50

1

преди 2 години

Сегашната коалиция е "прозападна", колкото Радев е "натовски генерал".

49

-

преди 2 години

...смята лидерЪТ. ***!

48

До 54

преди 2 години

Но, май и на самия народ не му пука за него си...щом 80% не ходят да гласуват.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "ДА, АМЕРИКА УПРАВЛЯВА ТУК!" Хихихи. Откога ДС е "Америка"?

46

Анонимен

преди 2 години

Костя много обича да троши и превърта глупомера

45

До Анонимен 49

преди 2 години

Така е ...................100 %................България е една малка и бедна държава и на никой не му пука за нас,нито на САЩ, нито на Русия, нито на Англия или Франция!!!

44

До 43

преди 2 години

Дам..а Бойко разгроми всички русофили, нали?Даеайки милиарди на руски фирми за руска тръба и варненски гьол.Голям борец срещу русия и путин.

43

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Правителството и радев са назначени от руския посланник, но въпреки това ще правят каквото Америка каже!

42

Анонимен

преди 2 години

На никой не му пука за БГ, ФАЩ са тук заради Черно море и близостта с Русия, нито руснаците са ни братя, нито на ЕС им дреме за гладните ни пенсионери дори не ги интересуваме вече и като инвестиционна локация в скоро време най-много да ни глобят за ниското ниво на ваксинация.

41

Когато

преди 2 години

... Копейкин говори за "западно" влияние да се разбира, че обратното е истината. Вече ви ПОДГОТВЯТ за провала на сегашните, знаете ли защо? Защото са ДОВЕДЕНИ с идеята да откраднат колкото се може повече и след това да изчезнат яко дим. Възраждане е следващата стъпка от този план и е предвидена да замести сегашните като "спасител". След това с тяхна помощ ще започне и атаката върху Конституцията и европейските ни перспективи. Помнете ми думите.

40

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

В предаването "Руски откачалки" по БНТ.

39

Анонимен

преди 2 години

Да види "мъдрия" български народ...отново какъв ид...от вкара в парламента.Защото...щял да им юахне зелените сертификати.Мноого мъдър е този народ..със славна история.Сложете и по една тениска на Ботев или Левски...за да изглеждате още по мъдри.

38

Гробарчето Таласъм

преди 2 години

Политическият блокаж, който се бе получил благодарение на нашите неимоверни усилия бе най-доброто за нас, глътка въздух. За мен, в личен план би бил още по-благодатен, ако президент не бе Радев със семйеният си приятел Пламен Узунов! Последният е особено опасен за цялото българско население. Този политически блокаж, обаче пречеше на страхливото и простовата бг население, защото създаваше в него чувствоз а несигурност и сиротност - нема кой д асе грижи за него, пречеше на САЩ и ИЗраел;)))

37

Папая

преди 2 години

Доста противици на пландемията умряха внезапно от сърлечен или мозъчен удар.

36

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Назначено е от руския посланник както и радев и ти самия.

35

Анонимен

преди 2 години

Ти пък какво искаш?Нали успя да се докопаш до парламента с популизъм,налягай си парцалите или се съюзявай с Боко и ДПС,ако искаш да не видиш повече парламент.

34

до КК

преди 2 години

Най-големите врагове на България не са САЩ или Русия...............а другите две велики сили и стари западни империи...............Великобритания и Франция, както и двете ни южни съседни държави...................Турция и Гърция!!!

33

Бай Иван 2

преди 2 години

Тоя не спря с популиските си глупости.Наистина ще размине и Сидеров, ама си мисля че щом има кой да му се връзва ,явно май наистина има много слаб материал в Бг.

32

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Гледах го при Дико Сашов и говореше много правилно, ама те всички в опозиция говорят хубави слова, а като хванат кокала запяват друга песен. Има нещо подло и хитро в това момче,което ме отблъсква.Не е искрен сширед мен.След тоталния залез на воленчо се освобождава ниша за патриота бунтар и тоя май са го сложили в тая роля...

31

Но вакса

преди 2 години

Пази се Костадинов да не те утрепат, защото казваш истината.