34

Кой бяга от хубавото

преди 2 години

Ако след първите ваксинирани хората виждаха добри резултати желанието и сред останалите щеше да се повиши.А хората видяха точно обратното- видяха че ваксинираните се разболяват и умират,видяха,че в началото едно се говореше,а после друга песен запяха пропагандоните на ваксинацията.Аз лично видях как моя съседка,която за своите 60 г изглеждаше поне с 15г по-млада,стегната,спортна,сега изглежда като да е над 70 - хлътнали очи,бузи,землист цвят на лицето, угаснал поглед.За какво ми е такова нещо.

33

Уроборос

преди 2 години

Не е учудващ и стандартът на живот тук. Ниско IQ = нисък стандарт = калпава образователна система = разцвет на простотията и суеверията = ниско IQ = нисък стандарт = .... следите ми мисълта, нали?

32

Анонимен

преди 2 години

Това е ефектът Дънинг -Крюгер, според който колкото по-*** е даден индивид толкова по-уверен е, че брътвежите му са абсолютна истина. До сега не съм срещал продавачка, шофьор, метач. обшак или касиерка, които да не се смятат за най-уните и онеравдани индивиди на света. Ходете на врачка, на ходжа да ви бае и пийте отвара от настъргани мазоли, една на пазара каза че помага среюу рак и нощно напикаване. 2 в 1!

31

Пич

преди 2 години

"Ака погледнем сумарно населението на Балканите и видим броят на ваксинираните то процентът се движи някъде около Европейският,така че няма нужда от такива безмислени упражнения!"На теб обаче концепцията с процентите не ти е много ясна? Математиката нещо си я пропуснал ...

30

Анонимен

преди 2 години

Ама на кой му пука. Изискванията за зелен сертификат ще останат по летищата и ние нямаме никакъв контрол. Разбира се, едни хора никъде не ходят извън България, но както казах на кой му пука. Да си стоят тук и нищо да не правят. Все ми е тая. Но да не ми идват и да ми разказват антиваксарските си глупости, че избухвам, ей!

29

СВОБОДАТА

преди 2 години

"Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай с обещанията ще си останеш. Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат. Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш..."

28

СВОБОДАТА

преди 2 години

Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека.

27

Право в целта

преди 2 години

Предпочитам да си остана "див балканджия", отколкото да стана безправен чипиран роб на управляващата света сатанинска шайка!

26

Анонимен

преди 2 години

25 че то същото и в немско и френско бре. Само сменяш сливовицатя с бира и вюрсчета и съответно сирене и вино. Ха, май и другите са същите надути националисти. Е тогава защо да ме е срам? И аз правя като запада. Гордея се с това, което съм. Искаш да свием опашка като *** ли? Не става.

25

Анонимен

преди 2 години

Балканите много са лъгани и страдали та затова.Всеки иска и е искал да ги завладее по някакъв начин.

24

Анонимен

преди 2 години

От краварите и отрова нещем. Камо ли блювоча им да влезне в кръвта ми. Ако имаше бългаска ваксина щях да се ваксинирам но с Краварска никога. Аз немога да ги дишам ваксините ще им ползвам. Да си ги заврат там дето слънце не огрява.

23

Анонимен

преди 2 години

Пияница, прекаляваш с гледането на филми. В Япония има най-много самоубийства на глава на население в целия свят. Не ми ги давай за пример. В много отношения ги харесвам, но в човешкия аспект са направо стерилни. Виж, за други неща са велики. Няма съвършени народи. Всеки си има и доброто и лошото. На Балканите сме много патили хора. За това и не вярваме на никого. Не сме виновни. Просто начин на оцеляване. Недоверието ни спасява на тия ширини.

22

Анонимен

преди 2 години

Ака погледнем сумарно населението на Балканите и видим броят на ваксинираните то процентът се движи някъде около Европейският,така че няма нужда от такива безмислени упражнения!

21

Анонимен

преди 2 години

Да, защото Балканите са подвластни на ПРАВОСЛАВИЕТО..... Също толко е благодатна почвата и в Украйна, Белорус и Русия.... Вече знаете защо! )))

20

ПОГЛЕД ОТ СТРАНИ

преди 2 години

На Балканите ''***'' народ няма. Тук всички са велики, всички са ''голяма работа'' - ''ROMANIA MARE'', ''MEGALI IDEA'', ''Сърбия до Токио'' /след няколко ''крушовици''/, а след няколко ракии - ''България на 3 морета'' /'след още ракия може и 2 океана да се поискат/. Да не споменаваме тия край Вардар - за тях и месечината е македонска, па и ''звездите на македонски нашепнуват''. Само дето живота тук е трудничък и въобще не е велик. *** THE COLA, *** THE PICA, ALL WE NEED IS SLIVOVICA

19

miko

преди 2 години

Статията както винаги е подвеждаща и настройваща едни групи срещу други.Обективната истина е, че явно на балканите има повечко трезвомислещи, които си задават въпроси и не се доверяват на сляпо.

18

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо но тия ваксини ми миришат на сяра, а слагащите ги така ми го докарват на нацисти, че се чудя къде са им скрити двете светкавички. И съвсем естествено избирам да се противопоставя. Не е нарочно. Някакъв инстинкт за самосъхранение.

17

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че просто някой реши да купи милиарди ваксини предварително за бързо мутиращ вирус и те лека-полека губят ефективност. Още са далеч от излишни и никога няма да бъдат вредни, но разните политичета, които наляха милиарди предварително сега кършат пръсти и се чудят, как да признаят, че направиха грешка. Сега и да има бустерни дози или нови ваксини за новите варианти... късно е.

16

Анонимен

преди 2 години

Кунчев жив ли е? Тройно набодения инспектор от един месец не се е появявал на живо ,само един пост в социалните мрежи .Дайте повече доказателства дали е на този или онзи свят .Стига сте писали глупости за ползите от ваксините ,защото такива няма .

15

пияница мистик

преди 2 години

На Балканите живее най-простото население в цял свят. Онзи ден гледах един филм за Япония, да видите как са изкоренили още в зародиш християнството, защото го смятали за вредна религия. Става дума за 1600 години. И си помислих колко са били напред като мислене и цивилизация още тогава. Те вярват, че Слънцето е техния Бог и всяка сутрин възкръсва за нов живот. И че Буда е човек, нормален човек, а не някакъв си божи син