191

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър ПичукСпри да четеш всичко, накрая съвсем човек се побърква. При нас има голяма смъртност защото преди това некачествено си живял и лекувал в България. И пак причината е икономическа.

190

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 232 "Да де, добре си бяхме докато не се върнаха тия от врящите и кипящи държави. Аналогията ми е точна, защото точно това се случи." Аналогията ти н е точна, защото сравняваш тогава със сега, а сега е точно обратното на тогава: сега държавите от които идват, имат същия проблем, който тогава България имаше с тях.

189

Анонимен

преди 2 години

222 тука политиката не играе! Няма ГЕРБ, няма БСП и прочие. Ти да не мислиш че ще се промени поведението ако дойдат ГЕРБ? Много се лъжеш. Няма да клекнем на сертификатите. А за децата скачаме и минаваме като танкове. Без значение дали през нов или стар парламент. Крайно време е всички партии да се научат да уважават тоя народ. Крайно.

188

Хахаха до 208

преди 2 години

Лечението НЕхструва 1 500 лева. НЕ! Струва хиляди. Плащаш и получаваш. Като продадеш нива, ще ти дойде акаъла.

187

Анонимен

преди 2 години

Време е да се отменят всички мерки.Видя се от тях няма полза и отново има положителни проби.

186

Анонимен

преди 2 години

Подгответе се за сайбер пандемията... Хората, които измислиха корона пандемията , сега говорят ,че трябза да се подготвим за сайбер престъпления в близко бъдеще. хакерски атаки, причиняващи спиране на тока на реактори, на ел. централи, на градове, проблеми в захранването на болници и всичко свързано с това...Помпи за вода, отопление, осветление, телефони, печки и т.н Всичко това ще се случи много по-бързо от ковид пандемията.Заредете се с вода, храна, топли дрехи и всичко необходимо.

185

Анонимен

преди 2 години

До 228 Ако трябвя да избирам ендо мошо, пречат ми всипки политици от послед ите 90гидини,но в млме та ваксините са на дневен ред.

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 224 "Няма ядове, обаче държавата да ми върне всички осигуровки за 10 назад и за вбъдеще да ме освободи от такива. Да видим ние като не плащаме, ти с твоите 22 лева как ще се лекуваш като стигнеш до болницата." Ами, добре, и ти върни всички пари по пазарни цени когато и ъдето си ползвал здравна помощ. Статистиката не е в твоя полза. Над 90% от лекуваните са антиваксъри. На един от тия антиваксъри, които си искат парите ще му се размине , на други 9 няма.

183

Анонимен

преди 2 години

такс както има пи 10% ваксинирани всеки ден с вируса така има и от преболедувалите преди 6 месеца същия процент които се заразяват отново.

182

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа де, добре си бяхме докато не се върнаха тия от врящите и кипящи държави. Аналогията ми е точна, защото точно това се случи. Там беше ад а тук тихо и спокойно. Върнаха ги и при нас стана ад.

181

До доктор сърп и чук

преди 2 години

Моля остави си само никнейма, не добавяй коментар. То е ясно какъв ще.Не се хаби.

180

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре. Ваксувай се през месец и дълго живей, споко. Айде стига писа през коментар едно и също.

179

Анонимен

преди 2 години

Всичките мерки са хаотични, непоследователни и без реално постигнати резултати. За съжаление накрая цената я плаща обикновенният човек.

178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 "Не са забравени виденовци, лукановци, станишевци, орешковци сега и радевци." Е как да не са забравени, като пак си ги докараха 80те % на власт? Явно са забравени и сега ни припомнят как беше.

177

Анонимен

преди 2 години

Как сте циркаджии? Надувате ли ковид балона?

176

Анонимен

преди 2 години

До До194Няма ядове, обаче държавата да ми върне всички осигуровки за 10 назад и за вбъдеще да ме освободи от такива. Да видим ние като не плащаме, ти с твоите 22 лева как ще се лекуваш като стигнеш до болницата. Окей ли си с тва? Ние сме общество и това че еди кой си се разболял и влезнал да го лекуват, аз нямам проблем с това че използват моите осигуровки за да го лекуват. Утре и на мен дет се вика може да се случи и аз да ползвам неговите осигуровки. Системата е такава а ние сме общество.

175

онбашията

преди 2 години

Кунчев между тях ли е или още стиска душата в зъби?

174

Анонимен

преди 2 години

Искам да призова всеки един човек, който се чувства родолюбец, патриот и горд българин да отиде до урните и да пусне гласа си за нашият любим лидер, спасителя на България, Генерал Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ! В коалиция с ДПС те безспорно се доказаха през изминалите години, като съвремените строители на България. В днешните мракобесни времена, не само успя да тушира смъртоносната паднемия Ковид19, но и направи невъзможното, в условията на криза,да намерят пари за всяко едно домакинство

173

Анонимен

преди 2 години

До 208/ Защо не ваксинираният да си плаща. Може и от теб да са се заразили, гаранция няма, че си се боцнал, и че няма да се окажеш в интензивното.

172

Анонимен

преди 2 години

Мда, дори и коментарите се изтъркаха, не си заслужава виманието.