208

Стига глупости

преди 2 години

До до 230: Г'лупости е да вадиш истории от миналия век за да правиш спекулации за днешния ден. Колко са останали живи свидетели на нещо от това, което си написал? Всичко това е отдавна в историята, работа за историците.

207

мин. постове

преди 2 години

От партия - Има Такива Нещастници- ще имат Министерство по африканските въпроси с началник Тошко. Това е 22-то министесрство - по параграф 22 на политическата поартия "Ние чалгопитеците си отиваме"

206

Време за промяна

преди 2 години

Време за промяна, гербаджийски ***. Преориентирайте се, чекмеджето на бат'ви Бойко не е бездънно и вече няма откъде да се пълни.

205

Стига глупости

преди 2 години

До БСП: Тия г'лупости ги вадиш от задният си вход. А БСП ще участва в управлението по волята на избирателите., Колкото до бат'ти Бойко, сменят ли Гешев, пътят му е към Централният Софийски при бай Ставри.

204

До 192

преди 2 години

Първо си накисни налъмите в банята!Щом цъфнат значи си приет на работа в завода за електромабили на Кирето.

203

123

преди 2 години

Кога комунист е имал представа от икономика? Ще ни докарат пак Виденова зима!

202

321

преди 2 години

Честита промяна!

201

Ь

преди 2 години

Ще се разпадне правителството преди да са го създали.

200

ля ля

преди 2 години

как успя БСП-то да се набута ей страшни са! заради тях ще тръгнем назад пак пак!

199

Икономист

преди 2 години

Тихомир поздравявя г-н Иво Папазов с хубавата българска народна песен "Мома Яница" Много хора ще се чудят кой е този, който харесва, а и дори си позволява да те нарича г-н Иво, а то името ти е Ибрям. Имам доста приятели от турците, с много от тях съм израстнал. Истински приятели са ми !

198

ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ

преди 2 години

..В СЪБОТА ПО БНТ АСЕН ВАСИЛЕВ ОБЯВИ ПРИСЪСТВИЕТО В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ НА ПАРТИЙНИ НАБЛЮДАТЕЛИ КОИТО ДА СЛЕДЯТ ЗА ПРАВИЛНО ПРОВЕЖДАНАТА ПОЛИТИКА- ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ СЕ ВЪРНАХА- ЗНАЧИ СЪКРАЩАВА 30 000 АДМИНИСТРАЦИЯ И НАЗНАЧАВА ПАРТИЙНИ НАБЛЮДАТЕЛИ- БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА- ТИ ВИНАГИ СИ ПРАВА ДОРИ КОГАТО СЪГРЕШИШ.

197

Смешно и тъжно

преди 2 години

Начело с Нинова(Техноимпексова + Булгартабак) ще борим корупцията. Ура другари!!!Все едно, че се връщаме 25 години назад... И смешно, и тъжно, и жалко, така не става...

196

анонимен

преди 2 години

Не проумявам с какъв акъл запазват Рашков и Денков.Първият ни връща в най-мракобесните времена на милицейщината,под предтекст борба срещу ГЕРБ,за които(само да отбележим) са гласували почти толкова хора,колкото и за ПП.Вторият се нарежда сред най-слабите образователни министри в годините на прехода-нито думата му тежи,нито може да наложи мнението си,нито прави нещо полезно за образованието.С една дума-мека Мара.

195

ЦИЦЕРОН

преди 2 години

На каква др0га са тея ъмериканский комсомолци, че са вечно ухилени като па 4и??С ицо хазарта добре ще си паснат

194

Евгения

преди 2 години

ПОСЛЕДНО: ВАКСИНИРАНИТЕ УМИРАТ МНОГО ПО-ЛЕКО ОТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ

193

Анонимен

преди 2 години

Нещо не виждам да плануват министерство на хазарта с кандидат за министър един БСП човек, в момента заточен в Дубай, че вече там не се търпи. За екскурзия/почивка става, а за живот - не.

192

Анонимен

преди 2 години

А отборът!Хаха,скоро време Статуквото ще се асоциира с тези стари муцуни и нови дупета.

191

Анонимен

преди 2 години

Честита ви Промяна! Утре да не ви видя по площадите пак?

190

Нинова се уреди

преди 2 години

пак ))

189

Прозорливият

преди 2 години

Калимански ако правилно съм запомнил името му