46

Анонимен

преди 2 години

Не е човешко да не се спазват мерките. Хронично болните хора не смеят да излязат до магазина. Никъде не е безопасно за тях.

45

Анонимен

преди 2 години

Кой го говори това, че имало интерес пандемията да се протичи? Събрали сте се такива мало..у..мини по фейсбук групи и на надлъгвате, сме..ш..ници. ***..я от Стралджа му казали, че има интерес пандемияга да се протичи. Хахахахаха

44

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е във ваксините. Факт.

43

До 22

преди 2 години

Развий си мисълта. Първоначално е странно да се съгласиш с лабораторния произход на вируса Фактът обаче,че толкова средства се хвърлят за антиваксърска пропаганда , говори,че някой има зловещ интерес пандемията да се проточи . Тия в интензивните са изолирани. Важни са леко болните, които разпространяват вируса и заразяват хроничноболните.

42

Анонимен

преди 2 години

В съседна суперваксинирана Сърбия със всеки ден расте процента новозарязени - беше 18%, после 19%, а днес нарасна на 22% - много по-голям процент от България! Расте и броят на починалите. Изглежда в Сърбия още не са стигнали пика или платото или каквото се очаква там. Това явно е благодарение на ваксините, които са много полезни както ни уверяват...

41

Анонимен

преди 2 години

Ако се страхувах от нещо' до сега 1000 пъти да съм се набол. Каква война, кви пет лева? Пуберчета без работа

40

Анонимен

преди 2 години

DO 37 Кой си ти, че ще ни поучаваш, бе , провокаторче кривоусто, неграмотно и злобно. От една година милиарди хора се ваксинираха и никакъв масов апокалипсис не се е случил, напротив, в страните, където ваксинацията напредна сега умират от ковид много по-малко хора

39

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърчетата мнго църкат, голям страх ги тресе за тея ваксини. Спокойно и вас ще боцнат, затяга се примката около врата и няма да има хъката-мъката.

38

Анонимен

преди 2 години

Представете си, че България е във война... Антиваксърите се страхуват от една игла, а срещу кypшумите направо ще се пocepaт.. Ха-ха-ха.

37

Мъдуран

преди 2 години

Ваксърите като отворят сутрин очи първо да благославят Бог ,че са осъмнали и днеска,а после поне да ни благодарят,че от нашите пари им доставят да се дупчат поредната доза и ние нищо не желаем.Нека всичко бъде за тях.

36

До Мъдуран

преди 2 години

А ти не си егоист? Ковид изкарах преди два месеца. И по тежки грипове съм карал. Но при всеки е различно. Пък и нацията освен опростачена или по скоро и заради това е адски болна. По морето като гледам какви телеса чак се чудя как ги отгледаха. Тези туловища уж здрави един ковид и са пътници. Деца на 20 год с кръвно?

35

Антивакс

преди 2 години

До Мъдуран. Евала Баце, взе ми думите от устата! Имаш един голям + от мен!

34

Някой

преди 2 години

Няма инсулти, няма грип, няма рак. Както се казва в един актуален анекдот - Медицината стана най- лесната наука. Студентите имат да учат една единствена болест. Колко патоанатома дават заключение за смърта на починалите. Дезинформация и дежурни платени навсякъде.

33

Коронаклоун

преди 2 години

Кацарката обаче постъпи много хитро. Изчака до последно да дойде края на летния сезон, прибирането на гурбетчиите към Западна Европа (с това кривата на заразените да тръгне надолу) и хоп, въведе мерките. Сега хипохондриците и ваксърите ще приказват колко ефективни били мерките.

32

Анонимен

преди 2 години

Набучихте ли си химикалите срещу кихавица ковидпсихари, хипохондрици и коронашапшали? Много помагат, така че по-бързичко.

31

Мъдуран

преди 2 години

Огледайте се между вас и вижте ,кои хора са Ваксърите. Това са хората с жалки ,страхливи душички, които се боят не само за вируса ,а изобщо да се борят с проблемите. Егоисти,които когато виждат ,че вече са затънали искат да повлекат всички.Ваксините им обаче ще оправят нещата ,но след време все пак ние няма да ги споминаме с лошо ,понеже сме възпитани хора .

30

До Вълчан войвода

преди 2 години

Безумно прав си. Цената е височка, но пък ако ще остане читав матреал си заслужава.

29

Някой

преди 2 години

До Анонимен31Защо да сме антиваксъри??? Аз например имам ВСИЧКИ ваксини които си трябва. Като се започне от детски паралич, та чак до незадължителната за тетанус. Но отказвам да участвам в експеримент, които най- ранни резултати ще станат известни чак в края на 2023г. (по документи на фармацевтичните компании). Вие явно сте по- наясно с нещата от лекарите във Франция, Италия и т. нт. които отказват да се ваксинират, и ядат бой по площадите за да защитят здравето си и конституционните си права.

28

Вълчан войвода!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Никакви ваксинации и никакви ваксини,бре!В "държавата" на 85%-та ддебили колкото повече иизпукат толкова по-добре за останалите(все още!) 15% що-годе още нормални!Ха ха ха!Долу ваксините-това е световен заговор на рептилиите срещу Човечеството!пп-Бил Гейтс и Сливи Т. са рептили!!!

27

Мъдуран

преди 2 години

Ваксърите злобеят,понеже осъзнават ,че са прецакани тотално. Късно е за тях. Мъндалоото лопна вече.Трябва да се примирят със злощастната си съдба. Когато това свърши те ще бъдат сочени с пръст и отритнати от обществото и никоя жена няма да желае увреденият им генетичен материал.