89

До 103

преди 2 години

Науката се развива динамично и прогресивно.Ако през 80те една ваксина се е тествала за 5 години,днес тя може да се тества за 5 месеца.Зашо си мислиш,че живеем в миналия век?А и докато чакаш да се изпробва върху някой друг,ти или твой близък или приятел може да си замине.К19 е тук и сега! Няма време да ви се угажда на неграмотността! Погледни статистиката.От 3 милиона неваксинирани са умрели 15 хиляди души.От 1.2 милиона напълно ваксинирани са умрели 200.Какво още искаш да ти де доказва?

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 Икономическата вреда ще доведе до повече смърт от заболяването.

87

Някой

преди 2 години

"Той допълни, че след това трябва да се измисли нещо друго, за да се продължи този интерес." - този интерес ли ? Витанов, на това което се случва интерес ли му викаш ?

86

Анонимен

преди 2 години

Аз съм объркан .600 000 официално през които е преминал вируса, реално съвсем логично 4, 5 пъти повече.това прави около 3 милиона ! Близо 2,5 милиона вече инжектирани, отново официална статистика .не съм на нивото на светилото в математиката Витанов( въпреки ,че съм си взел всички части на висша математика с отличен ), но и най простите сметки показват, че в България не би трябвало да има вече непреболедували и неваксинирани.дали пък не ни манипулират,риторично питам🙄

85

Анонимен

преди 2 години

До "недостойното решение на САЩ да включат г-н Пеевски" --- мале, ти сигурно си имаш икони на ББ и г-н ДП до леглото, нали :) Земи тия 20 стотинки за коментара. Избори идват - ден година храни.

84

Ай Сиктир

преди 2 години

До лекар: Щото лекарите, които са склонни да си плюят на дипломата и да говорят нелепици свършиха. А и онзи доктор от ковид отделението на Пирогов не ти ли стигна?

83

Анонимен

преди 2 години

икономическата вреда може да се компенсира, докато смъртта е еднократна и не подлежи на компенсация

82

Аз

преди 2 години

Хора, подръжте още малко. След месец излизат медикаментите , които се надяваме да лекуват и дано вече целия този цирк да приключи и да спрем да се делим на ваксъри, неваксъри. Какъвто и да съм съм против сертификат. Ако и след излизането нс лекарство остане сертификатът, то значи целта е друга!

81

Ковид Иванов

преди 2 години

Щом и математиците почнаха да ни лекуват!!!! Спокойно, българи, умираме по план. Нооо, обещаваме, ще изпълним плана.А този математик, дето гадае по птичи курешки, що не се скрие някъде.

80

Анонимен

преди 2 години

Единствената партия, която може да се справи със ситуацията и да ни измъкне от лапите на световният фашизъм е ДПС в коалиция с ГЕРБ. Единствено те от всички управляващи и експерти се опълчиха срещу недостойното решение на САЩ да включат г-н Пеевски в някакъв въображаем и списък за корупция на база недоказани в български съд обвинения. Те показаха, че са над нещата и ще се борят срещу световният ваксинационен фашизъм издигайки г-н Пеевски за водач на две листи, където ще има пълната подкрепа.

79

Анонимен

преди 2 години

И спрете вече с "антиваксърството". Антиваксърите са хора, които отричат процеса на ваксиниране и ваксините, без които нямаше да има човечество. Неваксинираните за Ковид са хора, които не са съгласни да се бодат на своя отговорност с препарат с недоказани ефекти. Има клинични проучвания. Има сериозна причина за тях. Когато приключат и ако се докаже, че ваксините са читави, тогава можете да наричате антиваксър някого, който не иска да се ваксинира.

78

Ти

преди 2 години

До Анонимен, сложих ти плюс, но не съм съгласен изцяло. Преди, като се разболееш от грип, го караш тежко. Но се изграждаше колективен имунитет по естествен път. А то друг няма.Сега, като си сложиш ваксина, го караш тежко и умираш. Ама защо говоря така? Лекарите не познават това заболяване, не знаят точно как протича, а и не знаят с какви лекарства да лекуват. И от това, от което са те лекували, от това си умираш. "Ами той имаше много лоши показатели". Ами подобри бе, какво се обясняваш!!!

77

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

"Изчисления на проф. Витанов показват, че болните биха стигнали 9-10 хиляди още в средата на следващата седмица, но ако разкритите леглата са по-малко, то няма да достигнем този брой" - Очевидно е колко сериозно приема МЗ пророчествата Витанови.

76

реалнафантазия

преди 2 години

Ако това е някаква конспирация срещу света дошла от Китай с цел да го отслаби, то тогава Китай ще надмине САЩ по БВП още преди 2028г.Тестват хиперзвукови ракети, имат своя космическа станция, науката им върви, плашат Тайван... :)

75

Анонимен

преди 2 години

До "Не схващаш какво ти се казва." --- Спести си надменния тон. Това с тежкото разболяване е мит, който бавно почват да му лъсват конците. Много ваксинирани го карат тежко и си заминават. Питай в болницата, не гледай по телевизора. А колкото до разпространението, ваксината не помага грам срещу това. Аз имам неваксиниран старец и знаеш ли какво, не е уплашен от "антиваксъри", а от безумната пропаганда по телевизията и неадекватните мерки, които не позволяват да живее нормално.

74

Анонимен

преди 2 години

Тука вече ставам привърженик на принципа "по-добре ужасен край, отколкото ужас без край". Две години имаха да си направят болнциите така, че да не "изнемогвали", локдауни правеха, мерки, маски, подлудиха всички...и накрая пак същото сервират, пълни некадърници. Да се махат веднага всички мерки, който иска да се крие, който излиза да е на собствен риск, че няма да има болница за него - тука съм готов да подпиша информирано съгласие, за разлика от оная декларация за отровата

73

Мария

преди 2 години

До ТиШвеция - 65% напълно ваксинирани

72

Анонимен

преди 2 години

До 81. А ти не разбра ли, че изгарянето и срутването на здравната система е най-хубавото нещо, което може да ни се случи. Крахът на медицинския фашизъм е по-ценен от физиологичното съществуване на хората като затворени в клетки зверчета.

71

Анонимен

преди 2 години

Не мислиш. Не можеш да вменяваш вина, при положение че ваксината не е стерилизираща. Всички го разнасят,------Не схващаш какво ти се казва. Още веднъж. Проблемът е че неваксинираните се разболяват тежко много по-често и претоварват здравната система. Неваксинираните старци са почти обречени. А те са останали неваксинирани, защото са изплашени от анитваксърите. Да не говорим, че ваксинираните почти винаги го минават безсимптомно, и затова не разпространяват както кихащите и кашлящи неваксинирани

70

реалнафантазия

преди 2 години

Само в Китай вирус няма. Появиха се нови 6 заразени и затвориха град колкото 4 Българии. :)