88

?????

преди 2 години

БСП няма кадри за такива постове. Те са крадци там.Така се обричат на упадък. Особено БСП и Икономиката..

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Стотици хиляди българи напуснаха страната при тяхното управление. Вкараха ни в най тежката демографска криза на света за всички времена" Всъщност, другарю, демографската криза в България започна в края на 80те, когато от положителен, минахме към нулев а понякога и отрицателен прираст. Най-голямата емиграционна вълна беше 90те години: 1.2 милиона се изнесоха тогава. Всъщност, при ГЕРБ започнаха доста българи от чужбина да се връщат.

86

Анонимен

преди 2 години

Руските партии направиха коалиция. ПП + БСП + ИТН. Кой да предположи че Слави, точно Слави който 1996 пя на площадите сега ще работи с про руските партии. Какво нещо е живота.

85

Анонимен

преди 2 години

Много сме зле като народомислене , може би си заслужаваме края . Преключвам с коментарите , няма спасение

84

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, значи комуни стите и ония от ДБ взимат всички важни министерства, а те най-зле на изборите, до лятото няма да изкарат. Гласуваш за Кокорчо получаваш *** и Угуения... Честито!

83

Анонимен

преди 2 години

До колегата по долу. Как точно герб са понасяли отговорността. Не ми е ясно. Стотици хиляди българи напуснаха страната при тяхното управление. Вкараха ни в най тежката демографска криза на света за всички времена, но не виждам да са понесли например за това отговорността. Напротив биеха се в гърдите че били намалили безработицата а то не останаха хора в тая страна. Мога да ти дам много примери. Например войната по пътищата как точно са понесли отговорността за загиналите и ранени хора за жалост.

82

Леша

преди 2 години

До 82 Ще се опитат. Ще приемат истамбулската конвенция, ще се опитат да тероризиран народа с ижекции и сертификатаи, ще подпишат стотици договори за разграбване на България от скакалците от САЩ и точно тогава ще се счупи целия свят и ще има война. Дано да не успеят да избягат.

81

Анонимен

преди 2 години

Но ако хора, носили бесилки по площадите, смятат, че могат да обесят и един вестник, то за мен е необяснимо мълчанието, обхванало внезапно борците за свобода на словото. Къде е общата кауза за свободата на словото, къде са иначе така гласовитите му защитници? Доживях в европейска и демократична България позорно да се посяга на една свободна медия и това да се маскира като върховенство на закона",

80

Анонимен

преди 2 години

Закривай

79

Анонимен

преди 2 години

Колко весело, погазихме конституцията и премиер ще ставаме, министерски кресла получихме... Поредните тарикати седнаха на държавната софра, с лъжи, манипулиран вот и обещания за светло бъдеще. Върнаха знакови фигури от мракобесието на комунизма, във власта.

78

Анонимен

преди 2 години

й ся вуйчо да имаш в министерство да те назначи.

77

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, Другарката Импексова министър по ликвидацията на икономиката ли щяла да бъде?

76

Анонимен

преди 2 години

Тъжно е , не виждам светли времена

75

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами баницата вече е разпарчедисана, да му мисли народа който ще трябва да я меси, точи и пече, че лапачите вече са седнали на трапезата със зейнали усти и се давят в лигите си ... !!!

74

Хахаха

преди 2 години

Само герб ви у уст а та...просто сме по-възрастни и помним все още какво беше!!! Е сега и вие ще го усетите!!!

73

ПЛАНдемия

преди 2 години

Първия указа ще е задължителна ваксинация гаранция

72

Анонимен

преди 2 години

До ЛешаКаквото се очаква от него - разграбване и съсипия. Силна България не е удобна никому

71

ПАК ЛИ МИЛИОНЕРИ

преди 2 години

ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН- БСП ЩЕ УПРАВЛЯВА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ И КОЙ ЩЕ БЪДЕ МИНИСТЪР- РУМЕН ГЕЧЕВ ЛИ- ОХОООО ПАК ЩЕ НИ ПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ ЛИ, ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА..ГНУСНИ СТЕ- ЧЕРЕПИ ГАДНИ- В ДЪРЖАВАТА НА ЧЕРЕПИТЕ Е ТАКА.

70

Анонимен

преди 2 години

Другари, кога почваме заменките, че имам тука едни декари по чукарите дето никакви субсидии не носят, та ако може нещо по към моренцето така...

69

Анонимен

преди 2 години

БСП и икономика? Направо да закриваме държавата.