56

Гломб-Тромб

преди 2 години

Щом можете да ядете по три пъти на ден, значи не е проблем да си жулите панацеята на Пфайзер по четири пъти в годината! Няма нищо по-нормално от това!

55

Германия

преди 2 години

Ваксините се провалиха тотално.

54

Мечо Кух

преди 2 години

Идват други изкуствени катаклизми, но искам да знаете едно - апокалипсиса е далеч. Не ни очаква апокалипсис след нито един от предстоящите катаклизми. Искам да го знаете много добре това нещо. Запомнете го. Подсигурете се, но края на света е далеч. Няма нищо страшно. Тези катаклизми се повтарят през 20-30-40-50-60-70 години. Не случайно мир от 1 век се счита за събитие и велика ера - замислете се. 30 годишната война също е събитие. Благодарете на Бог, че живеем в мир. Нашите деца няма да са така

53

Анонимен

преди 2 години

безсимптомните случаи са по-скоро прикрита инфекция, при която вирусът подминава лигавиците и се насочва направо към органите на тялото. как успява в такъв случай да излъже имунната система и да се промъкне незабелязано навътре, за мен е загадка. но не вярвам на опитите да се създаде ваксина, която се намесва надълбоко в защитните механизми на тялото. смятам, че не бива да се бърника така самонадеяно.

52

Шах с пешката

преди 2 години

От СЗО не са очаквали да си клатим краката и да не им обръщаме внимание. Пландемията свърши, а те не могат да обвинят никой анти-ваксър в тероризъм, защото разделението което работеха, не се случи. Хората не се разделиха, както се очакваше от глобалните кукловоди. Хората си ги сложиха на оназ работа. За това сега ще ни сервират другото по-добро нещо - 3-та световна война. Да ни е честита. До 1-2 години е тук. Хайде със здраве!

51

Ужас

преди 2 години

Да си вкарам игла във вените, само защото ми дават зор по сайтовете? Ще пропусна. Не съм наркомaн.

50

Анонимен

преди 2 години

Пример от действителността- ваксиниран млад мъж, без заболявания, въпреки всичко кара ковид, после в рамките на дни получава нефролитиаза, спешно в болница, сега е със стентове за разширение на каналчетата за да не се запушват от камъните и трябва да ходи /редовно?/ да му разбиват въпросните камъни.

49

Възбуден Игленик

преди 2 години

ДАЙ МИ ГО ТОЯ БУСТЕР, ДА! ПОДАЙ МИ ГО! ОООООХХХХ!!! ООХХХХ!!! ДАВАЙ! :D

48

Анонимен

преди 2 години

Кога дойде Омикрон, кога набиха бустерите, кога обследваха този мутант? Тия са като някакви първолаци в голямото междучасие.....

47

смях

преди 2 години

Чакай малко,тук статиите са стари.Сега в Германия казват,че след четвъртата доза има 85 процента предпазване.Едни и същи глупости.

46

Анонимен

преди 2 години

Хайде, страхливците пак започнаха. Писна ми да чета квиченето на тези шубета, ако искат да се ваксинират, какво само реват тук. Лигльовци с една гънка, но много рев.

45

Коронаклоун

преди 2 години

От къде знаят, че на тези с бустер им се повишават антителата? Какво значение изобщо имат антителата? Нали ваксърите и Бигфарма отричат тестове за антитела?

44

Точно така

преди 2 години

Типично по наркомански. Първата доза е само за пробване на материала. И после като му хареса на наркомана и почва с бустерите все по големи дози.

43

Анонимен

преди 2 години

Абе, който иска да им прощава- аз не мога. С вакси без вакси що народ си отиде и колко още страда.Да им се срине държавата за наказание и това е. Те си знаят кои са.

42

Анонимен

преди 2 години

Гай Баньосс едно си знае- ваксините не работели, той най-велик на света, че не се метнал. Нали цял живот гледа далаверата, заплатата на ръка, данъци не се плащат, та си мисли, че някой иска да метне опашкаря на опашкарите, от когото абсолютно никой не се интересува. Виж, ако бяха платени по 5-6000лв., пръв щеше да се нареди да си слага.

41

Анонимен

преди 2 години

Преди бустера не е ли по добре да се проверят антителата. Има хора при които изчезват бързо, но при други не. Има и такива които след боледуване нямат антитела, хората са различни. Дори и лечението трябва да е различно, а не всички еднакво, което е причината и за смъртността в БГ. Докторите не си мърдат мозъците, карат по инерция, ама този диабетик, другия с инфаркт или инсулт, няма значение. Защо няма кой доктор е излекувал най-много и кой е затрил най-много.

40

Анонимен

преди 2 години

Защо не казахте още от начало че това не е ваксина, а имуностимулант?

39

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Кунчев да отговор.

38

Боцко Боцков

преди 2 години

Той и наркодилърът в квартала така казва.

37

Анонимен

преди 2 години

100% ще има на бустера бустер