46

Анонимен

преди 2 години

Индия ваксинира 78% от народа си .

45

Анонимен

преди 2 години

Ами хубаво, дай да боледуваме всички от детски паралич, морбили, туберкулоза, хепатит, вариола, тетанус.....че да сме натурално имунизирани. Алооо! Добре ли си???

44

Васко

преди 2 години

- Защо вече никой не пише как се справи Индия с Делта варианта на вируса?

43

What?

преди 2 години

Това с крепостта беше позорно. Умерзително е да се опитвате да обяснявате неща от учебника за 8-ми клас, по подобен начин. Аз съм в потрес.

42

Анонимен

преди 2 години

Учени експериментално са изчислили,че естествения имунитет придобит от развитието на човек с храненето и обикновените хигиенни навици на живот както може да се разбере е на много-13 пъти по устойчив от придобития чрез ваксините особено тези от сегашно време за тоз Ковид19,че Делта+,ако и с възрастна памет В да отслабва и те клетките да се менят с възобновяване от нови,но функциите им остават за справяне и сигналите им напомнят да предадат по нататък начина на намиране и изработване на антитела

41

Анонимен

преди 2 години

Бебетата получават 12 ваксини в първата са година. Ваксините повишават имунитета, не го снижават. Иначе бебетата щяха да измрат.

40

Анонимен

преди 2 години

Фактите са , че във ваксинираните държави умират антиваксърите.

39

Анонимен

преди 2 години

Като се набодеш отслабва имунитета, при всяко следващо бодене остслабва още.

38

Неваксинирана

преди 2 години

До ВаксиниранаАко нямаш здравословни проблеми и дасе заразиш ще преболедуваш, но няма да умреш.А ако си с проблеми ваксината ще ти ги обостри и пак ако се заразиш ще умреш.За сведение мъжът ми е на 67г,не пращи от здраве,боледува,разви лека пневмония,оздравя и се възстановява.Не е ваксиниран и отказа да влезе в болница.Ако беше влязъл по-вероятно нямаше да излезе и щеше да попълни статистиката на умрели от ковид.Стига сте ги слушали тези дето ви плашат че щом сте над 65 и имате болести - край

37

Анонимен

преди 2 години

Всъщност с тази статия Англия се опитва да докаже, че АЗ е също добра ваксина. И е по-добре да се комбинират АЗ и файзер. Толкова ли не схващате!

36

Хмм

преди 2 години

Мерси за урока по биология, но първата стена на имунната система не са антителата. Много нeфелнa статия. Това е смехотворно. И като си помисля, че някои хора се информират от вас уеуе мауе

35

Мислещ

преди 2 години

- Дали евреите-ционисти наистина искат да унищожат белите хора? Инак не могат да владеят над света. Религията им ли върши тези безобразия по света?

34

Анонимен

преди 2 години

87% от хората над 16 години в Швеция са ваксинирани и 75% от 12-15 годишните.

33

Един Българин

преди 2 години

А ако изобщо не се бодете няма да пресушите ровът с вода около замъка и вирусите просто ще отидат да обасждат друг по-лесно превземаем замък най-вероятно с АЗ или Пфайзер пробиви.

32

Живеещ в Швеция

преди 2 години

В Швеция преди ваксинацията се направи масивно изследване на населението за антитела и се установи, че само между 12 и 20% бяха срещали вируса към декември 2020 . Ваксинацията ги спаси всъщност. А иначе имаха мерки и затваряния, маски в обществения транспорт и реално 2/3 от хората работеха от дома си , които е възможно защото Швеция е от най-дигитаризиранити държави .

31

Анонимен

преди 2 години

Не им разбирам на ваксините, но се дразня, че ме изнудват, толкова долно... За мен лично хората, които са го преболедували не трябва да се ваксинират със сигурност.

30

Анонимен

преди 2 години

Нуклеиновите киселини, известни също като ножиците за DNA, са макромолекули, съставени от отделни градивни елементи - нуклеотиди, които съдържат генетичната информация във всички организми. Редуващите се прости захари и естери на фосфорната киселина образуват верига, като към всяка захар е прикрепена нуклеинова база! Защо дефиницията за ваксини през 2019 се допълни като една от съставките е ножицата за DNA - какво иска да режат и какво да принаждат? Не мога по просто да го изразя!я

29

Д-р Мангъров

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен с това твърдение, че ваксината не дава имунитет, а само взема имунитет.

28

епидемиолог

преди 2 години

Това което казах може лесно да се докаже при сравнението на Швеция с други държави с подобен висок процент на ваксирани. Докато Швеция няма проблеми и животът си тече нормално, другите се гърчат и пак вършат същите глупости. Разликата е че Швеция никога не е имала локдауни или маски или да е изисквала сертификати за хората за каквото и да е, нито е затваряла училища. И не спря създаването на иститински колективен имунитет.

27

Анонимен

преди 2 години

Пред мен пукна един комшия след първа игра. Това чака всички ви. Ако не веднага ,то след години. Както виждате на никой от СЗО не му дреме за имунитета, целта е да ти сложат ваксина.....,по точно да ти сложат това ,което е във ваксината.