108

Дельо хайдутин

преди 2 години

Искам не мен да ми дадат министерсвото на Хайдутлука и горите.

107

Анонимен

преди 2 години

При БСП поне човек може да се вреди в далаверите, при ГЕРБ само калинките се вредиха

106

Анонимен

преди 2 години

Еми тез са клоуни, още като видях физиономията на Кирчо си казах - "тоз е некакъв измамник" :))) За сега съм познавал в 99% от случаите с лица, дори съм отказвал на жени със страхотно тяло, щото видях в тех нещо което не е наред (сигурно ме взимате за балък), тъй че тез дори случаен челяк от улицата не могат да заблудят :)))

105

Сосидж

преди 2 години

Икономиката и индустрията? Wtf?

104

Анонимен

преди 2 години

Да им дадем шанс 90-те години при БСП беше по-добре от сега

103

ДО КИРЕТО

преди 2 години

КЪДЕ ЗАБРАВИХТЕ ЙОЛО ДЕНЕВ БЕ? ДАЙТЕ МУ ЕДНО МИНИСТЕРСТВО НА ЧОВЕКА! И ТОЙ РЕДОВНО ПРОТЕСТИРАШЕ.

102

у

преди 2 години

сл.трифонов е мъж .разбрахте ли чалгари.докара ком....а на власт!

101

Анонимен

преди 2 години

Имам дежавю, все едно Жан Виденов се завръща на власт.

100

Анонимен

преди 2 години

Ще цъфнем и вържем ако БСП управлявява икономиката и индустрията. Какво разбират те от това!

99

Анонимен

преди 2 години

В ДКК уволняват тия, които се осмелиха да извадят на показ пладнешкия грабеж организиран от назначената от червените Караганева, престъпници (тоя, който спря тока в метрото) стоят пред редакцията на в-к Труд, докато полицията се саморазправя с журналистите, уволнената за корупция Нинова, става шефче, ДСара Рашков е кандидата на "промяната" за министър на МВР. Това е това, което си докарахте, уважаеми. Тези от вас, които имат акъл: БЯГАЙТЕ, докато още можете. Това е САМО НАЧАЛОТО.

98

Гроби Таласъмчето

преди 2 години

Генерал Дани Ятом се опитва да спаси отрочето си ПП от тоталният управленски провал, давайки сума ти министерства на партии с около 10% електорална тежест и правото да носят отговорност за министерските си назначения;))) Това се нарича бушонизъм. Много бушони ще изгорят под ПП, ако стане сакатлък, но ПП нема да загубят имидж, ще кажат: Този е министър на БСП не наш, нищо, че управлението е тяхно на хартия. Но само на хартия. Реално ПП не могат и нямат право да управляват!

97

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че *** пак се уреди,айде пак на висок пост,че я бях умислил горката,ама така са си комунистите все за власт и пари ламтят да им приседне дано.

96

ПОМИЯРИЯ

преди 2 години

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕКРЪСТИМ ОТ БЪЛГАРИЯ НА -

95

Анонимен

преди 2 години

До МаяАз ако почна да ти говоря на О, според варненския ми диалект,дали ще ми четеш конско ? :))) Значи не правиш забележка за шопския диалект, обаче някой ако случайно си позволи да пише думите по неговия си начин, веднага се намесваш........хахахахаха :)))

94

Анонимен

преди 2 години

До 100... единия дет скача по площадите е наплюл репортерка и спрял тока на метрото , днес седи с полиция пред редакцията на вестник Труд . Води се някъв към минестерството на на културата . За това скачаха.

93

ЧАПАЕВ

преди 2 години

Е НА ТОВА СЕ ВИКА ПРОМЯНА - ПЪЛНА ПРОМЯНА. КАКА *** ВИЦЕПРЕМИЕР? ОКРАДЕ ТЕХНОИМПЕКС, ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР И БУЛГАРТАБАК И СЕГА ЩЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА?

92

Мая

преди 2 години

До АнонименНе Преключвам,а приключвам

91

Анонимен

преди 2 години

Разпределиха баницата.

90

Как е протестъри ?

преди 2 години

БСП във властта !? Корнелия Нинова вицепремиер и министър на икономиката.... човекът съсипал Булгартабак и Техноимпекс. А Румен Гечев дава акъл как да се управляват финансите на България. Това пък е човекът успял да фалира 17 (седемнадесет) банки и една държава !? Заради тези ли скачахте и опикахте Орлов мост. А ?

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "Доживях в европейска и демократична България позорно да се посяга на една свободна медия и това да се маскира като върховенство на закона"," След де факто преврата организиран от ДС, България само де юре е "демократична".