133

Анонимен

преди 2 години

Ако не е брадатия "математик" или страхотния Кантарджиев - ще е Кунчев! Всеки ден! Всеки ден по 2 пъти, по 3 пъти.......... Абе разкарайте ги тия от медиите, бре!

132

Ами...

преди 2 години

До Анонимен 159 Не говоря изобщо за ваксинирани/неваксинирани, за хора които не спазват никакви мерки, ходят на работа или обикалят навън болни.

131

dd

преди 2 години

Хаха в сметакта влизали и нерегистрираните болни, м че то и сега са толкуз.

130

Анонимен

преди 2 години

- и после за неинжектирания ще има 20-30 милиона от парите на данъкоплатците. В Страсбург съда не е като в България-----------=====---------Да не си проспал последната година и половина? Много хора си отидоха от Ковид, преди да има ваксини, защото нямаше легла за тях в болницата. 20-30 милиона да плащат затова, че някакъв антиваксър е умрял от Ковид, защото е отказал да се ваксинира ... хахаха ... те с такъв акъл сте всички антиваксъри.

129

Ами...

преди 2 години

До Анонимен И на теб да обясня, когато няма места в болницата, въпреки желанието на лекаря това няма как да се случи. Тоест ще си умреш, защото комшията ти е ходил на работа болен. А после нека роднините ти да осъдят болницата в Страсбург.Успех!

128

хаха

преди 2 години

Да преди месец фигуранта си призна, че се бил ваксинирал, но веднага смени темата, че няма да може да продължава да манипулира народа, че е борец срещу 3,4,5 джито.

127

и кво като следва

преди 2 години

локдаун.Като наложат локдаун и някой ще хукне да се ваксинира ли?

126

Ами...

преди 2 години

Да обясня за тези които още не са разбрали как работи системата. Ходите без маски, не спазвате мерки, ходите болни на работа, защото "имам мноо силна имунна система" - заразявате други хора. Ако са с вашето мислене, а виждаме, че в България не са малко такива индивиди, те също заразяват други хора. Когато се покачат толкова, че да застрашат здравната система - следва локдаун. Той е директно следствие от вашите действия. Не се сърдете на никой за това.

125

Анонимен

преди 2 години

чорапа няма да посмее. Вдигаше юмруче, че вирус няма, пък се оказа , че тайно се бил ваксинирал.

124

Мъдуран до 134

преди 2 години

Виж как знаеш ,че е вмирисан. Май ти хареса да въртиш езиче по него. Мога и на дедо да кажа да ти го подаде.

123

Анонимен

преди 2 години

който си е плащал здравни ще ходи в болница. Ако държавата не е осигурила места (2 години имаше) - съд в Страсбург--------======---------Лекарите преценяват какво лечение да се следва и дали да се приема някой в болницата. Като видят неваксиниран дошъл да хленчи, му казват че места няма, и съвсем нормално е да го изпратят вкъщи с рецепта за аспирин и чайче. Всички ще са доволни.

122

До 135

преди 2 години

Ти май изобщо не си в час ! Всяка истинска анти вирусна ваксина съдържа отслабени вирусни тела с които организма трябва да се бори за да изгради защита срещу него. То родените след 2000 година са слабо информираните поколения. Разбират само от " весели" таблетки и прахчета

121

Анонимен

преди 2 години

Ъъъ, народът (разбирай неваксинираните) не смее увеличение на жалката си заплата да поиска, ама ще прави метежи. Падам от смях. Метежи ще правите от дивана. Е, ако ви дойде акълът и се ваксинирате, нещата ще стоят по европейски начин.

120

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кунчефф ще го призная за...математик,ако си изяде дипломата...публично,ако заразените на ден не са по...малко от половината,което той е прогнозирал.Кой му дава право да плаши народа.Тоя да бъде привикан в Следствието и ДАНС,да се види на кой...служи и кой му дърпа...конците.

119

Анонимен

преди 2 години

Според мене можат да стигнат най много 6-7 ка, десет ка не ми се верва.

118

лекар

преди 2 години

нека има затваряне психясване на мен така ми оптърва кинтите валят овцете панирани се ръфат добре че учих за доктор вместо адвоклат повече кинти се изкарва на никавк работа сестрите бачкат аз давам акъл супер е кови кризата дано 10 години още има ковид

117

Анонимен

преди 2 години

докато не вкарат тези продажници като Кунчев в затвора няма оправяне.Иначе една шепа корумпирани ще управляват живота на милиони.Как ви се струва ?

116

Чичо

преди 2 години

Сулю и Пулю станаха капацитети.Този анонимник колко ли гроша е взел и той да играе в цирка.Хората вече взе да им писва вече и открито се заканват да "ваксинират" актьорите с винкел.

115

Анонимен

преди 2 години

КУНЧЕВ И ПО МАТЕМ. ЛИ ВЕЧЕ Е ПРОФЕСОР?

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 Айде пак глупости. А лекари откъде а? Ти при 10к болни на ден и средно 9 10 дена лечение на пациент според теб за колко време всички места ще се заемат? Айд мислете с тези мозъци.