191

80%

преди 2 години

До ха ха Е може ли да си толкова ***? Става въпрос за живота на 20000 твои сънародници, можели са да живеят още. Поне не си показвайте простотията по форумите.

190

По-страшни неща ли?!

преди 2 години

В Китай го прилагат успешен ред.За крадци Трудови лагери.За корумпета (големи) - ликвидация.Лоши китайци, да знаете!На много зле отиват...Към катастрафа и фалит отиват!!!

189

ха ха

преди 2 години

От тия 20 000 души, 19 000 щяха да си умрът и без ковид! Големи драми разиграва нарко математика :)))

188

@

преди 2 години

*** войната на която сме пратили къде що има 90 годишни с 10 заболявания!

187

анонимен

преди 2 години

повече от половината редовна армия ?????!!!!!!!!

186

Анонимен

преди 2 години

Витанов, ваксинира ли ся ба ? Ако си са ваксинирал си убречен ба моеш си напишиш завищанието ба

185

Анонимен

преди 2 години

Хайде да погледнем статистиката в последните 20 години и да видим дали не ни говорите глупости!!? Математици като този заслужават народен съд и даже по-страшни неща!

184

Шокираща смъртност !

преди 2 години

Вярно е, защото гробищните паркове са много разширени.А безбройните питиепродавници как не фалирват?!

183

Анонимен

преди 2 години

Нищо и никакъв вирус,а 20 000 починали..

182

Този

преди 2 години

не е ходил на война.....А относно загубите, в годините преди 2019 г., загубите в цифри са много повече /да се има предвид голямото количество онкоболни, хипертоници и с хора редки автоимунни заболявания...Но никой не е отчитал всекидневно колко души се разболяват от рак и колко от тях умират....Това, което се случва сега е добре режисирана и платена постановка....Целта не е здравето и просперитета на хората, това трябва да го разбере всеки и да се противопостави по какъвто и да е начин...

181

aa

преди 2 години

математику ,време е да стане 20 000 + тебе

180

до 170

преди 2 години

смъртта от ковид ще споходи още много антиваксъри.смърт не от ковид ще споходи още много ваксъри

179

славянин

преди 2 години

Вече убихте 20 000 души, за да върви изфабрикуваната ви ''пандемия'' и ще плащате за това!

178

Факт

преди 2 години

България загуби 2млн. души(реално 3млн.) и продължава да губи 50 000 годишно!Раждаемостта на белите е катастрофална и нищо не се прави по въпроса.Всъщност,най-доброто за бедна държава като нас беше да не затваряме икономиката и всички да прекарат вируса,докато не беше толкова опасен.Щяха да умрат още 20 000 максимум,но сега нямаше да има никакви проблеми,всички щяха да имат имунитет в пъти по-силен от тоя от ваксините(доказано научно).Нямаше да сме зависими от Пфайзер и тяхната гадост!

177

до соларката

преди 2 години

2 починаха с ковид, ама единия след трансплантация а, другия след инфаркт.И твойте доводи същите.Ква викаш е разликата?Сменяй овреме занятието, като манипулатор си пълна нула.

176

Анонимен

преди 2 години

При 2 милиона емигранти и още 2 милиона жертви на прехода да се свием от 8 на 6 милиона за 30 години, тоя зажали за нек'ви 20 000? Лицемерно е особено при условие, че точно политиците са виновни...Хората спряха да умират от друго ли, само ковид и ЕС помощи са ви у празните комунистически крадливи тикви!

175

Бивш ресторантьор

преди 2 години

Вярвайте им !!! Миналата година в началото на лятото успях да си продам бизнеса , като всички мислеха че "това беше " !!! Изместих се в друга бяла "държава " ...сътворих го много по-лесно от нулата .... разбрах че в цивилизования свят , властите ти помагат да се развиваш , а не като в Родината да те смачкват !!! Не съм спирал да работя и за ден....и в момента работя ....няааа им стъпим в БеГеТо повече....

174

vlady

преди 2 години

Браво на големия пианист Витанов с отлични постижения в алкохолната подготовка на професионално ниво включително многократни делириуми.

173

Анонимен

преди 2 години

Пф, за последните 22 години сме загубили колко... сигурно към 3 милиона. Това се пада по 136363 човека на година... Ковида е 20000 човека за кажи речи 2 години. И кво излиза, думукрадцията е 13.6 ПЪТИ по опасна от ковид.

172

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Нещо си се объркал. Точно затова не чета фейсбук защото е пълно с неща за глу пци. Например: "2-*** починаха след ваксиниране" .. това е заглавие на статия. После в статията четеш,че 2-мата са починали 2 дни след ваксиниране и тепърва ще се установява от какво са починали. Но глуп аците веднага се вържат. Нали като си биеш ваксина и не си безсмъртен :) хахаха пак може да умреш от удар или нещо друго. Българите са *** или и затова са били 695 по робство ! Дори по дълго от свободни !