайно недоверие на българите към ваксините, за това днес сме на последно място. На запад при демокрацията където никога не са имали 9ти септември и СССР хората вече удрят третия бустер и се готвят да удрят и четвърти, а нашите raньовци комунисти още не са ударили и първата ваксина.

45

Анонимен

преди 2 години

Нито едня пяндемия не почва от само себе си а само благодарение на генно модифицираните вируси във военни лаборатории. Раковски

44

Анонимен

преди 2 години

рнк вакса бъдещето на ваксата срещу хив и рак ама то не било ваксина тфа